Caz dramatic: adolescent de 19 ani, mort în urma vaccinării. A dezvoltat cancer cerebral, de la mercurul din vaccin

 

O mamă îndurerată și-a împărtășit drama întregii lumi, avertizând asupra pericolului reprezentat de vaccinuri. Fiul ei a fost vaccinat în România, într-un moment nepotrivit, când nu avea imunitate, ceea ce a dus la apariția unui cancer la creier. Iată întreaga mărturie:

„Frumusețea asta de băiat a fost fiul meu, Daniel Florin. A murit la 19 ani și o lună. Dorea să devină preot. Era olimpic, sportiv, cu o bună cuviință cum rar găsești zilele acestea.

A murit de cancer cerebral, grad 4, în urma unei cumplite suferințe. Ultimul lui cuvânt a fost «Amin».

Conform doctorilor de aici, a făcut cancer datorită vaccinului din copilărie, CMV (citomegalovirus), care a fost administrat când organismul lui nu avea imunitate. La fel ca el sunt mulţi copii și tineri. Presa europeană nu vorbește mult despre legătura dintre vaccinuri și cancere la copii. Și vorbim aici abia despre vaccinurile clasice.

Le doresc celor care susțin legea vaccinării obligatorii experiențe asemănătoare. Cu a mea sau cu a mămicii care şi-a îngrijit 8 luni de zile acasă fetiţa de 4 ani aflată în comă, sau cu atâtor altor mămici care au trecut prin experiențe asemănătoare.

Vaccinurile au fost făcute în România, după schema vaccinărilor la copii.

Momentan locuim în India, unde a fost operat. Dar examinarea ţesutului tumoral am făcut-o atât în spital (cel mai performant din India, ce lucrează în colaborare cu Spitalul Duke din SUA – cu cel mai dotat centru de cercetare pentru cancere cerebrale) cât și printr-o clinică particulară cu Foundation One, pentru analize performante. Opinia doctorilor a fost susținută de valorile mărite de mercur și Cytomegalovirus în ţesutul tumoral, datorate vaccinurilor din copilărie.

Pe înțelesul tuturor, mercurul are o afinitate mare pentru ţesuturile moi, îndeosebi creier. Dacă vaccinul se face când ești sănătos, cu o imunitate bună, o cantitate însemnată din mercurul din vaccin se poate elimina de către organism. În caz contrar, se va acumula în special în creier. Odată cu acumularea lui, va permite și pătrunderea unor virusuri / patogeni ce au afinitate cu mercurul. În cazul nostru, cytomegalovirusul. În cazul altora, alte tulpini de virusuri.

La locul depunerilor de mercur și virusuri, organismul va crea o barieră de protecție, o mini tumoră. Care în timp va crește și va dezvolta o tumoră benignă, apoi se va maligniza. Procesul este de durată și este influențat de multi factori. Dar este real – și multi cercetători atrag atenția asupra legăturii dintre vaccinuri și cancer.

Mass-media nu are interes să tragă vreun semnal de alarmă, pentru că Big Pharma este prea puternică, și atât industria vaccinurilor cât și a tratamentelor anticancer prea profitabile.

Mă repet: nu sunt împotriva vaccinurilor clasice, dacă sunt făcute cu toată responsabilitatea şi este necesar să fie achiziționate vaccinuri de calitate superioară. Sunt împotriva vaccinării obligatorii, pentru că deschide calea unor abuzuri uriașe, cât și a unor afaceri mult prea profitabile pentru unii.

În decursul bolii fiului meu mi-am făcut sute de prieteni care se aflau în aceeași situație cu mine. Cancerul la copii și tineri nu e un fenomen rar. E chiar din ce în ce mai des. Cu cât crește rata vaccinărilor, cam tot aşa creşte și numărul cancerelor.”

Laura Mihaela Ştefănescu


Citiți și:

Milioane de americani s-au îmbolnăvit de cancer, în urma campaniilor de vaccinare anti-poliomielită

Dr. Stefan Lanka – Autism provocat prin vaccinare (I)

 

yogaesoteric
10 februarie 2021


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More