Neurologul Robert Lowry dă vina pe vaccin pentru creșterea numărului de pacienți tineri cu probleme neurologice și „decese inexplicabile”

Expertul în contuzii și probleme musculo-scheletale, dr. Robert Lowry, a observat o creștere a numărului de pacienți adulți tineri, sub 40 de ani, cu probleme neurologice. Problemele variază de la dureri de cap severe până la paralizia Bell sau accident vascular cerebral.

Neurologul în vârstă de 25 de ani relatează că toți pacienții care au raportat astfel de probleme au fost vaccinați. El crede că problemele se datorează efectelor secundare ale vaccinurilor experimentale anti-covid.

Decese „inexplicabile”

Medicul s-a referit la un studiu publicat în 2021 în revista Clinical Immunology privind daunele provocate de vaccinuri în Mexic. Cercetătorii au constatat că aproximativ 1% dintre persoane au avut probleme neurologice după prima doză de vaccin Pfizer. Dar, potrivit lui Lowry, acest număr este subestimat de 10 ori.

Lowry se întreabă de ce cineva ar administra unor persoane tinere și sănătoase un vaccin care poate avea efecte secundare neurologice. Riscurile de afectare a vaccinului depășesc beneficiile pentru tineri, conchide medicul.

Într-o conversație cu jurnalista științifică Jennifer Margulis, el a declarat că după a doua doză apar „reacții mai severe și leziuni neurologice și cardiace”.

Cele mai probabile efecte secundare – și toate acestea sunt legate între ele – includ microcheaguri în creier care cauzează necroză neuronală; miocardită, pericardită și alte leziuni cardiace; și vasculită (inflamarea vaselor de sânge).

Lowry spune că problemele sunt agravate de ceea ce el numește imuno-sensibilitate. „După a doua doză este momentul în care văd mulți oameni care vin la mine”, a spus el. „Se observă ceva, la câteva minute după administrarea celei de-a doua doze.

Citiți și:
Vaccinul împotriva covid-19 poate cauza boli neurologice
Studiu exploziv: Ce s-a constatat în urma autopsiei unor adolescenți care au decedat după a doua doză de vaccin anti-covid-19
Populația vârstnică a început să moară brusc din motive „inexplicabile”

 

yogaesoteric
4 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More