Ce făceau Vlăduț și Cîțu cu doar o zi înainte de tragedia de la Balş? Coincidență?

Vlăduț și Guvernul Cîțu se ocupau de punerea în aplicare a planului de cumpărare a medicilor și de transformare a campaniei de vaccinare într-un business, pe banii noștri!

OUG 3/2021 prevede ca medicii, asistenții și registratorii să fie plătiți în plus, prin contract de prestări servicii prin CAS, pentru „informarea, înregistrarea și vaccinarea pacienților”. De asta se ocupă Vlăduț de când e la butoane.

Mai mult decât atât, pentru cei care nu știu de ce se condiționează diferite servicii și accesul în instituții de vaccin: medicii de familie primesc bonusuri în funcție de procentul de pacienți vaccinați. Poate acum înțelegeți de ce fac propagandă deșănțată atâția medici de familie.

Așa ceva este fără precedent, campaniile de informare și de vaccinare propriu-zisă fiind oricum prevăzute în fișa postului medicilor și reglementate de Ministerul Sănătății.

De ce se dau acum bonusuri pentru vaccinare?
De ce se face acum un contract de prestări servicii separat cu CAS?
De ce este diferită această campanie de vaccinare?

M-am întrebat de ce nu urlau medicii în stradă, la Minister, la primărie, că mor pacienții de frig în spitale?!
M-am întrebat de ce nu urlau medicii că ard pacienții în spitale, sau că au avut loc opt incendii în spitale în trei luni?!
Nu știu ce credeți dumneavoastră, dar eu cred că le-a fost cumpărată tăcerea, obediența și, în final, complicitatea tacită la aceste crime. Însă, aviz „eroilor”, acceptând asemenea abominații, tranzacționând actul medical, promovând un produs al unei companii private pe bani, VOI sunteți cei buni de legat, nu cei care au reglementat aceste bonusuri.
VOI ați semnat contractele.
VOI sunteți cei care sunteți monitorizați și veți fi sancționați dacă nu prestați.
VOI nu sunteți eroi, VOI sunteți vânzătorii ambulanți ai lui Vlăduț, Arafat, Cîțu și Dănuț.

Autor: Iosefina Pascal

 

Citiţi şi:

De ce nu mă vaccinez
Un medic de familie își refuză pacienții care nu se vaccinează

 

yogaesoteric
7 aprilie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More