Bat clopotele pentru Europa

Pentru cine bat clopotele? Pentru tine, Europa! Bat clopotele bisericilor. În țările estice, rămase ortodoxe! Căci vestul nu mai are (cu) ce să bată! Clopotele lor au amuțit de mulți ani, pentru că nu au mai avut nevoie de biserici. Le-au preschimbat în cluburi de noapte și bordeluri. Le-au dat foc și le-au dărâmat crucile. Pentru că ei, fiind „corecți politic”, s-au crezut dumnezei. Acum culeg roadele.

Au exportat DemonCrația în toată lumea, cu forța. Au uitat că „demos” înseamnă popor și abia după aceea vine „kratos”, ce înseamnă putere. Au schimbat doar o literă: și astfel întunericul a asimilat puterea popoarelor din toată lumea! Vedem azi cum diavolul se ascunde în detalii. Este tot mai evident, pentru cine are ochi sa vadă!

Europa este așezată pe un butoi cu pulbere care mai are puțin și explodează. Este singurul drum care i-a mai rămas. Altul nu mai există! Dezastrul total în care a fost târâtă Europa în marșurile, aplauzele și măștile progresiștilor a ajuns un vulcan în care lava clocotește. Vine nota de plată pentru cei care au dus continentul spre fundul iadului.

Știrile în Europa au devenit necrologuri:

– Accidente de mașini, decese! Specialiștii din dotare!

– Război, decese. Specialiștii din dotare!

– Plandemie, decese. Specialiștii din dotare!

– Încălzire globală, decese. Specialiștii din dotare!

– Criza combustibililor, decese. Specialiștii din dotare!

– Criză alimentară, foamete, decese. Specialiștii din dotare!

Culmea este că acești „specialiști” știu tot despre toate. În ciuda oricăror evidențe, știu tot despre toate, ei, în proporție de 90%, nefăcând în general mai nimic. Vorbesc în gol, vorbe aruncate în vânt fără vreo noimă. Probabil nimeni nu se mai obosește să le scrie subiectele. Știu despre ei că sunt „specialiști”! Care vorbesc doar despre moarte. Nu sunt ei specialiștii morții? Bineînțeles! Pe bani! Banii te fac „specialist” în tot ce doresc stăpânii! Doar nu o fi foc! Nu. E doar crimă!

Acești „specialiști” au târât Europa într-o groapă, împingând-o mai abitir în ea, decât oricare dintre borfașii care-și spun politicieni. Pentru că prădătorii numiți oameni politici au nevoie de niște guri – nesătule, în general – care să vorbească continuu! De care ei să se folosească și după care să-i arunce la groapa cu gunoi a istoriei. Eventual în niște saci negri.

Și pentru că viața e rotundă și dreaptă, fără clopotele de jale! Pentru că nu e nevoie să ne întrebăm de ce nu se mai aud clopotele bisericilor! Pentru că în iadul numit Europa, clopotele bisericilor au fost aruncate primele! Nu mai au ce să bată și, mai ales, cine să le bată!

Când totuși, din țările rămase ortodoxe, se vor auzi cu adevărat clopotele, nu vă mai întrebați pentru cine bat clopotele! Doar pentru tine, Europă! Aruncată în groapa resetării de niște demenți și „specialiști”, care știu că sunetul clopotelor pot trezi conștiințele. Și pentru că nu au nevoie de așa ceva, le-au făcut să tacă pentru multă vreme de aici înainte.

Citiți și:
Sinucidere prin progres – sfârșitul civilizației occidentale (I)
America sacrifică Europa pentru salvarea generalului Dolar
Biserici goale ce sunt vândute sau chiar demolate – Declinul catolicismului european

 

yogaesoteric
5 septembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More