Biden-KGB: FBI avea o cârtiță băgată la Trump acasă

Scandalul percheziției fără precedent la domiciliul unui fost președinte al Statelor Unite a luat amploare de la zi la alta, divulgând existența unui Stat Paralel american întins ca o pomană țigănească.

Newsweek scrie că FBI a avut o „sursă umană confidențială” implantată la Mar-a-Lago. Aceasta era „capabilă să identifice ce documente confidențiale ascunde încă Donald Trump și chiar locul unde se află aceste documente”.

Altfel zis, o persoană sub acoperire plantată suficient de „sus” în ierarhia personalului de la reședința lui Trump din Florida, astfel încât să aibă acces la asemenea informații private.

Membrii familiei Trump au oferit mai multe informații despre descinderea în cel mai pur stil kaghebist a agenților federali la locuința unui fost președinte al Statelor Unite, fapt fără precedent în toată istoria Americii.

Eric Trump a declarat pentru Daily Mail că „cei 30 de agenți care au ajuns la proprietate au cerut personalului să stingă camerele de supraveghere și să o îndepărteze de la reședință pe avocată, dar personalul a refuzat”.

I-au spus avocatei… este necesar să părăsiți proprietatea imediat. Opriți toate camerele de supraveghere.

Eric a mai afirmat:

Nu au vrut să îi dea (avocatei) mandatul de percheziție. I l-au arătat de la vreo trei metri. Nu au vrut să îi dea nici măcar o copie după mandat.”

Fiul lui Trump a mai declarat că agenții au adus unelte cu care să poată sparge seiful tatălui său și că au cotrobăit inclusiv prin garderoba Melaniei.

Totul este un atac (împotriva lui Donald Trump) de conivență cu FBI”, a spus Eric, insistând că Joe Biden era la curent.

Eric Trump a întrebat retoric:

Credeți că directorul FBI organizează o descindere la domiciliul fostului președinte, mai ales o reședință atât de cunoscută, faimoasă în toată lumea, cum e Mar-a-Lago, fără să obțină mai înainte aprobarea președintelui (Biden)?

Casa Albă a negat că ar fi știut dinainte de descinderea FBI la Mar-a-Lago.

Eric a afirmat că, cerând să fie oprite camerele de supraveghere, agenții FBI nu au vrut să se vadă că percheziționează zone ale proprietății „unde nu ar fi fost cazul să se afle”.

Donald Trump a sugerat într-o postare pe platforma sa, Truth Social, că este posibil ca agenții FBI să fi profitat de ocazie pentru a planta dovezi acasă la el:

FBI și alții din guvernul federal nu au vrut să lase pe nimeni, inclusiv pe avocații mei, să fie nici măcar în apropierea zonelor unde au cotrobăit la Mar-a-Lago. Tuturor li s-a cerut să părăsească locurile, voiau să fie lăsați singuri, fără martori care să vadă ce făceau, luau sau – să sperăm că nu – plasau.”

Citiți și:
FBI, o amenințare la adresa republicii constituționale americane
„Visul american” e românesc
Trump: Este unul dintre cele mai mari scandaluri din istorie. Cum îmi recapăt reputația?

 

yogaesoteric
26 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More