Dr. Alessandro Capucci, Piacenza: Miocardita în creștere în rândul tinerilor și sportivilor este în corelație cu vaccinul anti-covid ARNm

Un medic din Piacenza, dr. Alessandro Capucci , profesor de boli cardiovasculare (fost director al Clinicii de Cardiologie, Universitatea Politehnica Marche), a declarat că numeroasele cazuri de miocardită, în creștere în rândul tinerilor și sportivilor, sunt legate de vaccinul anti-covid pe bază de ARN mesager.

Miocardita este corelată cu vaccinul

În 2021 s-a înregistrat o creștere a cazurilor de miocardită la tineri și la sportivi. Decesele subite în rândul fotbaliștilor sunt, de asemenea, peste medie. Studiile arată o legătură semnificativă cu vaccinurile ARNm, Ministerul nu este cazul să minimizeze. Problema este mai accentuată la sportivii bărbați și tineri, mai ales din cauza nivelurilor de catecolamine”, scrie doctorul Alessandro Capucci, din Piacenza, într-un articol citat de piacenza24.eu.

Muți sportivi cu miocardită

Știrile ne arată câți sportivi au avut miocardită, probleme care i-au ținut departe de terenurile de sport.

Miocardita acută poate fi și fatală, nu vorbim însă de un procent mare: miocardita cauzată de vaccin nu pare a fi fatală, dar este greu să te exprimi tocmai pentru că depinde și de persoană și de momentul în care descoperi că ai această problemă.”

Datele recente de la Agenția de Securitate a Sănătății din Marea Britanie, referitoare la situația din Regatul Unit, ne arată că atât cazurile de boală, cât și spitalizările și, în cele din urmă, decesele apar mai ales la persoanele vaccinate (72%, 74% și, respectiv, 82%), ceea ce ridică îndoieli serioase cu privire la siguranța și eficacitatea lăudată a vaccinurilor anti-covid actuale”, scrie Capucci în articol.

Niveluri ridicate de catecolamine active

Dar de ce mai ales tinerii și sportivii? Capucci citează un studiu brazilian, realizat de Flavio Cadegiani:

Sportivii, în special bărbații, au de obicei niveluri ridicate de catecolamine active chiar și în condiții de repaus, așa cum se poate observa din analiza catecolaminelor urinare nocturne, care sunt semnificativ mai mari la sportivi decât la non-sportivi; toate acestea în timp ce eliminarea lor rămâne similară în cele două loturi. În plus, tinerii au un nivel mai ridicat decât sportivii mai în vârstă (> 40 de ani) și bărbații mai ridicat decât femeile.

Se petrece așadar ca în special la sportivii de sex masculin, care sunt deja expuși la niveluri ridicate de catecolamine, să crească și mai mult nivelul, în urma inoculării acestor vaccinuri, cu necroză consecutivă a unor părți ale țesutului muscular miocardic.

Citiți și:
O listă impresionantă de sportivi din întreaga lume decedați sau schilodiți de vaccin și un VIDEO pe măsură
235 de sportivi au făcut stop cardiac de-a lungul acestui an, iar 119 au murit după vaccinul anticovid
Au fost sportivi de înaltă performanță… până când au fost vaccinați împotriva covid

 

yogaesoteric
7 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More