Isteria covid ne distruge copiii

Ce le-au făcut tinerilor americani guvernul nostru, mass-media, producătorii de vaccinuri și chiar părinții prost informați? Mi se frânge inima când citesc interminabilele articolele de propagandă postate pe fiecare site important de știri, detaliind căderea psihică pe care o experimentează copiii atunci când sunt diagnosticați cu Ciuma Wuhan sau când se gândesc la lumea din exteriorul propriilor case sau a spațiilor în care se poartă mască.

Astfel de „știri” sunt menite să dea vina pe noi, cei nevaccinați, pentru această frică complet irațională și ilogică, analizează Jarrad Winter într-un articol din American Thinker.

Este doar o mică hiperbolă să spunem că, statistic vorbind, copiii au mai multe șanse să fie loviți de fulger de două ori, atacați de Big Foot și loviți de un unicorn – toate în aceeași zi – decât să moară de gripa chinezească.

Ceea ce expun în realitate reclamele la vaccin, deghizate sub formă de știri, este abuzul psihologic nociv de care a avut parte toată lumea datorită miliardelor de dolari cheltuiți pentru comercializarea acestor vaccinuri adeseori letale, de curând apărute și parțial eficiente. Întreaga campanie de marketing s-a concentrat pe înfricoșarea tuturor. A reușit într-un mod oribil. În clipa de față, oamenii fac ceea ce fac de obicei când sunt îngroziți – reacționează instantaneu, renunță la gândirea critică și își pun încrederea în oricine pretinde că știe cum să rezolve situația.

În mod clar, această frică exagerată intenționat ne-a întors țara pe dos – și a afectat în mod considerabil cea mai prețioasă resursă pe care o avem (copiii noștri, mai exact) în moduri care vor fi pe deplin vizibile abia în anii și deceniile viitoare.

Să le fie rușine șarlatanilor anti-știință care continuă să promoveze vaccinurile înfricoșându-i pe oameni la maxim. Covid-19 va deveni în cele din urmă endemic, la fel ca gripa, dar frica societății și leziunile cerebrale suferite vor continua (cu o fervoare în continuă expansiune) pentru tot restul vieții noastre.

Antrenăm generația următoare să trăiască într-o stare de frică promovată ca mod de viață. Acest tip de frică este condiția primordială pentru a putea impune o dictatură.

Toată lumea este necesar să învețe să se educe în mod autentic și să gândească înainte de a reacționa – și, de asemenea, să transmită aceste abilități copiilor lor. Toată lumea știe că acesta este modul corespunzător de a se comporta personal și de a-și stăpânii emoțiile inutile și dăunătoare (care duc la izbucniri fizice) la nivel de societate.

Însă toate acestea au fost eliminate recent de către puterile actuale. Gata cu investigațiile, gata cu analiza, gata cu discursul public – doar îngrozește-te când îți spun „experţii” să o faci. Așa ceva nu se poate termina într-un mod plăcut. Niciodată nu s-a petrecut, în toată istoria lumii.

Deocamdată, hashtagul meu este #MaskFreeVaxFreeThatsMe. (Fără mască, fără vaccin, asta mă reprezintă).

Citiți și:
Masca și distanțarea fizică au slăbit sistemul imunitar al copiilor, spun oamenii de știință
Profesorul anti-mască la ore: Am ajuns să fim gardienii copiilor noștri, nu cred că ăsta e rolul nostru

 

yogaesoteric
30 septembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More