Să ascultăm de Știință: Vaccinul e sigur și eficient + Bărbații pot rămâne însărcinați!

Dictatura covid a fost instaurată și menținută cu pumnul în gură al argumentelor „științifice”. Autoritățile politice spun: „Nimeni nu poate pune la îndoială Știința!” Numai că, de ani buni, Știința nu mai este „științifică”. A fost cumpărată și politizată. Pute de la o poștă a propagandă.

Iată un editorial senzațional al lui Tucker Carlson difuzat la Fox News pe 1 octombrie 2021.

Nimeni nu mai citește cărți. Toți ne informăm de pe Wikipedia. Este comod. Problema este că Wikipedia este atât de politizată și mincinoasă, încât o sumedenie de subiecte – cu siguranță toate legate de politica partizană – nu mai merită citite. Prea multă minciună.

Pe de altă parte, este un site mare, și încă există unele aspecte valoroase pe Wikipedia. Dacă aveți câteva minute, aruncați o privire la articolul de pe Wikipedia despre isteria în masă de-a lungul istoriei, înainte ca autoritățile să îl șteargă în mod inevitabil, așa cum o vor face cu siguranță.

Când îl veți citi, gândiți-vă dacă unele idei de acolo nu vă sună familiar. Sunt procese ale vrăjitoarelor, evident, o sumedenie de-a lungul secolelor, dar și boala dansului spontan, a viziunilor de fantome în masă, epidemiile de râs, de tremurat, de trăncănit care au cuprins dintr-odată orașe întregi, aparent fără niciun motiv.

Și apoi mai sunt și epidemii ezoterice de isterie în masă. A existat o călugăriță din Franța care, citez, „a început în mod inexplicabil să miaune ca o pisică, determinându-le și pe celelalte călugărițe din mănăstire să miaune laolaltă, lăsând comunitatea locală mută de uimire. Nu s-au oprit până când poliția a amenințat că le biciuiește pe măicuțe.”

E amuzant, când citești. Deși, la vremea respectivă, călugărițele nu găseau nimic de râs. Credeau cu toată sinceritatea că sunt pisici.

Așa este isteria. Când grupuri mari de oameni încep să se poarte nebunește, reperele dispar. Totul le pare normal, oricât de smintiți sunt.

Ținând cont de acest aspect despre natura umană, meditați la aceste declarații de la audierea din Comisia de Supraveghere din Camera Reprezentanților ce a avut loc la sfârşitul anului trecut.

Subiectul era avortul legal – dar pentru că suntem în „plină transformare”, și suntem convinși că suntem toți pisici, discuția a abordat curând noul fapt stabilit științific, și anume că bărbații pot rămâne însărcinați.

Activista aborționistă Maleeha Aziz: „Și doream să subliniez că multe persoane sunt excluse de la discuția de astăzi. Așa cum știm, persoanele rămân însărcinate, și nu numai femeile. Aud persoane care tot repetă că femeile rămân însărcinate, însă acest aspect exclude persoane care ar fi cazul să facă parte din dezbatere.”

Nu dorim să excludem pe nimeni. Se vădește că, până și în 2021, încă mai sunt persoane care pretind că doar femeile pot rămâne gravide. Ar fi bine să înceteze să mai susțină asta, altminteri o să vadă ei.

Amanda Presto tocmai a văzut. Presto era ziaristă la Daily Wire și, în treacăt fie zis, femeie. Ea a postat pe Twitter această crimă a gândirii, presupunând că are biologia de partea sa: „Dacă le cereți celorlalți să vă cheme cu pronumele preferate și vă lăsați părul mare, asta nu vă transformă în femei. Încetați să mai înjosiți feminitatea.”

Nu, Amanda. Tu e nevoie să încetezi să înjosești bărbații gravizi. Pentru atacul său la adresa comunității bărbaților gravizi, Twitter i-a închis contul Amandei Presto. Suntem pisici și gata.

De cealaltă parte a Atlanticului, în Marea Britanie, liderul Partidului Laburist a declarat că și bărbații pot avea col uterin. Evident, pentru că pot. Miau. Și o importantă membră a Partidului Laburist, Rachel Reeves, a fost întrebată dacă este de acord cu această remarcă. Iată care a fost răspunsul ei:

Nick Ferrari, realizator la LBC News: „Este transfobic să afirmi că numai femeile au col uterin? Bună dimineața.”

Rachel Reeves, cancelar din umbră al Exchequer: „Bună dimineața. Mulțumesc pentru invitație. Cred că această chestiune a devenit prea dezbinatoare și toxică și îi asmute pe unii oameni împotriva altora, cele două grupuri care au fost victimele discriminării în societate – femeile și femeile trans. Consider că această dezbatere este incredibil de inutilă și de contraproductivă, ca să fiu cinstită.”

Ferrari: „Este sau nu transfobic?”

Reeves: (Se bâlbâie) „Este transfobic? (Se bâlbâie) Nu știu cum să încep să răspund la aceste întrebări.”

Hai, zău așa, Rachel Reeves, comisar fantomă sau ce oi fi în partidul laburist. E o întrebare simplă, nu e o dezbatere. Au bărbații col uterin? Dar ea nu se poate hotărî să răspundă. Pe de altă parte, nu îndrăznește să observe evidența însăși, anume că toată discuția este smintită de-a dreptul. Așa că respiră greu, își drege glasul și încearcă să schimbe vorba.

Washington Post speră să evite momente de bâlbâială ca acesta. Ziarul lui Jeff Bezos tocmai a publicat ultimele directive de exprimare pentru toți ziariștii: „Dacă spunem femei însărcinate, excludem persoanele transgender și pe cele non-binare.” Așadar, gata cu femeile însărcinate la Washington Post. Aceasta este o categorie revolută și fundamental ofensatoare, la fel cum sunt secretarele sau menajerele.

Acest aspect este real și în numeroase spitale din toată țara. Unii medici își pedepsesc acum subordonații care recunosc diferențele biologice dintre bărbați și femei. Dr. Lauren Chong, de exemplu, medic stagiar în pediatrie la Sydney Children’s Hospital Network, a declarat pentru New York Times că angajații din Sănătate nu ar trebui să mai folosească termeni precum ovare sau uter.

Ar fi cazul să zicem doar organe reproductive”, a declarat Chong. Iar acesta este un ordin.

Problema este că, din punct de vedere medical, poate fi pertinent ca o persoană să aibă ovare și uter. Formula „organe reproductive” s-ar putea să nu fie suficient de specifică.

Dar, sincer, în 2021, când suntem cu toții pisici, cine se mai sinchisește? Vindecarea bolii poate fi importantă. Dar să fie ea mai importantă decât să nu ofensezi Campania pentru Drepturile Omului? Probabil că nu.

Aceasta este concluzia la care a ajuns CDC. Centrul a dat publicității un grafic care arată că „doar 31% din persoanele însărcinate au fost vaccinate”. Nu femeile însărcinate, ci persoanele însărcinate…

Mai este apoi și Lancet, care nu cu mult timp în urmă era considerată o revistă medicală serioasă, și care a publicat o copertă cu acest titlu: „Din punct de vedere istoric, anatomia și fiziologia trupurilor cu vagine au fost neglijate.”

Acesta este deci termenul. Credeai că ești femeie, când colo erai un „trup cu vagin”. Străduiți-vă să vă imaginați o frază mai dezumanizantă. Probabil că nu se poate.

La audierea din cadrul Comisiei de Supraveghere, Gloria Steinem s-a prezentat pentru a dovedi că este încă vie și încă mai contează. De 50 de ani, Steinem spune că apără femeile. În anii ’70, ea a scris un articol pentru revista Cosmopolitan intitulat: „Dacă bărbații ar putea avea ciclu”.

De atunci, ea ne-a reamintit constant: „Dacă bărbații ar putea rămâne însărcinați, avortul ar fi sacru”. O, dar acum bărbații chiar pot rămâne însărcinați, așa că scenariul s-a schimbat puțin.

Iată ce a declarat în comisie Gloria Steinem, despre care se cuvine să remarcăm acum că este pisică, și care ne spune mieunând că absolut toată lumea poate rămâne însărcinată, deci toată lumea poate face avort.

Steinem: „Ceea ce se petrece acum în Texas nu este doar o problemă locală sau o problemă femeiască. Este un pas împotriva democrației care ne permite să avem controlul deplin asupra propriilor noastre trupuri și voci. Aduceți-vă aminte când a fost ales Hitler, primul lui act oficial a fost de a pune zăvorul pe clinicile de planificare familială și de a declara avortul o crimă împotriva statului. Mussolini a făcut exact la fel. Pentru că știau că a impune controlul și naționalizarea trupurilor femeilor este prima etapă a unui stat care controlează totul.”

Gloria Steinem a fost dintotdeauna stupidă, însă atunci când avea 35 de ani, nimeni nu a băgat de seamă. Însă, când vrea să rescrie istoria, nu o putem putem lăsa să o facă. Ne pare rău, Gloria, nu ești Wikipedia.

În realitate, Hitler era un adept entuziast al eugeniei, la fel ca fondatoarea Planned Parenthood, Margaret Sanger. Hitler a încurajat avorturile.

Potrivit aproape tuturor celor care au studiat acest aspect – Jeffrey Tuomala, de exemplu, un profesor de drept care a scris pe larg despre procesele de la Nürnberg – Hitler, la fel ca Gloria Steinem, a sprijinit avorturile, nu doar ca pe o chestiune de autonomie fizică, ci și ca un mijloc de a menține femeile în câmpul muncii și a contribui la dezvoltarea economiei.

Naziștii preferau ca muncitoarele din Est să nu rămână însărcinate pentru a nu ieși de pe piața muncii. Ei au luat măsuri pentru a identifica muncitoarele însărcinate și a le încuraja sau constrânge să utilizeze serviciile de avorturi oferite de regimul nazist.”

Vă sună cunoscut? Încă o dată, scopul era de a reduce femeile la statutul de sclave cu leafă. Este mai moral astăzi să muncești pentru JP Morgan decât să fii mamă. Astă vă spun ei. Asta vă spune Ayanna Presley (politiciană Democrată). Ea s-a plâns că interzicerea avorturilor este o unealtă – ați ghicit – a Supremației Albe.

„Experții” care au participat la audierile respective au fost de acord:

Profesoara / activista Loretta Ross: „Cred că este foarte important să înțelegem conjuncția dintre politicile de dreptate rasială cu politicile de dreptate de gen. Altminteri nu vom pricepe că aceste interziceri ale avorturilor au drept scop să nu se nască mai mulți copii negri și maro. Ei vor să se nască mai mulți copii albi.”

Ne întoarcem de unde am plecat. Arătând nebunia cu degetul, pentru că e greu să reziști impasibil. Aceasta este o discuție irațională despre ceea ce se petrece în Statele Unite. Tot ce ați auzit este contrar adevărului.

New York este cel mai mare oraș din America. Rata avorturilor la mamele negre este de circa trei ori mai mare decât la mamele albe. Bebelușii negri avortați sunt cu miile mai mulți decât cei care se nasc anual. Așa că a închide clinicile de avort din New York – ceea ce nimeni nu a propus măcar, dar dacă aceasta s-ar petrece – ar face să avem mai mulți bebeluși negri decât în prezent.

Însă nici măcar discuția asta nu o mai putem purta, deoarece nu mai avem voie să spunem că doar femeile pot avea copii. În zilele noastre, bărbații pot naște. De 50 de ani ne spun că bărbații nu se sinchisesc dacă avortul este sau nu legal, deoarece nu pot avea copii. Dar acum, când pot, ne-am gândit că este bine să reflectați la acest aspect.

Potrivit Comisiei de Supraveghere, este în interesul vostru:

Dr. Ghazaleh Moayedi: „Știu din proprie experiență că avortul salvează vieți. Pentru miile de persoane pe care le-am îngrijit, avortul este o binecuvântare, avortul este un act de iubire, avortul este libertate. Avem nevoie de protecție federală pentru avort.”

Avortul este libertate. Până la urmă, cineva a spus-o cu glas tare.

Citiți și:
Promotorul bărbaților gravizi ne face „toxici și periculoși pentru societate”!
O profesoară de la Harvard este acuzată de transfobie de către propriii colegi, pentru că refuză să folosească termenul de „persoană însărcinată” în loc de mamă
Cătălin Sturza răspunde la întrebarea: Pot bărbații să nască?
 

yogaesoteric
14 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More