Băncile lui Cîțu și coletele lui Ciucă & Ciolacu – Mărul otrăvit al șarpelui!

Știrea de anul trecut, că prim-ministrul României, cel din „echipa câștigătoare”, oferea acces total la datele personale ale cetățenilor acestor cămătari numiți academic bancheri, a fost fără precedent. Recent, a venit știrea că Ciucă și Ciolacu vor să știe câți chiloți ți-ai cumpărat online. Au dat o ordonanță de urgență, ca să te urmărească inclusiv curierii și să te toarne la ANAF.

De ce fac ei aceste favoruri înstelaților ce reprezintă cartelurile reale din România, încă nu știe nimeni. Am putea specula că șefii cartelurilor bancare au fost alături de PNL și USRi +2,15 la lovitura de stat din Piața Victoriei din august. Au stat umăr la umăr pentru ca așa-zișii liberali să acceadă la putere, să formeze „guvernul lui”, după care să le dea și „parlamentul lor”! Serviciile de această factură se răsplătesc!

Acum alt cartel, zis și ANAF, înființează poliția politică a coletelor. Pe șest! Pentru că au ajuns la fundul sacului și au nevoie de bani. Doar vine circul campaniilor electorale și Ciucă și Ciolacu se văd deja unul președinte și celălalt prim-ministru! Noua „iubire” declarată de Ciolacu! Când lăuda Guvernul Foamei!

Să înțelegem că politica țării este dictată de șefii celor două partide devenite carteluri? Să înțelegem că asta au urmărit de la început?

Au dorit acces total la baza de date a MAI. Care bază de date, să nu uităm, este unită cu baza de date a CNAS. Că doar Vela asta a făcut. A cerut să fie transferate bazele de date pe care le dețin medicii de familie, pentru a se uni cu cea de la MAI. În ce scop, care date, câte date, ale cui date, nu a răspuns nimeni până de curând, când a apărut o declarație oficială că dacă tu, române, nu te duci la medic, vei fi amendat de CNAS! În ce calitate amendează CNAS? A devenit organ de anchetă? Au angajat gabori care să vină să te amendeze dacă ești sănătos, sau te și arestează?! Că poate vine Arafat cu hoardele să te salte din casă! Să-și împlinească visul!

Interesant este pentru ce vor cartelurile acces total la toate datele acestea. Mizeria, minciuna că vor să actualizeze datele clienților, este doar praf în ochi. Doar nu e cineva atât de naiv, că să nu zic prost, să creadă așa ceva. Este ultimul motiv pentru care ar cere această nebunie.

Băncile, adică noile carteluri, vor datele românilor, să vadă probabil starea medicală a celui ce va fi client, sau îi este deja client. Și astfel „băieții băieților” s-au gândit la legea șoptită de CNAS. După care, tot „băieții băieților”, scormonesc în coletele românilor, să vadă dacă ai bani și de unde ai bani să-ți permiți să trăiești. Și să îndrăznești cumva să fii sănătos!

De aici urmează o segregare financiară totală a cetățenilor acestui stat. În funcție de ce date medicale sunt trecute acolo, cartelurile vor împărți clienții, asigurările, creditele, antiviralele – neapărat să existe o boală virală (așa a ordonat OMS), datoriile și așa mai departe.

Se ajunge, iată, la nebunia totală – accesul cartelurilor la această bază de date. Acești păpușari, păpușăriți la rândul lor, care se cred deținătorii absoluți ai puterii, au fost înșurubați în niște fotolii mult prea mari pentru ei, doar ca să execute niște ordine externe, pentru a distruge total țara asta.

UE are o problemă majoră cu România, pentru că țara asta are cei mai mulți proprietari și „nesupuși înțepărilor salvatoare”. Asta da problemă pentru „europeni”. Vor face orice demers care le va fi necesar, orice trafic de influență pentru a demantela accesul românilor la a achiziționa noi proprietăți și pentru a îi forța să le piardă pe cele pe care le au deja. Orice!

Pentru că UE nu vă dorește proprietari cu niciun preț. „Europenii” vă vor sclavi, la ordinele lor. Din cauza aceasta, românii plătesc cele mai draconice facturi.

De ani de zile, gura târgului spune că e o problemă cu statele ortodoxe. Sunt pline de proprietari. Nu au înțeles nimic! Și acest fapt va fi fatal acestui mastodont cu picioare de lut care se cheamă UE.

Nu au înțeles că educația autohtonă și ortodoxia te formează într-o direcție: să-ți faci o familie, să construiești/cumperi o casă, să sădești un copac, să ai cultura proprietății și să trăiești cuviincios. Adică, să ai o rânduială în viață.

Acest instinct îi deranjează tare! Doar că instinctul este instinct și oriunde ar fi românul în lumea asta, el caută să își facă un rost, să își întemeieze o familie și un cămin care să fie al lui.

Doar și pentru faptul că au îndrăznit să pună acest fapt în discuție, clica „băieților” ar fi necesar să-și dea demisia. Să dispară pentru totdeauna din viața politică, publică a României. Este cel mai mare atac la siguranța națională a acestui stat.

Ar fi cazul să plece în huiduielile întregii națiuni, pe care ei, liberalii și pesediștii, au crezut că o pot minți la nesfârșit.

Niciodată!

Doar că vor înțelege asta, când pentru ei va fi prea târziu. Atunci când „băieții băieților” vor face orice să-și scape pielea. Pe a lor, nu pe a politicienilor de carton.

Citiți și:
Explicația unor spaime: „Zombie-ul” Cîțu – un cadavru politic pregătit pentru disecție
„Patriotul” Ciucă, spulberat de George Maior: intelect rudimentar, posibile probleme psihice!
În 2021, semnul fiarei intră pe ultima turnantă: ANAF – bănci / recensământ / buletin biometric / vaccinare cu paşaport de imunitate

 

yogaesoteric
23 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More