Dr. Sam White vorbește cu doctorul Reiner Fuellmich și Comitetul de Investigație Corona [VIDEO]

Începând de la jumătatea lunii iulie 2020, Comitetul Corona a organizat sesiuni live de mai multe ore pentru a investiga de ce guvernele federale și de stat au impus restricții fără precedent ca parte a răspunsului la covid-19 și care au fost și sunt consecințele pentru oameni. Înregistrarea video publicată pe 2 septembrie, conține discuția pe care Comitetul a avut-o cu dr. Sam White, un medic din Marea Britanie care a fost concediat datorită opiniilor sale.

Dr. Sam White și dr. Reiner Fuellmich

Iată câteva puncte principale atinse în mărturia pe care dr. Sam White a făcut-o în fața avocatului Reiner Fuellmich (de la minutul 2:09:36 la minutul 2:49:22 pe înregistrarea video). (Întregul videoclip este interesant și este dublat în engleză când vorbesc experții germani.)

• El a fost sceptic cu privire la narațiune încă de la început. NHS obliga medicii să-și închidă ușile și consultațiile, trierea să se facă mai întâi la telefon înainte de a vedea pe cineva față în față. De fapt, pacienții cu probleme respiratorii nu au putut fi văzuți personal. De asemenea, testele PCR au fost utilizate la întâmplare, fără o evaluare clinică adecvată. Cazurile au fost diagnosticate în absența simptomelor!

• Dr. White nu a dorit să participe la lansarea vaccinului Pfizer, deoarece știa despre Îmbunătățirea Dependentă de Anticorpi (ADE) la animale în studiile SARS-CoV. La începutul anului 2021, era clar că vor să vaccineze populații din ce în ce mai tinere, care nu prezintă niciun risc. Nu au existat suficiente date privind studii pe o perioadă suficient de lungă de timp pentru ca să se poată exprima un consimțământ informat și beneficiile vaccinului au fost neclare. Așa că a demisionat din practica sa și și-a exprimat îngrijorările într-o scrisoare de demisie.

• În iunie 2021, el a răspuns la o întrebare serioasă pe rețelele de comunicare virtuală și a realizat un videoclip de 8 minute care a devenit viral (Este disponibil aici). Două săptămâni mai târziu a primit un e-mail prin care era suspendat din serviciul NHS; a doua zi, a primit un telefon de la ei, susținând că are o problemă gravă de sănătate mintală. Cererile FOI arată că l-au văzut ca fiind bolnav psihic.

• La începutul lunii septembrie, Consiliul Medical General a alcătuit o comisie care, în principiu, a confirmat acuzațiile formulate împotriva sa. De asemenea, l-au oprit să comenteze orice aspect al „pandemiei” covid și i-au impus restricții de a vorbi timp de încă 18 luni, în așteptarea unui proces complet GMC. Deci nu are drept la libertatea de exprimare.

• O dată la 5 ani, medicii este necesar să își reînnoiască licența, ceea ce el a făcut la începutul anului 2021. O parte din prezentarea sa pentru a obține din nou licența conținea afirmațiile pe care le făcuse despre pandemie (teste PCR, obstrucționarea terapiilor cunoscute, utilizarea terapiilor bazate pe gene cu încălcarea consimțământului informat etc.). El a citat chiar și Forumul Economic Mondial, susținând că medicii au fost folosiți pentru a promova agenda WEF. Persoana care a semnat aceste informații și prezentări a fost, în cele din urmă, cea care l-a suspendat. Ideile și afirmațiile sale nu au reprezentat o problemă atunci când au fost prezentate în liniște, în scris, la începutul anului; au devenit o problemă doar atunci când au fost vizualizate de public pe rețelele de comunicare virtuală. El a primit din nou licența în ciuda acestor afirmații, înainte de episodul din mediul online.

• Persecuția lui White pentru că a vorbit deschis este aplicată și altor medici din întreaga lume. (A se vedea cazul doctorului Thomas Binder.) Avem un eșec sistemic în care medicii nu pot să-și exprime îngrijorările și să alerteze publicul larg cu privire la prejudiciile comise de profesie.

• Echipa de avocați a lui White a trimis, de asemenea, o scrisoare șefului NHS England, Sir Simon Stevens, Parlamentului și MHRA. Pandemia are o rată de supraviețuire ridicată; practic, englezii au fost supuși unor experimente. Pe măsură ce ne îndreptăm spre sezonul de iarnă, încă nu avem acces la tratamente dovedite, cum ar fi ivermectina, care ar putea salva vieți.

• Fuellmich: oamenii încep să se revolte, deoarece mii de lucrători din sectorul public din orașe precum San Francisco și Los Angeles refuză să fie de acord cu „asta” (mandate de vaccinare?) Acțiunile lui White au motivat oamenii să iasă în față. Acestea sunt cu siguranță crime împotriva umanității. Totul face parte din agenda antidemocratică și antiumană a Marii Resetări.

• White primește sprijin public în Marea Britanie, dar asigurătorul său profesional nu îl va ajuta, deoarece cazul său este o problemă de conduită profesională necorespunzătoare. Cu toate acestea, alte cazuri clasificate ca atare primesc ajutor. Aceasta pare a fi prima dată când un astfel de caz nu este finanțat. Așadar, avocații săi lucrează ieftin. Ei au creat un fond juridic și îl folosesc pentru a contesta, de asemenea, mandatele de vaccinare și pentru a preveni vaccinarea copiilor. Este un act criminal de necrezut.

• ER: White citește „acuzațiile” care i se aduc. Le citește pe fiecare în parte și oferă dovezi pentru care a făcut de fapt acele afirmații: NHS și guvernul mint; medicii și asistentele au fost împiedicați să folosească tratamente dovedite (bătrânii care au murit în centrele de îngrijire erau în mare parte deficitari în vitamina D și zinc); vaccinurile nu sunt sigure și ar fi fost necesar să fie retrase; oamenii nu au nevoie de vaccin, deoarece implică producerea unei cantități mari de proteină toxică spike; peste 99% supraviețuiesc și doar cei cu multiple comorbidități nu au supraviețuit; a cerut celor care vizionează videoclipul său să facă propriile cercetări folosind resurse precum baza de date VAERS și cea a UE; a cerut oamenilor să analizeze singuri efectele secundare dăunătoare; a exprimat îngrijorarea cu privire la frauda cu testele PCR, care generează rezultate fals pozitive; drepturile elementare ale cetățenilor sunt încălcate de reglementările guvernamentale; măștile nu funcționează. În plus, NHS a susținut că dr. White are probleme grave de sănătate mintală, în ciuda faptului că nu i s-a făcut o evaluare psihiatrică, precum și că și-a folosit computerul de la birou pentru a accesa dark web. (El a solicitat o evaluare criminalistică a computerului său, dar aceasta nu s-a făcut.) Afirmațiile sale sunt toate bazate pe dovezi și dovedite de-a lungul timpului, însă pentru că a SPUS PUBLIC toate acestea, ei pretind că este bolnav mintal.

Este cel mai mare experiment din istoria omenirii

• Fuellmich: experții de la care a auzit mărturii au susținut toate afirmațiile lui White cu privire la virus, test, măști, vaccinuri etc. Un proces în toată regula a fost evitat până acum pentru că le este teamă de ceea ce va ieși la iveală.

• White: Denunțătorii din NHS sunt de obicei tratați foarte rău pentru o perioadă de timp, până când afirmațiile lor sunt validate.

• White primește sprijin din partea altor medici? El face parte din grupuri de cercetare medicală, dar acestea funcționează în mare parte pe ascuns. Există destul de multă disonanță cognitivă în rândul profesioniștilor din domeniul medical cu privire la vaccinuri. Dacă ne amintim de dr. Andrew Wakefield (cel care a recomandat ca vaccinul ROR să fie împărțit în componente separate, administrate în momente diferite, la copiii mici), oamenii sunt prea speriați ca să iasă în față. Acești medici care administrează vaccinurile probabil că le-au primit ei înșiși.

• Mitingurile de la Londra au crescut într-adevăr, dar s-ar putea să fie dificil pentru acești oameni să recunoască ce se petrece sau că sunt susceptibili la ADE în toamnă, deoarece mulți dintre ei au fost vaccinați. În toamnă, aceste persoane vor avea nevoie de ajutor medical cu ivermectină.

• Fuellmich: toți medicii și experții de înalt nivel cu care au vorbit (inclusiv Yeadon, Bhakti, Wodarg și Montagnier) spun că vaccinații prezintă riscul de ADE în lunile următoare și de tulburări autoimune pe o perioadă mai lungă de timp. Deci, în iarna și primăvara anului 2022, va fi nevoie de medici și asistenți medicali care să poată ajuta cu aceste probleme cauzate de consecințele vaccinărilor, personal care să nu fi fost vaccinat. Fuellmich se ocupă de organizarea unui spital cu astfel de personal pentru a face față acestor probleme anticipate.

• Narațiunea oficială a virusului / vaccinului este folosită pentru a diviza oamenii, totuși această tactică pierde rapid teren. Avem nevoie ca lumea să înțeleagă că viitoarele probleme de sănătate nu se vor datora virusului, ci vaccinării.

• Persoanele vulnerabile vor avea nevoie de acces la medicamente eficiente; daunele provocate de vaccin va fi necesar să fie tratate; iar autopsiile să fie făcute din nou. Acestea au fost fie interzise, fie modificate procedural chiar în momentul în care „pandemia” a început, astfel încât să se poată diagnostica covid ca fiind cauza morții.

Citiți și:
Sinistra Agendă din spatele panicii COVID-19
Cea mai mare fraudă din istorie s-a bazat pe un test neconcludent și a declarat bolnavi „pe presupunere”

yogaesoteric
9 noiembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More