CDC ignoră știința: Studiu al Universității Johns Hopkins găsește zero decese covid în rândul copiilor sănătoși

În loc să recunoască știința, CDC continuă să folosească „dovezi fragile” pentru a impune vaccinarea împotriva covid la copii, spune dr. Marty Makary de la Școala de Medicină a Universității Johns Hopkins.

O echipă de cercetători de la Johns Hopkins a informat recent că studiind un grup de aproximativ 48.000 de copii, a constatat că nu a existat niciun deces cauzat de covid în rândul copiilor sănătoși.

Cu toate acestea, după cum subliniază dr. Marty Makary, expert în medicină și profesor la Școala de Medicină Johns Hopkins, la Școala de Sănătate Publică Bloomberg și la Școala de Afaceri Carey, aceste tipuri de studii cu „implicații semnificative” nu par să conteze deloc pentru Centrele pentru Controlul Bolilor (CDC).

Echipa de cercetare a doctorului Makary „a lucrat cu organizația nonprofit Fair Health pentru a analiza aproximativ 48.000 de copii cu vârsta sub 18 ani diagnosticați cu covid în datele de asigurări de sănătate din aprilie până în august 2020”.

După ce a studiat date complete despre mii de copii, echipa „a constatat o rată a mortalității de zero în rândul copiilor fără o afecțiune medicală preexistentă, cum ar fi leucemia”.

În loc să recunoască această realitate științifică, CDC, spune Makary, continuă să folosească „dovezi fragile” pentru a impune vaccinarea anticovid la copii.

După cum a subliniat Makary în Wall Street Journal, implicațiile investigației echipei sale sunt enorme. „Dacă cercetarea noastră se susține, are implicații semnificative pentru copiii sănătoși și asupra faptului dacă au nevoie de două doze de vaccin”, spune Makary.

La urma urmei, „Asociația Națională pentru Educație a dezbătut dacă să îndemne școlile să solicite vaccinarea înainte de se reveni la școală. Cum pot ei sau oricine altcineva să dezbată această problemă fără a avea datele corecte?

Întrebarea lui Makary este evidentă, dar nu mai puțin oportună. Makary spune că numărul umflat de decese covid continuă să fie corectat și „revizuit în jos”.

Dar, în loc să combată neîncrederea instituțională cu date și dezbateri științifice, Makary spune că CDC evită transparența și ancheta riguroasă. El a criticat agenția spunând că „numără în exces spitalizările și decesele covid și nu ia în considerare dacă o singură injecție este suficientă”. Potrivit lui Makary, această problemă este sistemică.

Makary spune că „o mulțime de politici guvernamentale și private” privind vaccinarea copiilor depind de un punct de date discutabil.

CDC afirmă că 335 de copii cu vârsta sub 18 ani au murit cu un diagnostic covid, potrivit înregistrărilor. Cu toate acestea, Makary raportează că „CDC, care are 21.000 angajați, nu a investigat fiecare deces pentru a afla dacă a fost cauzat de covid dacă a implicată o afecțiune medicală preexistentă”.

Fără aceste date, Comitetul Consultativ pentru Practicile de Imunizare al CDC a decis în luna mai că beneficiile vaccinării cu două doze depășesc riscurile pentru toți copiii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani”, spune Makary.

Am scris sute de studii medicale revizuite de colegi și nu mă pot gândi la niciun editor de revistă care să accepte afirmația că 335 de decese au fost cauzate de coronavirus, fără date care să indice dacă virusul a fost incidental sau cauzal și fără o analiză a factorilor de risc relevanți, cum ar fi obezitatea.

Potrivit lui Makary, CDC sfidează normele de investigare medicală propagând o afirmație „șubredă”, fără cercetări suficiente sau transparență. Și acesta nu este un incident izolat. Makary ilustrează faptul că face parte dintr-un tipar.

Directorul CDC, Rochelle Walensky, afirmă că 200 spitalizări pentru copii și un deces în patru luni puteau fi prevenite dacă se vaccina un milion de adolescenți.

Cu toate acestea, Makary nu este convins. El spune că „Raportul agenției privind spitalizarea adolescenților cu covid, la fel ca numărul lor privind decesele, nu face distincție pe site-ul web dacă un copil este internat pentru covid sau cu covid”.

Aceasta este o problemă, deoarece există o diferență evidentă între aceste categorii de pacienți. Spitalele testează adesea pacienții pentru a detecta covid ca o chestiune de rutină, chiar dacă nu există nimic care să sugereze că sunt infectați cu virusul.

Dar, după parametrii lui Walensky, Makary spune: „un copil asimptomatic care dă rezultate pozitive după ce a suferit un traumatism într-un accident de bicicletă va fi considerat o spitalizare covid”.

Makary spune că raportarea nesigură a CDC nu se oprește aici. El adaugă că, „CDC ar putea, de asemenea, să subînregistreze datele despre complicațiile legate de vaccinuri”. CDC își bazează analiza risc-beneficiu pentru vaccinarea tuturor copiilor pe ratele de complicații din baza de date a Sistemului de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinurilor (VAERS).

Până în prezent, spune Makary, CDC încă nu documentează zilnic noile spitalizări pentru îmbolnăvirea cu covid. În schimb, raportează rata umflată de spitalizare pentru orice pacient care este testat pozitiv pentru virus. Și în timp ce CDC presează americanii să se vaccineze, Makary spune că agenția pare complet dezinteresată în a descoperi ratele imunității naturale.

În loc să caute transparență, CDC și alte entități mari evită cercetările științifice și îi reduc la tăcere pe cei care îndrăznesc să pună întrebări incomode.

Epidemiologul de la Harvard Martin Kulldorff mi-a spus că a fost expulzat din grupul de lucru al comitetului consultativ privind siguranța vaccinului covid după ce și-a exprimat o opinie contrară”, notează Makary.

În loc să se bazeze pe „date neverificate”, spune Makary, „CDC sau Food and Drug Administration ar fi cazul să desemneze rapid medici pentru a cerceta fiecare dintre miile de complicații ale vaccinurilor raportate la VAERS.”

Conform constatărilor lui Makary, agenția ar fi bine, de asemenea, să-și reevalueze afirmațiile cu privire la mortalitatea și spitalizarea copiilor.

CDC nu este singura entitate ale cărei doctrine sunt afectate de aceste descoperiri.

În timp ce echipa lui Makary a înregistrat zero decese cauzate de covid în cazul copiilor sănătoși, copiii din întreaga țară continuă să sufere din cauza mandatelor draconice privind utilizarea măștilor și a altor restricții impuse pe baza convingerii că boala covid este un risc ridicat pentru copii.

Inspirați de ideile de discuție ale democraților, state precum Connecticut, New Mexico, Hawaii, Virginia, New York și Washington obligă elevii din clasele K-12 să poarte măști, indiferent de statutul lor de vaccinare.

Între timp, CNN, NBC News, CBS News, și alții continuă să papagalicească narațiunea conform căreia copiii încă este necesar să se „mascheze”.

Citiţi şi:
Federația Pro Vita, semnal de alarmă față de vaccinarea copiilor: „Vaccinarea anticovid este cadoul otrăvit pregătit copiilor!”
Isteria covid ne distruge copiii
Washington Times: Războiul covid-19 împotriva copiilor: Măștile și vaccinările obligatorii nu se justifică științific

 

yogaesoteric
10 februarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More