Stupoare: Doi români vaccinați de 2 ori cu vaccinul Pfizer au fost trimiși în carantină pentru că au intrat în contact cu o persoană testată pozitiv cu covid!

Păi, la ce mai e bun vaccinul, în cazul ăsta?!

Că vă place sau nu, am intrat într-o lume distopică, kafkiană… Realitatea este tot mai mult cu susul în jos, iar normalitatea sau adevărul tind să devină irelevante sau chiar incorecte politic.

Pandemia a ajuns astăzi pretext pentru o serie de abuzuri și absurdități, așa cum veți afla și din articolul de față.

Deja este de râsul curcilor faptul că autoritățile medicale ne spun următoarele:

  • Chiar dacă te vaccinezi, nu înseamnă că ești protejat de infecția cu covid;
  • Chiar dacă ești vaccinat, nu înseamnă că nu poți transmite infecția;
  • Nu contează că ești vaccinat, ești obligat să porți masca mai departe;
  • „Oi” fi tu vaccinat, dar ți se recomandă să stai distanțat social, adică să nu te atingi de alte persoane, fie ele și vaccinate.

Iar la toate acestea, autoritățile române au mai adăugat o enormitate: chiar dacă ești vaccinat de două ori cu vaccinul Pfizer, dacă ajungi în contact cu un cetățean testat pozitiv cu covid, ești obligat să intri două săptămâni în carantină!

Realizați absurdul situației?

Scopul vaccinării este acela de a te proteja de infecție. Dacă acesta este scopul vaccinării, iar vaccinurile sunt eficiente și sigure, NU ar trebui să mai porți mască, să păstrezi distanțarea socială, să fii în pericol de îmbolnăvire sau să fii un pericol de infectare pentru alții. Și în niciun caz nu ar mai trebui să intri în carantină, dacă ajungi în contact cu un bolnav de covid!!!

Pentru că dacă nu este așa, atunci vaccinul nu își mai găsește sensul, sau singurul lui scop este să îmbogățească și mai mult corporațiile farmaceutice.

Și ca să înțelegeți până unde merge absurdul celor care, chipurile, vor să ne țină sănătoși și în siguranță, redăm textul postat pe Facebook de cunoscutul medic Adina Alberts care reclamă uluită această situație:

Dr. Adina Alberts: „Tocmai am intrat în discuție cu o prietenă virtuală. Doamna mi-a povestit că, deși atât dumneaei cât și soțul dânsei sunt vaccinați cu vaccinul de la Pfizer, cu ambele doze încă din 17 februarie, totuși ambii soți au fost consemnați la domiciliu în carantină, 14 zile, de către DSP, pentru că doamna a fost «contact direct» al unei persoane cu test PCR pozitiv. Mie mi se pare că este de un ilogism maxim. Păi atunci de ce s-au mai vaccinat oamenii ăștia?! Am promis că nu devoalez numele soților, dar măcar orașul în care se petrece inepția asta tot o să spun. Este vorba de Brăila. Nu m-aș mira ca urmând logica asta de fier, să îi interneze în spitale, sub «supraveghere medicală», 48 de ore! Da, pe vaccinați!

Ce spuneți de asta? Vi se pare că sunt sănătoși la cap cei care conduc sistemul medical? Cât mai putem înghiți manipularea și mizeriile pe care ni le fac, distrugerea economiei și furtul unui an din viața tuturor, pentru o gripă ale cărei consecințe sunt mult, dar mult exagerate?!

Citiți și:
Testul PCR fals pozitiv te bagă în arest la domiciliu. Familie din Arad a dat în judecată DSP
Medicii de familie, stimulaţi de stat să-şi cheme pacienţii la vaccinare! Câţi bani le oferă

yogaesoteric
28 iunie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More