Zece paşi eficienţi de luptă împotriva dictaturii sanitare

Segregarea pe principiul paşaportului sanitar este o măsură fascistă. Am mai spus-o, sunt contra ei. Nu este moral să obligi lumea să se vaccineze cu nişte substanţe aflate încă în faza de experimentare.

Dar cum este posibil să ne împotrivim, să întoarcem situaţia în favoarea noastră? Am câteva idei, pe care o să le înşir succint. E ca o ciornă, la care fiecare are ocazia să vină cu completări.

  1. Măsura primă este boicotarea tuturor instituţiilor şi firmelor, unde este permisă intrarea pe baza vaccinului sau a testării. Să nu mai cumpărăm din supermarketurile care cer aşa ceva, să nu mai mergem la restaurante, la spectacole, să-i facem să piardă bani şi să fie ei înşişi nemulţumiţi.
  2. Puneţi mâna pe telefoane. Sunaţi firma X sau Y şi întrebaţi dacă condiţionează accesul pe baza green pass. Dacă da, comunicaţi-le că aţi avut de gând să petreceţi o seară plăcută în frumosul lor restaurant sau un sejur de câteva zile în elegantul lor hotel, dar sunteţi nevoit să contramandaţi din cauza solicitării adeverinţei de vaccinare.

Este important să-i stresaţi cu diplomaţie, ca să conştientizeze că ies în pierdere. Cu cât mai multe telefoane, cu atât mai bine. De dat fiecare câteva telefoane în zonele apropiate nu e un efort peste măsură. Patronii să fie stresaţi psihologic, pe principiul picăturii chinezeşti, ca să-i determinăm să protesteze şi ei contra măsurii, cu cât intră mai profund pe spirala terorii că pass green le sapă groapa financiară.

  1. Diseminarea informaţiilor despre victimele vaccinării şi arătarea vinovaţilor. Cazurile temeinic documentate, nu dezinformări stupide.
  2. Mitinguri, greve, nesupunere civică.
  3. Stresarea politicienilor cu telefoane şi mail-uri. Unde este posibil, abordarea lor fizică şi punerea în poziţii delicate. Filmaţi fazele şi postaţi-le pe reţelele sociale.
  4. Sesizări penale pe numele artizanilor green pass, a celor care pretind testarea. Raportarea lor pentru discriminare. Să vedeţi cum o să reacţioneze când o să se vadă pe cap cu mii de sesizări penale, venite din mii de localităţi, cu mii de raportări.
  5. Postaţi informaţii despre abordarea pandemiei în Suedia, ca se vadă că este o alternativă valabilă. Că normalitatea e posibilă şi în timpurile covid-ului.
  6. Amplificaţi nemulţumirea şi în rândul celor care s-au vaccinat de teama restricţiilor, nu a bolii.
  7. Faceţi cunoscută tuturor definiţia sănătăţii, după OMS: „Bunăstarea completă fizică, psihică şi socială şi nu doar absenţa bolii sau a handicapului”. E un mod de-a arăta că guvernanţii nu procedează corect.
  8. Urmăriți să vă păstraţi calmul, să fiţi non-violenţi.

Autor: Alexandru Petria

Citiți și:
Apel la normalizarea vieții…
Scriitorul Alexandru Petria: Împotriva idiotizării standardizate comuniștii au așezat în centrul gândirii lor lupta de clasă…

 

yogaesoteric
2 decembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More