Cardiolog pediatru avertizează: vaccinurile anti-covid, legate clar de miocardită la băieți. „Nu mai putem continua să facem răul”

Ca parte a mărturiei sale la masa rotundă privind covid-19 organizată de senatorul american recent reales Ron Johnson, dr. Kirk Milhoan a spus celor prezenți că, potrivit unui studiu din Thailanda, 2,4% dintre băieții adolescenți care au primit vaccinul Pfizer „au avut leziuni miocardice”.

În plus, potrivit unui studiu recent Lancet, care a analizat efectele miocarditei induse de vaccin asupra adolescenților, „din 151 de copii cărora li s-a făcut un RMN la 90 de zile, 81 dintre ei prezentau încă leziuni ale inimii”.

Dr. Milhoan a spus că tinerii, în special bărbații tineri, sunt expuși unui risc mai mare prin vaccin decât dacă fac o boală asociată covid.

Făcând referire la studii care au folosit estimări CDC, el a afirmat că, dacă estimările CDC sunt adevărate, atunci când aceste estimări sunt comparate cu studii care arată riscul total al dezvoltării de probleme cardiace induse de vaccin, vaccinul prezentă un risc mai mare de a trimite o persoană tânără în spital decât covid.

Dintr-un milion de studenți care merg la facultate, vaccinul Pfizer i-ar feri pe 32 să ajungă în spital. Vaccinul Moderna ar salva 23. Dacă ne uităm la cazurile de miocardită, numărul de miocardite care apar după estimarea CDC a fost de 47 pentru Pfizer și 70 pentru Moderna”, a arătat dr. Kirk Milhoan, citat de LifeSiteNews.

El a adăugat că „alte studii au arătat că Pfizer poate provoca 126 de cazuri de miocardită la un milion”.

De asemenea, a respins ideea susținută de oficialii din domeniul sănătății publice care sunt de acord că miocardita este cauzată de vaccin, dar spun că e o formă „ușoară”.

Milhoan a spus că a tratat, de-a lungul carierei sale, „mii de pacienți” care au avut miocardită și, chiar și dacă un diagnostic este etichetat drept un caz de miocardită ușoară, „niciun părinte nu poate crede vreodată că atunci când copilul lor a ajuns în terapie intensivă pediatrică se poate vorbi despre un caz «ușor»”.

Medicul și-a încheiat mărturia luând apărarea tinerilor și tinerilor soldați care sunt forțați să primească vaccinul, spunând că acest demers este necesar să înceteze.

Pentru copiii noștri sănătoși și pentru majoritatea soldaților noștri, datele arată că riscul de miocardită este mai mare decât beneficiile vaccinurilor. Ca medic care are obligația de a nu face rău, principiul meu este că sub nicio formă nu este cazul să impunem răul”, a subliniat dr. Milhoan.

Citiți și:
Neurologul Robert Lowry dă vina pe vaccin pentru creșterea numărului de pacienți tineri cu probleme neurologice și „decese inexplicabile”
Dr. Alessandro Capucci, Piacenza: Miocardita în creștere în rândul tinerilor și sportivilor este în corelație cu vaccinul anti-covid ARNm

 

yogaesoteric
10 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More