Rabin despre motivul sinistru al colectării probelor ADN prin testarea covid în masă a oamenilor

Acesta susține că testele de covid sunt verificate de Vatican pentru a determina cine ar putea fi un Mesia

O Stea va răsări din Iacob, un Om se va ridica din Israel și va zdrobi căpeteniile Moabului, și pe toți fiii lui Set îi va prăda. (Numerele 24:17)

De la stânga la dreapta: Papa Francisc, băiat care face un test PCR

Israelul se numără printre țările cele mai vaccinate împotriva covid. Mulți oameni nu știu că Israelul este, de asemenea, printre țările care au testat cel mai mult pentru covid.

Potrivit unui rabin celebru, în spatele acestor teste se află o agendă mult mai sinistră. Într-o prelegere relativ recentă, rabinul cabalist Alon Anava, a afirmat că Vaticanul examinează toate probele nazale pentru testul de depistare a covid-19, pentru a determina al cui ADN din totalul testelor adunate se potrivește cu cel al regelui David.

Adevăratul motiv pentru prelevările nazale?

Potrivit rabinului Anava, care la un moment dat a fost declarat mort clinic și apoi a revenit la viață, Vaticanul a efectuat săpături sub mormântul regelui David de pe Muntele Sion, pentru a colecta probe de ADN. El a mai afirmat că Vaticanul știe că Mesia va fi din neamul regelui David și, prin urmare, încearcă să vadă cine este în viață astăzi și se înrudește cu regele biblic. El a mai adăugat că ei fac asta pentru a-l ucide preventiv pe Mesia, sau pe potențialii candidați la a fi Mesia, înainte ca vreunul dintre ei să mântuiască lumea.

Rabinul Alon Anava

În mijlocul unei conferințe din luna martie, rabinul Anava, care se mândrește cu aproape 100.000 de abonați pe Youtube, a spus despre Vatican:

Vă spun repede, pentru cei care nu au ascultat sau care nu au fost atenți, deoarece cursul a durat patru ore și jumătate acolo. Aceștia, într-un mod foarte malițios și malefic, au pus stăpânire pe mormântul regelui David pentru a-i dezgropa oasele și a lua probe de ADN, iar acum pot băga tampoane în ochii și în nasul întregii lumi pentru a lua probe de ADN, ca să încerce depistarea lui Mesia, să vadă cine este Mesia și unde este Mesia, deoarece ei știu că Mesia va fi din Casa lui David. Și dacă pot obține mostre de ADN de aici, și apoi unele mostre de ADN de acolo, pot restrânge aria de căutare a celui care este Mesia și vor să-l ucidă înainte ca acesta să vină pentru a răscumpăra lumea.”

Legitimitatea afirmației sale

Există o oarecare legitimitate a afirmației sale privind jefuirea mormântului regelui David de către Vatican.

În martie 2021, Israel 365 News a relatat despre o moțiune depusă împotriva municipalității din Ierusalim pentru că a închis ochii la un proiect masiv de săpături ilegale sub Mormântul Regelui David din Muntele Sion, din Ierusalim. Potrivit acțiunii intentate de ONG-ul israelian Regavim, municipalitatea din Ierusalim a ascuns existența unui tunel subteran săpat de Biserica Adormirii, una dintre cele mai mari și mai recunoscute biserici catolice din Ierusalim.

Se crede că tunelul, cu o lungime de aproximativ 1.970 de metri și o lățime de 1,5 metri, a fost construit în urmă cu 12 ani. Se presupune că a fost construit de autoritățile catolice din Ierusalim, ca un pasaj subteran de la clădirea principală a Abației Adormirii până la reședințele clerului din clădirea Beit Yosef, un dormitor / casă de oaspeți construit în apropiere cu zeci de ani în urmă.

Făcând apel la cacealmaua lor

Un alt rabin, liderul spiritual al Institutului Yanar din Ierusalim, rabinul Daniel Asor, este de altă părere. Potrivit rabinului Asor, acel tunel este un mijloc pentru Vatican de a exhuma oasele regelui David, despre care se afirmă că a fost îngropat în Muntele Sion. Cum biserica este catolică, rabinul afirmă că aceștia operează sub masca Vaticanului.

Adăugând și mai mult mister în această afacere, Autoritatea Israeliană pentru Antichități (IAA), care ar fi fost necesar să supravegheze săpăturile în zona sensibilă, a negat în mod constant existența tunelului.

Forțați să facă măsurători și să documenteze

Ca urmare a presiunilor juridice exercitate de Regavim în ultimii doi ani, municipalitatea din Ierusalim a fost obligată să facă măsurători și să documenteze tunelul, care încalcă proprietatea publică într-o zonă cu multe vestigii arheologice. De la finalizarea proiectului de cartografiere, municipalitatea a ignorat solicitările continue ale Regavim de documentare a tunelului și de aplicare a legii la fața locului.

Această secțiune a Muntelui Sion include zona subterană despre care se crede că ar fi mormântul regelui David, zidurile orașului din epoca Hașmoneilor și zidul orașului din epoca Primului Templu.

Comentariu:

Într-adevăr, există vechea profeție conform căreia Mesia va veni din neamul lui David. Dar Acesta a și venit, se numește Iisus Hristos, iar oamenii îi spuneau „Fiul lui David”. Din păcate pentru ei, rabinii și mulți evrei nu-l acceptă ci așteaptă un altul…

Interesant este însă faptul că acest rabin consideră că testarea în masă are legătură cu colectarea probelor ADN. Care ar fi, totuși, scopul unei imense bănci de date ADN?

Să ne amintim și de această știre: Surse Reuters: Macron a refuzat să facă un test covid-19 în Rusia din cauza temerilor legate de furtul de ADN.

Citiți și:
Evreii pregătesc coroana de aur pentru Mesia care nu vine
O nouă metodă de colectare a ADN-ului și a datelor personale: Interpol a creat o bază de date ADN pentru găsirea persoanelor dispărute
Un test de sânge dezvoltat cu ajutorul armatei chineze colectează date genetice din întreaga lume

 

yogaesoteric
7 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More