Ce aveți de ascuns, oameni țicniți? Când în decursul istoriei științei, informația oficială s-a confundat cu știința?

Sub pretextul informării numai din surse oficiale, pe rețelele de comunicare virtuală s-a instituit o cenzură drastică a postărilor care contrazic dogmele acceptate.

Când, însă, în decursul istoriei științei, informația oficială s-a confundat cu știința?

Ce altă teorie oficială relativă la o boală s-a mai bucurat vreodată în istorie de o astfel de protecție?

Cum ne putem baza exclusiv pe informațiile oficiale, când acestea sunt atât de incerte și schimbătoare, când purtătorii mesajului sunt atât vinovați de impostură, de corupție și de conflicte de interese? Cum putem lua de bune ghicelile educate ale „autorităților” științifice canonice, care sunt culpabile nu numai de aroganță cognitivă, ci și de minciuni penale, uneori recunoscute public (cazul Fauci fiind cel mai notoriu)?

Cum putem crede, de exemplu, că testele RT-PCR sunt infailibile, iar măștile sunt protective, când s-a dovedit științific că nu sunt? Cum putem crede în continuare că virusul se ia prin atingerea suprafețelor, când s-a probat științific că nu e așa? Cum putem accepta că vaccinul este protectiv și safe când chiar producătorii vorbesc de 500 de efecte secundare și reamintesc mereu că suntem încă în faza de experiment?

Cum putem accepta că izolarea, carantina impusă în pur stil medieval, distanțarea socială, închiderea școlilor, interzicerea dansului, abrogarea Crăciunului și a Paștelui etc. sunt eficiente, când au trecut, iată, aproape doi ani de pandemie, și o tot ținem în valuri și cocoașe și dinți de fierăstrău, plus tulpini și mutații interminabile, în timp ce copiii ne intră în grave depresii?

De ce s-ar cuveni ca dezbaterea publică a unei pandemii, care afectează sute de milioane de persoane, să se limiteze la îngurgitarea unor producții fake și glisante ale unui număr redus de farisei sanitari, care nici măcar nu sunt medici (Gates, Tedros Adhanom) sau virusologi (Arafat)?

Și, cea mai importantă întrebare dintre toate: ce aveți de ascuns, oameni țicniți? Ce e în neregulă cu această pandemie, de trebuie să cenzurați informația în stil nazist sau comunist?

Citiți și:
Dezinformarea generată de mass-media și costul ridicat al ignoranței privind covid-19
Facebook și toate celelalte platforme online sunt deja sisteme totalitare
S-a răsucit comutatorul de gândire?

 

yogaesoteric
9 februarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More