Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Strasbourg a declarat în unanimitate că „nu există dreptul la căsătorie homosexuală”

În unanimitate, cea mai importantă instanță pentru drepturile omului din lume a stabilit textual că „nu există dreptul la căsătorie homosexuală”.

Cei 47 de judecători din cele 47 de țări ale Consiliului Europei, care alcătuiesc inima Curții de la Strasbourg (cea mai importantă instanță pentru drepturile omului din lume), au pronunțat o sentință de o relevanță enormă, care a fost și este surprinzător de neglijată de progresismul informativ și zona de influență a acestuia.

Într-adevăr, în unanimitate, toți cei 47 de judecători au aprobat sentința care stabilește textual că „nu există dreptul la căsătorie homosexuală”.

Opinia a fost întemeiată pe o multitudine de considerații filosofice și antropologice bazate pe ordinea naturală, familie, bun-simț, rapoarte științifice și, desigur, dreptul pozitiv.

În cadrul acestuia din urmă, hotărârea s-a bazat în principal pe Articolul nr. 12 din Convenția europeană a drepturilor omului. Acest articol este echivalent cu articolele tratatelor privind drepturile omului, ca și în cazul art. 17 al Pactului de la San José și al art. 23 al Pactului internațional privind drepturile civile și politice.

În rezoluția istorică, Tribunalul arată că noțiunea de familie nu numai că are în vedere „conceptul tradițional de căsătorie, și anume unirea dintre un bărbat și o femeie”, dar, de asemenea, a punctat că nu este cazul să fie impusă guvernelor obligația de a aproba căsătoria cu persoane de același sex. În ceea ce privește principiul nediscriminării, Curtea a adăugat, de asemenea, că nu există nicio astfel de discriminare, deoarece „Statele sunt libere să rezerve căsătoria doar cuplurilor heterosexuale“.

Citiți și:
De la căsătoria homosexuală la dictatura homosexuală. Dreptul la anormalitate
Căsătoria homosexuală este un atac împotriva căsătoriei tradiţionale. Viziunea lui Doug Mainwaring
Despărţirea dreptului de morală: Cazul revoltător al homosexualităţii

 

yogaesoteric
17 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More