Avocatul Gheorghe Piperea a tras semnalul de alarmă: „Vor urma răzbunări ale acestor oameni și anarhie”

Gheorghe Piperea se arată revoltat de situaţia în care ne aflăm, având în vedere că după pandemie, ni se recomandă să facem economie.

Avocatul spune că, după doi ani petrecuți în casă în timpul pandemiei, perioadă în care majoritatea am avut consum mare de gaz şi energie, acum facturile la curent se calculează cu media consumului din ultimul an, adică una mare.

Piperea anunţă vremuri şi mai grele

Europa este „sub zodia Răului”, susține celebrul jurist. În opinia acestuia, drepturile fundamentale ale omului, drepturile personale, vor fi în continuare călcate în picioare, sub pretextul „binelui colectiv”.

Europa e sub zodia Răului. E o umbră malefică plutind peste această lume până ieri hedonistă, fără griji, doar cu preocupări futile, o lume defilând cu paiete.

Sunt oameni care au suferit de pe urma plandemiei, care au pierdut persoane iubite din cauza închiderii spitalelor și a apartheidului sanitar, oameni care și-au pierdut afacerile, jobul sau casele, totul pentru că 0,2% din populație a făcut o gripă și toată viața, toată construcția milenară a lumii s-au resetat, pentru liniștea unor moșnegi bogați și ipohondri și pentru a satisface nebunia unor «salvatori» care s-au jucat de-a Lord Sauron / Împăratul Palpatine”, a spus Piperea.

Le cere românilor să distingă binele de rău

Avocatul a postat un text-manifest, în care le cere românilor să distingă binele de rău.

Veți spune: ce rost are să dramatizăm, căci lumea a fost mereu sălbatică și irațională, generând război și genocid. Eu zic că poți măcar să urmărești să distingi binele de rău, mai ales când ai ajuns în zona clar-obscurului moral, acolo unde totul e pe invers.

Sau poți să urmărești să tragi adormiții de mânecă pentru a-i trezi din hipnoză. Chiar dacă dramatizezi. Știți? Prin dramă omul învață mai simplu și mai repede decât prin lectură searbădă.

Dacă am tăcea, ne-am putea întoarce la pisici și faze cu proști.

Timp în care idioții utili și influencerii plătiți ori războinicii premiați cu Nobel pentru pace vor putea fi tot mai vocali și țipători și vor putea crea impresia că sunt majoritari. Iar noi o să ne supunem. Pentru că așa cer ei, nu? Pentru că e «pentru siguranța noastră»”, a scris avocatul Gheorghe Piperea pe pagina de Facebook.

Citiți și:
ANALIZĂ: Ce s-a petrecut cu România în pandemie și unde ne aflăm acum – privire retrospectivă, date oficiale, studii, avertismente (I)
Gheorghe Piperea: Situația este mult mai gravă decât pe vremea economiei ceaușiste de energie și a alimentației raționale
Avocatul Piperea: Ne vom duce cu toţii pe copcă dacă nu ieşim din stereotipul „capul plecat sabia nu-l taie”, pentru că niciun prădător nu va avea vreodată milă de prada lui

 

yogaesoteric
11 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More