CDC recunoaște că testele nazale covid pot fi folosite pentru a recolta ADN-ul

Există o șansă de 10% ca acesta să fi ajuns într-un laborator pentru o analiză de secvențiere genomică.

CDC a publicat pe Twitter o postare controversată, recunoscând că americanilor care au făcut un test PCR covid-19 cu tampon nazal este posibil să le fi fost recoltat ADN-ul, scrie Info Wars.

Îți amintești acel test #covid-19 cu tamponul nazal pe care l-ai făcut?”, se arată în postare. „Ce s-a petrecut cu tamponul? Dacă a fost procesat cu un test PCR, există o șansă de 10% ca acesta să fi ajuns într-un laborator pentru o analiză de secvențiere genomică. Aflați mai multe despre acest proces și importanța lui.”

La postarea de pe Twitter a CDC este legat un videoclip realizat de site-ul de tehnologie Wired care explică modul în care tampoanele nazale detectează noi tulpini de SARS-CoV-2.

Raportul video spune că presupusele „10%” din probele colectate sunt trimise pentru teste de secvențiere genomică, susținând că oamenii de știință analizează doar componența genetică a virusurilor și nu ADN-ul uman din fiecare probă.

Secvențierea se face în cooperare între agențiile locale, de stat și federale, precum și laboratoarele academice și clinice.

Deși ei susțin că există „10% șanse” ca probele să fie testate, numărul este cu siguranță mult mai mare.

 

Citiți și:
Rabin despre motivul sinistru al colectării probelor ADN prin testarea covid în masă a oamenilor
Proteina Spike intră în nucleul celulei și împiedică refacerea ADN-ului, constată cercetătorii din Suedia

 

yogaesoteric
17 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More