Casa Albă ratifică propunerea lui Bill Gates: Pământul, fără Soare!

Ceea ce în urmă cu doi ani era percepută ca fiind o teorie a conspirației, astăzi este politică de stat adoptată chiar de Casa Albă! America anunță că Biroul de politici științifice și tehnologice al Casei Albe va lansa un plan de cercetare pe cinci ani care își propune să dezvolte metode de reflectare a luminii solare înapoi în spațiu pentru a „răci” Terra și a o salva de pericolul „încălzirii globale”. Mai pe înțelesul tuturor, SUA declară război Soarelui și sunt gata să văduvească Pământul de lumina sa!

Nu mai departe de 2020, mass-media independentă, adică nicidecum alde CNN și sateliții săi, era catalogată drept o haită de „adepți sălbatici ai teoriei conspirației”, fiindcă își permitea să avertizeze cu privire la un atac teribil ce se pune la cale împotriva omenirii. Se vorbea atunci despre cum „apostolii mediului”, adică Bill Gates plus „gașca zurli” (Greta Thunberg&alții), bagă viteză cu implementarea proiectelor „eco” avute în cap și se gândesc, nici mai mult, nici mai puțin decât să atace Soarele. Sau, mai corect spus, să elimine beneficiile solare din viața noastră.

Chemtrails revine!

Ideea din spatele noii scheme de blocare a Soarelui este de a regla nivelul expunerii pe Pământ la raze ultraviolete (UV). Dacă cele mai multe raze UV pot fi blocate și reflectate înapoi în spațiu, atunci poate că temperaturile vor scădea, iar pe Pământ va fi mai rece și asta nu poate decât să ajute calotele polare, prevenind încălzirea globală. Și dacă nu se mai topesc ghețarii, nici proprietățile luxoase din cele mai celebre stațiuni nu vor mai fi inundate în viitor, corect?!

O utopie, dar pe cine de la Casa Albă să intereseze asta, când însuși șeful cel mare de acolo nu mai știe cum îl cheamă cu buletinul în față, vorba aia!

În fine, revenind la subiectul principal al articolului: o modalitate prin care globaliștii intenționează să blocheze razele solare este prin injectarea în atmosferă de aerosoli stratosferici. Aceste „injecții” mai sunt cunoscute și sub numele de chemtrails. Mulți își amintesc că la fel se vorbea despre chemtrails, o „teorie a conspirației”, înainte de a se confirma ce sunt, de fapt, acele urme uriașe lăsate pe cer de unele avioane.

Ce implică infectarea cu aerosoli stratosferici

De asemenea, dinspre Washington a început să se vorbească despre „strălucirea” norului marin și „subțierea” norului cirrus, ceea ce, susțin apologeții cultului climatic, ar putea împiedica Soarele să încălzească prea tare planeta noastră.

CNBC anunță că „injecția cu aerosoli stratosferici implică pulverizarea unui aerosol, precum dioxidul de sulf, în stratosferă” și recunoaște că, totuși, pot exista „efecte dăunătoare asupra mediului înconjurător și a sănătății umane”. Dar, încă o dată, interesează pe cineva?! Planul despre care Bill Gates vorbea acum doi ani a fost ratificat de Casa Albă, prin Biroul de Politică științifică și tehnologică – schema de „blocare” a Soarelui va implica pulverizarea dioxidului de sulf în atmosferă, asta-i clar!

Compania „Climate Tech Investment” deja s-a grăbit să-l laude pe Joe Biden pentru că susține cu tărie lupta împotriva încălzirii globale. De fapt, aplauzele frenetice ale privatului sunt exclusiv date cu gândul la profiturile uriașe rezultate de pe urma implementării unor politici aplicate la nivel planetar, ceea ce așteaptă adevărații păpușari ai acestei povești.

Reflectarea luminii solare are potențialul de a proteja mijloacele de subzistență a miliarde de oameni și este un semn al conducerii de la Casa Albă că avansează cu cercetarea în acest domeniu, astfel încât orice decizie viitoare să poată fi înrădăcinată în știință, nu în abordarea geopolitică”, s-a grăbit cu lauda Chris Sacca, fondatorul fondului de investiții în tehnologie climatică Lowercarbon Capital, un alt ONG care doar profită de pe urma nebuniei climatice declanșate în lume. În ciuda conflictului evident de interese dintre afacerile sale și agenda Administrației Biden, miliardarul Sacca insistă că are „interese financiare zero dincolo de un simplu act de filantropie”.

Semnalul de alarmă tras de „Harvard”

David Keith, profesor la Universitatea Harvard, arată că ideea de a bloca lumina Soarelui pentru a opri încălzirea globală datează „cel puțin din 1965”. Doar că astăzi este luată mult mai în serios decât era atunci și asta „probabil pentru că societatea continuă să fie mutată într-o idiocrație absolută controlată de apostoli ai mediului deranjați de orice mișcă pe Pământ”.

Și ca prof. David Keith mai gândesc și alții. Inclusiv Janos Pasztor, directorul executiv al „Inițiativei de guvernanță climatică Carnegie”, un ONG controlat de puternica familie de industriași Carnegie. Pasztor spune că „modificarea radiației solare nu va fi niciodată o soluție la criza climatică”.

Azi, în 2022, se dovedește că „teoriile conspirației” despre care s-a tot scris, devin fapte reale. Conspirația de ieri este viitorul de mâine.

Citiți și:
Suedia a anulat testul de obturare a luminii solare finanțat de Bill Gates
Bill Gates sprijină un plan în valoare de 1 miliard de dolari care ar supraveghea Pământul cu sateliți video
Chemtrails se numește acum geoinginerie și este folosită pentru blocarea luminii solare

 

yogaesoteric
17 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More