Biodiversitatea: preluarea genetică a tuturor viețuitoarelor

Autodeclarata Marea resetare a Forumului Economic Mondial are două aspecte: în primul rând, este schimbarea economică radicală promovată ca Dezvoltare Durabilă, alias Tehnocrația; iar a doua este schimbarea radicală a tuturor ființelor vii, inclusiv a oamenilor, aka transumanismul.

Site-ul web al WEF vorbește clar despre ambele.” – Patrick Wood, analist tehnocrat

Aceasta m-a determinat să descriu acest fenomen în felul următor: „Tehnocrația este pentru structura societății așa cum Transumanismul este pentru cei care trăiesc în acea societate”.

Având în vedere acest context, asaltul frontal pentru a pune în aplicare Marea Resetare a început la 30 ianuarie 2020, odată cu declararea pandemiei de către Organizația Mondială a Sănătății. Frica și propaganda i-au determinat pe oameni să se supună politicilor nebunești și distructive implementate în întreaga lume, ceea ce unii cercetători numesc o „psihoză de formare în masă”.

Desigur, știți intuitiv despre majoritatea acestor aspecte, deoarece le trăiți de peste 2 ani.

Ați auzit despre Agenda 21 a ONU, Agenda 2030, Biodiversitate, dezvoltare durabilă, etc. Acum, permiteți-mi să vă spun ceea ce ne-a scăpat tuturor și care va conecta o multitudine de puncte cu privire la motivul pentru care ne aflăm unde suntem astăzi.

Doi martori oculari și participanți la conferința inițială a Agendei 21 din 1992 au participat, de asemenea, la Convenția privind biodiversitatea, care s-a desfășurat în paralel. Aceștia au scris în cartea lor din 1994, The Earth Brokers:

Nici Brundtland, nici secretariatul, nici guvernele controlate din umbra nu intenționează să examineze capcanele comerțului liber și ale dezvoltării industriale. În schimb, au redactat o convenție despre cum să «dezvolte» utilizarea biodiversității prin brevete și biotehnologie.” (pg. 3)

Brevete și biotehnologie? Asta nu este biodiversitatea de pe vremea bunicilor noștri.

Autorii continuă: „Convenția echivalează implicit diversitatea vieții – animale și plante – cu diversitatea codurilor genetice, care sunt resurse genetice. Procedând astfel, diversitatea devine ceva ce poate fi manipulat de știința modernă. În cele din urmă, convenția promovează biotehnologia ca fiind «esențială pentru conservarea și utilizarea durabilă a biodiversității».”

Și ei concluzionează în mod șocant: „Principala miză ridicată de Convenția privind biodiversitatea este problema proprietății și a controlului asupra diversității biologice……. preocuparea principală a fost protejarea industriilor farmaceutice și a industriilor biotehnologice emergente.”

Rețineți că proprietatea și controlul asupra genelor nu a fost o chestiune secundară sau o miză minoră: a fost miza PRINCIPALĂ!

Se prezintă o definiție total diferită a biodiversității, care a fost indiscernabilă până la Marea Panică din 2020, dar care acum ne strigă din cel mai înalt vârf de munte.

Privind în urmă, nu este nevoie să ne mai întrebăm de ce Monsanto a creat un monopol global asupra semințelor modificate genetic, în care a revendicat proprietatea asupra a tot ceea ce atingea, impunând plata de redevențe pentru fiecare sămânță germinată, peste tot.

Nu mai este nevoie să ne întrebăm de ce insectele sunt modificate genetic, ceea ce i-a determinat pe oamenii de știință sceptici să scrie articole precum: „Insectele modificate genetic ar putea perturba comerțul internațional cu alimente”.

Nu este nevoie să ne întrebăm de ce sunt modificate genetic animalele, cum ar fi bovinele, porcinele și caprele transgenice.

Mai mult, de ce ar fi nevoie să ne întrebăm cu privire la faptul că industria farmaceutică urmărește să injecteze tuturor oamenilor din lume un medicament experimental care conține ARNm sintetic, editat genetic, care codifică proteine Spike ce vor fi apoi eliberate în trupul nostru? (India a lansat recent un vaccin ADN comparabil).

Acestea s-au petrecut chiar sub nasul nostru, în timp ce atenția tuturor era concentrată pe alte probleme. Ceea ce am crezut că sunt problemele cheie ale Agendei 21, ale Agendei 2030, ale Convenției privind biodiversitatea etc. au fost într-adevăr probleme reale, dar nu au fost problema principală

Mai degrabă, problema principală a fost și este preluarea întregului material genetic de pe Pământ.

Odată rezolvată această problemă, acum este de înțeles de ce întreaga mișcare transumanistă a adoptat peste tot meme-ul OMG uman. Din punct de vedere istoric, transumanismul a fost doar o filozofie metafizică „pierdută în spațiu” care urmărea să preia controlul asupra evoluției omului, să scape de moarte și să obțină nemurirea. Astăzi, a apărut Sfântul Graal al acestuia: piratarea genomului uman pentru a crea Oameni 2.0.

Dar să ne întoarcem la Forumul Economic Mondial care se consideră marele și singurul salvator al lumii.

În ianuarie 2021, Academia Europeană pentru Religie și Societate a scris documentul „Coronavirus și viitorul transuman”, declarând:

În timp ce cea mai mare parte a omenirii se află încă în mijlocul crizei coronavirusului, membrii foarte influenți ai Forumului Economic Mondial au un plan pentru ceea ce ar fi necesar să urmeze. Acesta se numește Marea resetare și prevede un viitor cu adevărat transumanist pentru noi toți.”

Acesta nu este cu siguranță viitorul pe care ni-l dorim sau pentru care am votat, dar se pare că este viitorul pe care îl vom avea dacă nu îi vom înlătura pe toți acești nebuni din toate politicile publice.

Vechiul serial Star Trek ne-a distrat cândva cu introducerea săptămânală a navei Enterprise: „Ultima frontieră… Să mergem cu îndrăzneală acolo unde nimeni nu a mai fost înainte”. Ei bine, iată-ne în viața reală, dar eu, unul, nu mă distrez.

Autor: Patrick Wood

Citiți și:
Despre știință și despre tehnocrație
Cum vor transumaniștii să-l înlocuiască pe Dumnezeu cu Mașina, într-o nemurire digitală
După ce a aprobat preluarea Monsanto de către Bayer, UE sprijină practicile criminale ale acestei «căsătorii încheiată în iad»

 

yogaesoteric
3 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More