Bombă medicală: Chimioterapia răspândește cancerul în organism

 

O nouă cercetare efectuată la Colegiul de Medicină Albert Einstein de la Universitatea Yeshiva a descoperit că în realitate chimioterapia răspândește cancerul în întregul organism, provocând o creștere bruscă a celulelor canceroase care circulă liber (inclusiv în plămâni). Condusă de dr. George Karagiannis, cercetarea s-a axat pe tratamentul chimioterapic al cancerului de sân, dar studiile ulterioare planifică să observe dacă administrarea de chimioterapice ar putea răspândi și cancerul altor țesuturi. Cercetarea a fost publicată în Science Translational Medicine și este intitulată Chimioterapia ca neoadjuvant induce metastaza cancerului mamar printr-un mecanism mediat de TMEM.

Autorii cercetării au descoperit că mai multe tipuri de chimioterapie pot crește cantitățile de complexe TMEM și celulele tumorale circulante din sânge. Studiul concluzionează că „în ciuda scăderii dimensiunilor tumorii, chimioterapia crește riscul diseminării metastatice”.

Cu alte cuvinte, chiar dacă chimioterapia diminuează tumorile, ea răspândește cancerul în tot trupul, creând noi focare de cancer în diferite părți ale organismului. Această cercetare confirmă unele observații anterioare, și anume că de fapt în loc să vindece, chimioterapia provoacă cancer, pe lângă suferințele pe care un astfel de tratament le generează pacienților (căderea părului, stări de greață și vomă și rău general etc.).

În ciuda unor asemenea studii, în loc de a acorda atenție oricărei alte metode care a dat rezultate, chimioterapia este în continuare intens utilizată, astfel de tratamente generând profituri uriașe pentru industria farmaceutică. Industria coruptă a cancerului pare mult mai interesată de veniturile ei decât de stoparea cancerului.

Mai mult decât atât, modul în care este gândit sistemul a făcut posibilă apariția unor criminali ai medicinei moderne, cum este dr. Farid Fata, care în prezent înfundă închisoarea pentru diagnosticarea falsă a unor persoane cu cancer în scopul de a obține profituri de pe urma medicamentelor chimioterapice de care sărmanii oameni nu aveau nevoie. Colegul său, dr. David Gorski de la Centrul de Cancer Karmanos din Detroit, nu este încă în închisoare, dar a fost raportat la FBI în vederea declanșării unei investigații. El rămâne unul dintre cei mai bolnavi și cei mai agresivi sociopați la adresa femeilor din istoria chirurgiei cancerului, câștigându-și porecla de „Gorski spintecătorul de sâni”. El a fost, de asemenea, acuzat de efectuarea unor intervenții medicale pentru cancer, în scopul de a-și mări profiturile, în detrimentul sănătății femeilor.

În prezent, există numeroase articolele care evidențiază că de fapt chimioterapia și radioterapia le fac mai mult rău bolnavilor și în niciun caz nu-i vindecă. Totul este o mare minciună din care ies mulți bani, cca. 250 de miliarde de dolari anual, bani făcuți pe suferința oamenilor de către corporațiile farmaceutice și clinicile oncologice. Deși la ora actuală există numeroase tratamente alternative, naturale, netoxice care au condus chiar la vindecarea cancerului, fiind în plus și foarte ieftine comparativ cu costurile tratamentelor clasice din spitale și clinici, medicina alopată continuă să ignore aceste rezultate. Cu deschidere și cu o abordare spirituală, mulți pacienți au avut succes în tratarea bolii secolului, cum a fost denumit cancerul de acești criminali autorizați.


Citiți și:

Medic clujean: Doctorii să nu mai prescrie chimioterapie; tumorile se extind, efectele – catastrofale

75% dintre medici refuză chimioterapia pentru ei înşişi. Oare de ce?

 

yogaesoteric
7 ianuarie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More