Cine aste de fapt Arafat? Episodul 2: Arafat, legătura cu OMS, STS, BM, SRI şi Global Donors Forum

 

Citiţi prima parte a articolului

În acest articol vom prezenta o parte din activităţile şi legăturile externe ale Fundaţiei Pentru SMURD şi, implicit, ale lui Raed Arafat.

Mi s-a părut extrem de interesantă participarea lui Tiberiu Fechete, ca reprezentant al Fundaţiei Pentru SMURD, la ediţia din 2016 din Istanbul a „Global Donors Forum”, o adunare a filantropilor musulmani. O adunare în care se donează şi se discută diferite cauze, precum integrarea refugiaţilor, egalitatea de gen, diversitatea culturală etc. Tocmai de aceea mi s-a părut foarte interesantă prezenţa Fundaţiei pentru SMURD fix pe tema „Să atingem egalitatea de gen”. Cam ce treabă are SMURD-ul cu egalitatea de gen? Sunt femeile mai puţin ajutate în cazul unei urgenţe medicale, sau în cazul unui accident? Mă îndoiesc.

Mergem mai departe şi remarcăm prezenţa constantă la aceste adunări (inclusiv la cea din 2016) a reprezentanţilor Fundaţiei Rockefeller, care nu sunt nici musulmani şi care, de regulă, se ocupă cu promovarea şi implementarea temelor globaliste.

Mai mult decât atât, este interesant că la aceeaşi adunare la care a participat Fundaţia pentru SMURD, a participat şi Victor Viorel Ponta, la discuţii pe probleme legate de discriminarea şi incluziunea refugiaţilor musulmani, precum şi creşterea extremismului în lume.

Este cu atât mai interesantă apariţia celor doi (SMURD + Ponta), cu cât acest eveniment a avut loc în luna mai, anul 2016, la nici un an după tragedia de la Colectiv, în urma căreia Victor Ponta a demisionat pe Facebook, iar Raed Arafat era deja citat în dosar şi fusese puternic contestat de către societatea civilă pentru modul în care a gestionat SMURD situaţia de la faţa locului.

În episodul anterior v-am spus că Fundaţia pentru SMURD a adunat donaţii pentru victimele şi familiile victimelor de la Colectiv. Două familii au declarat că nu au fost contactate şi că nu au primit nicio sumă de bani de la Fundaţia pentru SMURD. În schimb, pe site-ul Fundaţiei apar milioane de euro cu titlu de donaţie în acelaşi an, fără vreo menţiune legată de Colectiv.

Încă o alăturare interesantă este cea dintre Fundaţia pentru SMURD, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) şi Academia Națională de Informații (SRI) la evenimentul „CARISMAND” din cadrul programului european Horizon2020, altă mizerie progresistă.

O altă curiozitate este evenimentul „Understanding RISK Europe”, organizat pe 27-29 noiembrie, 2019, la Bucureşti. În cadrul acestui eveniment, deschis chiar de Raed Arafat, au participat în proporţie de 80% doar membrii ai Băncii Mondiale. Tot în cadrul acestui eveniment s-a vorbit despre pericolul pandemiilor şi atacurilor cibernetice, în afară de discuţiile uzuale despre seisme (Banca Mondială investeşte masiv în astfel de simpozioane).

Se pare că domnul Raed Arafat este foarte bine anturat şi ancorat în lumea filantropiei arabe, dar şi în lumea bancherilor.

Haideţi să ne uităm un pic peste CV-ul lui Raed Arafat, ca să vedem pe unde s-a şcolit, ce a publicat şi cu cine a colaborat: Începem cu formarea lui în SUA, în cadrul FEMA şi Homeland Security…

Din CV aflăm că în anii ’90, când România nici nu ieşise, propriu-zis, din dictatură, Arafat era deja în curs de implementare a ceea ce urma să devină, câţiva ani mai târziu, brandul SMURD. Spun brand pentru că asta a devenit, prin modul în care este finanţat şi susţinut…

Autor: Iosefina Pascal


Citiți și:
15 motive pentru care România este într-un mare, mare, impas
Gândește urgent, România!

 

yogaesoteric
10 februarie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More