Caruselul erotic

Faimoasa scriere orientală KAMASUTRA afirmă că în anumite situaţii se recomandă ca femeia să preia rolul activ, care în general îi revine bărbatului, în timpul fuziunii amoroase. Este chiar indicat ca măcar o singură dată, în timpul fuziunii amoroase, femeia să fie cea care preia iniţiativa. KAMASUTRA redă două moduri în care femeia poate prelua rolul activ: fie ea este cea dinamică chiar de la început, fie, la un moment dat, ea trece deasupra bărbatului fără a întrerupe jocul amoros. De asemenea, tratatele erotice orientale vorbesc despre rolul activ al femeii în fuziunea amoroasă, atunci când ea este iniţiatoarea iubitului său în misterele plăcerii perfect controlate sau, mai bine zis, în tainele continenţei sexuale.

Postura amoroasă „Caruselul erotic” este una dintre cele mai fascinante poziţii sexuale. Ea poate să trezească o puternică şi intensă stare de pasionalitate şi, deopotrivă, să genereze o stare de interiorizare ce conduce către stări de orgasm imploziv, trăite plenar în adâncul fiinţei.


Bărbatul este întins pe spate, iar femeia se aşează deasupra cu spatele la el, sprijinindu-se pe tălpi, cu trunchiul vertical. Ea se mişcă în sus şi în jos cu rafinament şi senzualitate.

Această postură amoroasă dă o foarte mare libertate femeii în a se manifesta. Ea poate căuta anumite unghiuri de penetrare care favorizează stimularea erotică a unor zone specifice şi va insista asupra lor atât cât doreşte, modificând apoi poziţia bazinului pentru a se orienta către alte zone dorite. În interiorul YONI-ului sunt felurite astfel de zone, care trezesc trăiri erotice specifice şi femeia poate, cu ajutorul acestei poziţii amoroase, să le conştientizeze plenar şi să savureze trăirile specifice lor, din belşug. De exemplu ea se poate orienta mai întâi spre dinamizare frenetică a punctului G, apoi ea se poate mişca astfel încât să trăiască stări de orgasm cervico-uterin. Uneori pentru stimularea mult mai intensă a punctului G, femeia obişnuieşte să se lase uşor pe spate – o variantă a acestei poziţii amoroase este aceea în care femeia se lasă complet pe spate, pe pieptul bărbatului, lăsându-l pe el să se mişte. Pentru stimularea profundă a cervixului, ea poate recurge la seturi de mişcări ritmice şi sacadate spate-faţă.

Bărbatul este o fire vizuală şi vederea iubitei în aceste ipostaze (mai ales aceea în care este cu spatele la el) îi va trezi cu siguranţă o stare de pasionalitate elevată. El îi va admira mişcările asemănătoare unui dans senzual şi lasciv şi îşi poate exprima admiraţia prin cuvinte transfiguratoare, pline de savoare erotică. Acestea vor intensifica trăirile amoroase ale iubitei, care îi va răspunde prin gesturi ample, unduioase şi languroase.

Abordând această postură, cei doi iubiţi vor urmări la unison să-şi amplifice starea de pasionalitate, pe care o vor sublima gradat, urmărind să trăiască la unison stări de orgasm imploziv. Femeia va urmări să fie foarte atentă, atât la stările ei, cât şi la stările iubitului ei. Ea îl va ajuta în felul acesta să controleze mai uşor energia sexuală, iar dacă bărbatul este perfect continent, ei îşi vor potenţa reciproc stările.

Această postură poate favoriza atingerea unei stări de profundă interiorizare în timpul fuziunii amoroase, ajutându-l pe bărbat să conştientizeze ce se petrece în fiinţa sa şi să îşi rafineze tot mai mult plăcerea sexuală, permiţând un control din ce în ce mai bun asupra energiei erotice, precum şi sublimarea acesteia. Această stare de atenţie şi interiorizare facilitează înţelegerea mecanismelor complexe de transmutare a potenţialului creator şi sublimare a energiei erotice.

În concluzie, postura „Caruselul erotic” este recomandată atât cuplurilor care învaţă continenţa sexuală, cât şi cuplurilor care doresc să-şi aprofundeze trăirile amoroase.

Citiţi şi:
Postura avântului fluturilor
Cele patru chei ale plăcerii care pot duce la fericire pe calea tantrică

yogaesoteric
24 februarie 2010

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More