CDC recunoaște că s-a înșelat cu privire la o problemă uriașă de siguranță a „vaccinurilor”, ștergând pe ascuns o informație eronată

Ce se petrece atunci când dovezile științifice cu privire la proteina Spike din vaccinurile anti-covid care rămâne în trupul nostru sunt atât de clare încât CDC (Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA) este necesar să admită că a greșit?

Ei preferă să șteargă declarația inexactă, fără să spună nimic.

Presa mainstream nu vorbește deloc, desigur, despre ștergerea informației eronate. Nu a existat niciun comunicat de presă care să-i informeze pe oameni cu privire la această problemă uriașă de siguranță a „vaccinurilor”, scrie Steve Kirsch, care semnalează pe site-ul său această modificare făcută pe site-ul CDC.

Într-un articol pe site-ul CDC despre vaccinurile anti-covid-19, la paragraful cu titlul „Fapte despre vaccinurile ARNm covid-19” se menționa faptul că ARNm din aceste vaccinuri se descompune „în câteva zile după vaccinare”. Această informație apărea inițial în postarea CDC despre vaccinuri „Să înțelegem vaccinurile ARNm covid-19”. Informația eronată a fost însă ștearsă ulterior, astfel că, în postarea de acum, ea nu mai apare.

Acesta era fragmentul care a dispărut, între timp:

ARNm și proteina Spike nu persistă mult timp în organism.

Celulele noastre descompun ARNm din aceste vaccinuri și îl elimină în câteva zile după vaccinare.

Oamenii de știință estimează că proteina Spike, ca și alte proteine create de organismul nostru, poate rămâne în organism până la câteva săptămâni.”

În postarea de acum, acest fragment nu mai apare:

Acest aspect are o mare importanță, deoarece o mare parte dintre argumentele lor privind siguranța acestor medicamente a fost inițial bazată pe ideea că:

  1. acestea rămân la locul de injectare;
  2. sunt rapid eliminate de organism și nu persistă mult timp pentru a genera efecte de durată.

Aceste afirmații erau făcute în sprijinul argumentului principal că efectele sistemice generate de ARNm inoculat prin injectare ar fi minore și trecătoare.

Punctul 1 s-a dovedit de mult timp a fi fals, iar acest aspect era cunoscut (dar nu a fost dezvăluit) din datele studiilor pe animale. În plus, nici măcar nu s-a făcut această cercetare la om, înaintea aprobării vaccinului, în ciuda faptului că se impunea puternic acest demers.

Punctul 2 s-a dovedit de mult a fi fals și acum nici CDC nu mai este dispus să susțină această minciună.

Acesta este un aspect extrem de grav, deoarece, după cum au avertizat oameni de știință reputați, proteina Spike produsă de aceste vaccinuri este mult mai periculoasă, în multe feluri, decât proteina Spike în infecția covid naturală și acest fapt este și mai valabil astăzi în privința variantelor mai moderate precum Omicron.

Vaccinurile au un conținut ridicat de CG (guanină-citozină), iar acesta este un temei puternic să credem că persistența acestui conținut pentru o perioadă de timp poate crește riscul dezvoltării, accelerării sau cauzării de cancere, de leziuni ale inimii și a unei serii de alte efecte grave.

De asemenea, potrivit lui Alex Berenson, fost reporter și autor la New York Times, care a urmărit și analizat studiile și datele despre covid-19 încă de la începutul pandemiei, un studiu prea puțin luat în seamă din foarte respectata revistă de specialitate Cell arată că materialul ARNm din vaccinurile Moderna și Pfizer rămâne în ganglionii limfatici timp de cel puțin 60 de zile, în timp ce „proteinele Spike circulă libere și în număr mare prin sânge după vaccinare”. [Studiul poate fi consultat AICI.]

Citiți și:
Dovezi științifice că vaccinurile ARNm pot provoca dezvoltarea cancerului – toxicitatea proteinei Spike vaccinale
Să ascultăm de Știință: Vaccinul e sigur și eficient + Bărbații pot rămâne însărcinați!

 

yogaesoteric
3 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More