Bill Gates vrea să elibereze țânțari modificați genetic pentru a vă injecta „vaccinuri”

„Seringile zburătoare” este o sintagmă ce se referă la un proiect propus și finanțat de Bill Gates de a crea țânțari modificați genetic, care „injectează” vaccinuri în oameni atunci când îi înţeapă.

În 2008, Fundația Bill și Melinda Gates a acordat 100.000 de dolari lui Hiroyuki Matsuoka de la Universitatea de Medicină Jichi din Japonia, pentru a face cercetări asupra țânțarilor modificați genetic.

Hiroyuki Matsuoka de la Universitatea de Medicină Jichi din Japonia consideră că ar putea fi posibilă preschimbarea țânțarilor care transmit în mod normal boala în „seringi zburătoare”, astfel încât atunci când înţeapă oamenii să administreze vaccinuri.

Profesorul Hiroyuki Matsuoka urmărește să proiecteze un țânțar care poate produce și secreta o proteină vaccinală împotriva malariei în pielea unei gazde. Speranța este că astfel de țânțari ar putea oferi și vaccinuri de protecție împotriva altor boli infecțioase.

Dacă Matsuoka dovedește că ideea sa se poate materializa, el va fi eligibil pentru o finanțare suplimentară de 1 milion de dolari.

Washington Post s-a referit la „seringile zburătoare” ca la o „idee îndrăzneață”.

De fapt, Bill Gates a lansat odată un roi de țânțari asupra unei mulțimi care nu bănuia nimic, la o conferință TED din 2009.

Nu există niciun motiv pentru care doar oamenii săraci ar putea să aibă experiența”, a spus Bill Gates, înainte de a adăuga că țânțarii nu erau infecțioși.

Bill Gates finanțează, de asemenea, un proiect care își propune să ofere un tatuaj cuantic invizibil, ascuns în vaccinul anti coronavirus pentru stocarea istoricului vaccinării.

Cercetătorii au arătat că noua lor vopsea, care constă din nanocristale numite puncte cuantice, poate rămâne cel puțin cinci ani sub piele, unde emite lumină aproape de infraroșu, care poate fi detectată de un smartphone special echipat.

Cu toate acestea, potrivit unui studiu evaluat interpares, publicat într-un jurnal respectat de cei mai autorizați oameni de știință din lume, vaccinul Bill Gates DTP a ucis de 10 ori mai multe fete africane decât boala în sine.

Pe de altă parte, conform unui raport de informații scurs către presă, Bill Gates a oferit Camerei Reprezentanților din Nigeria mită în valoare de 10 milioane de dolari pentru un program de vaccinare forțată împotriva coronavirusului.

Citiți și:
Bill Gates recunoaşte că vaccinurile sunt folosite pentru reducerea populaţiei la nivel mondial
Vaccinarea Bill Gates lasă paralizați 496.000 de copii în India

yogaesoteric
28 iunie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More