Ca la Auschwitz: Elevii nevaccinați, însemnați pe mână cu un număr și urmăriți

Un eveniment tulburător s-a petrecut la un liceu din Statele Unite: copii nevaccinați, marcați ca niște deținuți. Acest fapt nu este cazul să fie tratat ca un accident. În ultimul an și jumătate, istoria a arătat că asemenea „accidente” devin, după un timp, reguli generale.

Congresmenul de New Hampshire, Melissa Litchfield, a postat pe Facebook că mai mulți alegători au informat-o despre un fapt tulburător: elevii nevaccinați, care au participat la balul de absolvire al liceului din Exeter, „au fost numerotați cu un marker” și au fost urmăriți de-a lungul întregului eveniment.

Litchfield a postat și câteva citate de la cei care au informat-o:

Dacă se aflau pe ringul de dans, erau obligați să ridice mâinile după fiecare trei melodii, astfel încât numerele lor să poată fi înregistrate de alți elevi cu scopul de a fi urmăriți. Povestea este mai lungă, dar chiar și atât este suficient pentru a ne șoca. Avem sentimentul că pur și simplu ne marchează copiii dacă nu își fac acest vaccin experimental.”

Un alt mesaj suna astfel:

Au lăsat lista cu numele și prenumele elevilor și cu mențiunea dacă au fost sau nu vaccinați, pe o masă, în afara sălii, după bal. Am găsit-o a doua zi de dimineață. Informația ar fi trebuit: 1. Să nu fie făcută publică; 2. Să nu fie lăsată într-un loc unde oricine putea avea acces la ea. Am o fotografie a listei.”

Cred că așa ceva este inimaginabil” și „și-au permis să îi trateze pe copii ca pe deținuții din Germania nazistă”, i-a spus o altă persoană lui Litchfield. „Marcându-i și astfel discriminându-i, și apoi punându-i să ridice mâinile este absolut intolerabil.”

Anne Marie Banfield, care scrie la blogul Granite Grok, afirmă că a fost contactată pe rețelele de comunicare virtuală de o mamă al cărui copil a participat la balul de absolvire. Mama i-a spus lui Banfield că fiul său (al cărui nume nu a fost dat publicității) „a participat la acest eveniment și a fost «numerotat» cu un marker deoarece nu era vaccinat”.

Mama a adăugat că fiul a mers la bal cu un prieten, vaccinat, care nu a fost marcat.

Femeia a continuat:
Nu ni s-a comunicat acest aspect dinainte. Copiilor li s-a spus că este opțional să prezinte o copie a cardului de vaccinare. Când au sosit la recepția în sala de bal, au fost marcați și li s-a inscripționat un număr cu marker negru, dacă nu erau vaccinați. Celor care erau vaccinați li s-a făcut un semn cu o altă culoare, fără număr. După fiecare 3-4 dansuri, copiilor li se cerea să ridice mâinile în sus, pentru ca numerele să le poată fi înregistrate.”

Mama a afirmat că, dacă în săptămâna de după bal se înregistrează vreun caz de infectare cu covid, atunci nimeni dintre cei nevaccinați, aflați pe listă și marcați, nu mai are voie să participe la ceremonia de absolvire.

Ea a adăugat:
Copiii nu ar trebui să aibă sentimentul că este necesar să se vaccineze pentru că altfel pot pierde evenimente importante. Vaccinarea este o alegere personală și așa se cuvine să rămână.”

Unul dintre părinți a postat și un fragment dintr-o fotografie de la bal unde se vede clar numărul inscripționat pe mâna unuia dintre participanți.

Banfield a scris despre această gravă încălcare a secretului medical:
Dar dacă elevii erau marcați cu un număr dacă aveau o boală cu transmitere sexuală? Li s-ar fi cerut să facă publică și această informație?

Citiţi şi:
Avocatul Poporului: Nu poți să interzici unui om să aibă o viață socială pentru că nu a făcut un vaccin. Monica Pop: Orice vaccinat se poate îmbolnăvi. Populația nu a fost corect informată
Cristian Jura, secretar de stat CNCD, s-a autosesizat împotriva medicilor care refuză să trateze pacienți nevaccinați anti-covid

yogaesoteric
30 iunie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More