Canada: O școală catolică a suspendat un adolescent pentru că a afirmat că Dumnezeu a creat doar două genuri și că elevii transsexuali nu este firesc să intre în toaletele fetelor

În societățile occidentale de astăzi, a spune adevărul cu privire la biologia umană poate avea consecințe dăunătoare. O așa-zisă școală catolică a suspendat un adolescent conservator canadian pe nume Josh Alexander pentru restul anului școlar, deoarece acesta a refuzat să renunțe la convingerile sale corecte privind genul și pentru că a luat apărarea fetelor care se simt inconfortabil cu bărbați biologici în toaletele lor, potrivit TheGateWayPundit.

Nimeni nu ar avea de ce să fie surprins că aceasta s-a petrecut și în Canada. Țara este condusă de un autoritarist globalist care a declarat război atât oamenilor de credință, cât și conservatorilor. Alexander, în vârstă de 16 ani, a fost suspendat pentru prima dată în noiembrie de liceul catolic St. Joseph’s Catholic High School din Renfrew, Ontario, după ce a organizat o demonstrație împotriva elevilor transsexuali care folosesc toaletele fetelor. El a declarat că a lansat protestul pentru că două fete i-au mărturisit disconfortul pe care îl resimțeau în legătură cu prezența bărbaților biologici în toaletele lor.

Alexander a precizat oficialilor școlii că nu a avut nicio intenție de a începe conflicte cu elevii transsexuali, ci pur și simplu a vrut să aibă libertatea de a-și exprima opiniile. Cu toate acestea, școala a emis hotărârea finală că simpla prezență a lui Alexander în campusul școlii ar dăuna „bunăstării” elevilor transsexuali. Școala a refuzat să ia în considerare bunăstarea elevilor de sex feminin forțați să împartă băile cu băieții.

The Epoch Times a scris:

„Josh Alexander, în vârstă de 16 ani, nu are voie să frecventeze școala pentru restul anului, după ce a declarat că va continua să își exprime convingerea că Dumnezeu a creat doar două genuri. Școala i-a spus că prezența sa ar fi «dăunătoare pentru bunăstarea fizică și psihică» a elevilor transsexuali, a declarat Alexander pentru The Epoch Times.

El a spus Joseph’s Catholic High School din Renfrew, Ontario, că nu se va implica în mod intenționat și nici nu va începe conflicte cu elevii transsexuali, dar că va continua să își exprime credința. El și avocatul său au sesizat un tribunal pentru drepturile omului din Ontario, calificând suspendarea sa drept discriminare religioasă.

«Infracțiunea este, evident, definită de cel ofensat. Mi-am exprimat convingerile religioase în clasă și situația a scăpat de sub control», a declarat Alexander. «Nu toată lumea va fi de acord cu asta. Asta nu înseamnă că sunt un bătăuș. Nu înseamnă că hărțuiesc pe cineva. Ei își exprimă convingerile lor și eu mi le exprim pe ale mele. Ale mele, evident, nu se potrivesc cu narațiunea.»

El nu a mai fost la școală din noiembrie, când a fost suspendat pentru prima dată. Alexander organizase un protest împotriva elevilor transsexuali care foloseau toaletele fetelor. El a declarat că a lansat demonstrația după ce două fete de la școala sa i-au mărturisit că nu se simțeau confortabil să împartă toaletele cu bărbați biologici. De asemenea, el spusese în discuțiile din clasă că există doar două genuri imuabile.

Când suspendarea i-a fost ridicată la începutul lunii ianuarie, a fost «exclus» de către director, ceea ce are același efect ca și suspendarea, dar este considerat nedisciplinar. La începutul lunii februarie i s-a spus că va fi exclus pentru restul anului școlar și nu este sigur dacă această măsură nu se va extinde și în anul școlar următor. Avocatul lui Alexander, James Kitchen, a declarat pentru The Epoch Times că școala a caracterizat acțiunile lui Alexander drept «intimidare».”

Citiți și:
Un profesor de biologie din Spania a fost suspendat după ce le-a spus elevilor la ore că există doar două genuri: feminin și masculin
Cultura woke în școli și universități

 

yogaesoteric
14 martie 2023

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More