Boris Johnson face glume despre a da oamenii ca hrană pentru animale, pentru a „corecta tristul dezechilibru” de pe planetă

Adresându-se unor copii, Boris Johnson a glumit cu privire la faptul că oamenii ar putea fi dați ca hrană animalelor pentru a ajuta planeta, scrie The Daily Mail.

Premierul a făcut această glumă macabră în timpul unei interpelări din partea copiilor despre planurile sale de mediu, într-o întâlnire desfășurată în sala de ședințe de pe Downing Street nr. 9. Boris Johnson a răspuns la întrebări împreună cu Tanya Steele, de la Fundația Mondială a Naturii (WWF), din Marea Britanie.

Întrebați fiind despre echilibrul naturii pe Pământ, Steele le-a spus copiilor: „Cred că este nevoie să aducem natura înapoi… 97% din masa mamiferelor de pe această planetă este reprezentată de oameni și de animalele noastre, animalele noastre domestice. Doar 3 procente au rămas pentru animalele sălbatice”.

Prim-ministrul a spus că situația este „atât de tristă” și a adăugat: „Am putea să dăm o parte din ființele umane ca hrană pentru animale”.

Steele a adăugat: „Am putea organiza un vot mai târziu, să întrebăm dacă există candidați”.

Johnson a mai sugerat că, în viitor, oamenii vor mânca mai mult înlocuitori de carne decât carne adevărată.

În termeni care ar putea să-i alarmeze pe fermierii britanici, dar nu numai, el a declarat: „Cred că în viitor vom renunța la a mai mânca atât de multă (carne)… știința produce deja înlocuitori de carne care sunt practic creați în laborator și care sunt foarte asemănători cu carnea.”

Și nu veți putea face diferența între un hamburger creat prin bioinginerie și un hamburger adevărat. Acesta va fi viitorul foarte curând, cred că este deja aici.

El a adăugat că știința creează deja „vaci politicoase” care „râgâie mai puțin” metan în atmosferă.

De asemenea, el a criticat Coca Cola în legătură cu materialele plastice și a declarat că „nu dorește să sprijine noi mine de cărbune”, în timp ce miniștrii se confruntă cu presiuni menite să împiedice deschiderea unui sit în Cumbria.

Citiți și:
Boris Johnson vrea să investească într-un sistem global de gestionare a pandemiilor. Ce presupune acesta
Boris Johnson cere G7 ca vaccinarea anti-covid să devină obligatorie la nivel planetar până la sfârșitul anului 2022: „Ar fi cea mai mare performanță din istoria medicinei”

 

yogaesoteric
28 februarie 2022

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More