Ce ne așteaptă

Neamurile au un destin ascuns în Dumnezeu. Când își urmează destinul, au apărarea lui Dumnezeu. Când şi-l trădează, să se gătească de pedeapsă” (P. Arsenie Boca).

A inceput cursa pentru 6G. In 2028-30 se inaugureaza in UE lagarul senzorial controlat prin AI. Toate simturile si gandurile oamenilor vor trece prin cloudul Fiarei.

Nu au apucat sa instaleze toate antenele 5G noaptea ca hotii pe perioada starii de necesitate genetica, ca iata, au dat startul proiectului 6G.

6G-ul este preconizat sa fie gata pana in 2028, anticristul vrea sa aiba tot sistemul sclaviei bio-digitale pregatit, iar experimentele sa inceapa din 2022. 6G-ul vine peste infrastructura corporatista a lui 5G si desavarseste puscaria digitala. Marile puteri au inceput cursa pentru un loc pe piata simturilor si controlului mintal ca intr-o cursa sincron planificata secret.

A început cursa pentru 6G. În 2028-30 se inaugurează în UE lagărul senzorial controlat prin AI. Toate simţurile şi gândurile oamenilor vor trece prin cloudul Fiarei.

Nu au apucat să instaleze toate antenele 5G noaptea ca hoţii pe perioada stării de necesitate genetică, că iată, au dat startul proiectului 6G. 6G-ul este preconizat să fie gata până în 2028, anticristul vrea să aibă tot sistemul sclaviei bio-digitale pregătit, iar experimentele să înceapă din 2022. 6G-ul vine peste infrastructura corporatistă a lui 5G şi desăvârşeşte puşcăria digitală. Marile puteri au început cursa pentru un loc pe piaţa simţurilor şi controlului conștiinței ca într-o cursă sincron planificată secret.

Cine își mai amintește că atunci când s-a lansat în proiect 5G-ul, specialişti militari au avertizat că este o cerinţă militară şi că de fapt se construieşte un sistem de armament neconvenţional. Atunci proiectanţii au spus că e destinat pentru proiecte militare şi industriale speciale, ca să ajungă, calm, în final, în comerţul de stradă. Asta înseamnă că şi-au montat armele în teatrul de operaţiuni care e societatea.

Dar 5G este doar o treaptă pe scara atingerii controlului conștiinței omeneşti. Adevăratul salt în virtual îl vom vedea la 6G care va fi capabil de scalarea proceselor biologice şi senzoriale prin nanotehnologiile care deja există şi se perfecţionează şi vor fi ataşate organelor umane pentru „prevenţie şi siguranţă”.

În Europa, proiectul (Hexa-X) e condus de Nokia, în SUA de DARPA, Vodafone deja testează în Dresda, China are 2 ani avans, nu va fi loc pe pământ unde cetăţeanul va scăpa de scanarea bio-mentala, cu excepţia peşterilor şi locurilor izolate care se doresc evacuate de locuitori din motive de protejarea naturii.

5G este pentru IoT – internetul lucrurilor – dar pe cine interesează la nivelul superior al imperiului ce face maşina de spălat, autoturismul sau camera video a lui John, când de fapt neuronii lui John sunt de urmărit în societatea interactivă cu AI şi poliţie artificială.

6G este pentru IoS – internetul simţurilor şi nanostructurilor care vor comunica permanent cu cloud-ul.

În 5G teatrul de operaţiuni este societatea şi ţintele sunt persoanele şi colectivitatea din punct de vedere statistic; cu 6G va fi mai adânc, ţintele sunt simţurile şi memoria oamenilor şi stăpânirea lor, cu diferenţa că fiecare va semna că vrea pecetea ca să fie recunoscut în sistemul global 6G (pixul şi hârtia din copac, ghişeul şi banii s-ar putea să nu mai existe până atunci, aparatele şi maşinile vor porni doar cu ID-ul fiarei, în internet se introduce autentificarea unică permanentă).

Totul este militarizat în mâna lui mamona care finanţează la greu armatele şi serviciile secrete; pentru cine nu cunoaşte, marile corporaţii de telecom aparţin serviciilor de informaţii militare ale ţărilor respective, de aia guvernele din ţările obediente stau drepţi!

Obiectivele 6G sunt desprinse din manualul activistului postumanist care împinge omenirea spre fuziunea biologicului cu cloud-ul pentru naşterea unei vieţi noi holografice.

La 7G va fi despre părăsirea trupului dezintegrat de razele X de date şi mutarea în lumea paralelă creată de atmosfera informatică. De aceea este bine să facem ce ziceau sfinţii, să ne găsim câte o peşteră în care să pictăm pereţii pentru următoarea lume creată de Singularitate.

UE pretinde să fie finalizate cercetările în 2022 şi că proiectul se înscrie în programul de sustenabilitate UE şi ONU.

6G va fi omniprezent în viaţa particulară şi socială care implică trasmitere continuă de cantităţi mari de date între utilizatori şi mediul virtual. 6G va lega orice şi va combina toate simţurile cu procesarea, analiza, memorarea, poziţionare, radar, navigarea, imagistica, pentru a face posibile integrarea verticală a aplicaţiilor, de la fizic la complet virtual. 6G este un obiectiv strategic pentru suveranitatea tehnologică (puterea) UE. 6G este necesar să suporte milioane de reţele mici şi miliarde de noduri şi subdomenii, cu o densitatea foarte mare de conexiuni pe m2 şi viteze de 50 de ori mai mari decât 5G.

UE prevede ca 2030 va fi startul erei în care oamenii vor avea în folosinţă roboţi foarte inteligenţi (poate chiar oameni deveniţi roboţi) cu care vor comunica prin 6G. Reţeaua se anticipează că va funcţiona în benzile de până în 100-150 GHz (terestru) şi între 150-300 THz (aerian). Mecanismele AI/ML vor fi cruciale pentru că se doreşte automatizarea soluţionării problemelor şi a deciziilor fără ca să mai fie necesară utilizarea ecranelor sau butoanelor. Bateriile vor putea să ţină senzori pasivi (passive radio frequency identification tags) cel puţin 10 ani.

Toate aplicaţiile vor fi în cloud pe servere cu procesoare cuantice deţinute de corporaţii (aplicaţiile se vor utiliza cu licenţă temporară şi vor rula din cloud, depinzând de servere-software and hardware disaggregation), iar reţelele neuronale vor fi folosite masiv.

Aplicațiile imersive extrem de solicitante, cum ar fi comunicațiile holografice, gemenii digitali sau aplicațiile masive XR/VR, vor necesita 6G … noi perspective de aplicații, cum ar fi Internetul simțurilor, care îmbină comunicațiile cu capacitățile de detectare … introducerea multor noi «noduri/lucruri/entități» în rețea, care se auto-organizează într-un mod distribuit cu o densitate ridicată.

Strategia de securitate în ecosistemul 6G abordează planurile economic, ordine publică şi structură de proprietate-folosință a bunurilor şi serviciilor:

● Virtualizarea totală, de la funcțiile de bază până la perspective de ansamblu.
● Softwere-arizarea, flexibilitate și programabilitatea securității ochestrat.
● Iluzionarea-deziluzionarea / decepţionarea pentru apărare
● Abordări holistice în ciclul de viaţă, de la conceperea unui produs / serviciu până la darea lui în funcţiune (pentru deep learning).
● Cloud-ificare globală pentru toate serviciile.

Avocaţii şi societatea civilă este neapărat necesar să atace din start cerinţele de apărare a suveranităţii persoanei şi neexcluderea ei din societate pentru niciun motiv legat de progres tehnic! Altfel, ne întâlnim la puşcărie cu dosar de terorism antisocial, anti-public-good. Cine controlează infrastructura digitală de date decide politica, aviz organelor politico-militare care pretind că apără interesele românilor, dar se aliază cu imperiul corporatist (aka fiara).

Centralizarea deciziei şi complexitatea sistemului pun societatea în braţele Singularităţii. Politica devine caducă în faţa tehnologiei. Să fie clar, şi libertate personală şi societate digitală în posesia armatelor plătite de mamona este imposibil, nimeni nu slujeşte la doi domni.

Sunt aspecte extrem de delicate şi periculoase pe care UE, dar şi restul puterilor 6G le doresc integrate în modelul trans-uman de interacţiune al viitorului, care este bazat pe conceptul cogniției digitale.

Cogniţia reunește toate aceste intrări-ieșiri ale senzorilor cu cunoștințe despre preferințe, alegeri anterioare/amintiri și, (opţional?) de exemplu, emoţii, starea de spirit a unei persoane. Practic, viaţa privată va fi copiată în cloud şi oricând extensibilă holografic prin folosirea IA şi a creierelor sintetice care sunt în stadii de cercetare.

Simţurile acţionează în două direcţii, deduse şi induse.

Totul se petrece grav şi rapid, pseudo-vaccinurile fac parte din schema de implantare a senzorilor neuronali şi de scanare a neocortexului. Cei care se lasă vaccinaţi vor fi parte a IoS – Internet of Senses.

6G-ul e gândit să elimine nevoia de scanare biometrică manuală, să liniştească oamenii, dar e de fapt capcana ultimă pentru masele ce aşteaptă să fie întrebate „vrei 666 sau nu?”.

La tehnologia existentă nu este nevoie de ID fizic pentru acces în sistem, el se construieşte din datele culese de senzori (pot fi unici) şi mai ales din ADN, dar mai întâi este necesar să fie desfăşurată infrastructura informaţională pe care contează creatorii marii resetări.

Rețeaua 6G va fi o lume paralelă complet conectată cu lumea reală.

6G va integra comunicațiile terestre fără fir și prin satelit. Prin integrarea comunicațiilor prin satelit în comunicațiile mobile 6G pentru a obține o acoperire globală fără întreruperi, semnalele rețelei pot ajunge în orice loc şi pot scana orice eveniment sau factor dinamic aparţinând lumii vii – plante, animale, oameni sau roboţi (se doreşte să primească drepturi egale cu ale oamenilor).

Senzorii nanometrici vor fi pretutindeni, de la celulele fiinţelor modificate genetic cu senzori anexaţi în celule, la senzori ataşaţi de sateliţi şi corpuri cereşti până în măruntaiele pământului şi ale oceanelor.

Riscurile pentru umanitate ale acestei încorsetări informaţionale nu vă vor fi prezentate niciodată, dar le puteţi deduce chiar din beneficiile mult aşteptate să aducă siguranţă şi securitate activităţilor umane, cum ar fi:

cu ajutorul sistemului global de poziționare prin satelit, al sistemului de sateliți de telecomunicații, al sistemului de sateliți pentru imagini terestre și al rețelei terestre 6G, rețeaua terestră-aeriană cu acoperire totală îţi poate salva viaţa”;

noul sistem ajută oamenii să prevadă vremea și să acţioneze rapid la dezastrele naturale;

vă monitorizaţi sănătatea, fără să vă mai streseze, că medicul (sectoristul medical) va seta el doza de medicament automat”… sau „în loc de coşmaruri vei avea vise plăcute dacă se stimulează anumiţi electrozi pe creier” etc.;

nu este nevoie să mergi nicăieri că să te simţi bine în prezenţa celor dragi datorită holografiei”, şi că „holografia face posibile multe locuri de muncă…”;

de asemenea, şcoala sau meseriile trec în colective virtuale de colegi… bucuria elevilor şi angajaţilor”;

nu va mai fi nevoie de prezenţa poliţiei, armatei pentru spargerea demonstraţiilor şi prinderea teroriştilor…

Prezentarea beneficiilor cuceririlor ştiinţei în viaţa reală a omului arată ca o lecţie LGBT pentru copiii adulţi care trăiesc în nepăsare.

O varietate de experiențe senzoriale ar putea fi integrate cu holograme: «Folosind holograme ca mijloc de comunicare, dispozitivele portabile de detectare a emoțiilor, capabile să ne monitorizeze sănătatea psiho-mentală… vor deveni elementele de bază ale rețelelor viitorului»”…

Acum se fac studii pentru „societatea holografică de înaltă fidelitate”, una în care prezența holografică va permite utilizatorilor aflați la distanță să fie redaţi/reprezentaţi ca în realitate.

Dar esenţa 6G este monitorizarea şi controlul simţurilor şi deciziilor personale astfel încât niciun pericol social să nu fie posibil, câştigurile economice trecând în planul secund pentru cei care deja deţin lumea în proprietate. Importantă este supunerea şi pacea socială, rebelii separatişti nu vor fi acceptaţi.

Acesta este viitorul 6G importat de pe Orion. Poliţia nu mai este necesară, starea psihică poate fi corectată şi nivelul de durere setat să descurajeze acţiunile ostile puterii.

Tehnologia de comunicații 6G nu este un simplu upgrade în ceea ce privește capacitatea rețelei și rata de transmisie. Este vorba de eliminarea întârzierii conversiei analog-digital (feedback-ul) și de realizarea obiectivului final de interconectare a tuturor lucrurilor şi fiinţelor până la nivel de celulă.

Reţineţi, 5G este pentru IoT, 6G va fi pentru IoS – internetul simţurilor clonate lumii virtuale paralele şi optimizate. Aceasta este semnificația 6G şi al proiectului Hexa(gram)X.

Cercurile academice apropiate de casta nobililor imperiali care guvernează planeta şi de tink-tank-urile lor precum WEF, au acum opinii diferite cu privire la definiția 6G. 5G este utilizat în principal pentru construcția preliminară a infrastructurii pentru Industria 4.0 sau Marea Resetare, în timp ce direcția specifică de aplicare a 6G este un salt uriaş în domeniul minţii artificiale şi trans-umanismului.

6G va fi utilizat în scenarii precum comunicarea cosmică cu extratereştrii, interacțiunea inteligentă între creier şi IA suport, internetul tactil fără dispozitive, comunicarea emoțională și telepatică, realitatea mixtă multisenzorială, colaborarea dintre roboţi și transportul complet automatizat, comunicarea subnodurilor nanometrice din organism cu organismul virtual optimizat ale căror procese se vor sincroniza s.a.

Salvează o viaţă, vezi cine nu are 6G să îi dăm gratis (ca vaccinul)”, vor spune. Salvaţi viaţa cu 6G , cu 7, 8 … şi vor accepta bucuroşi de frică ce le este, că l-au părăsit pe Dumnezeu şi se tem şi de umbra lor.

Dragi conducători, dacă voi l-aţi părăsit pe Domnul şi aţi ajuns mai jos decât animalele ca logică a firii şi perpetuării vieţii, măcar lăsaţi animalele să ne conducă, mai degrabă decât pe diavoli. Puneţi senzori de gât târâtoarelor şi zburătoarelor şi o să vă avertizeze la cutremur şi la căderea asteroizilor, mai degrabă decât să vă legaţi creierele şi inimile la marele cloud digital, la norul de pe care coboară prinţul întunericului la voi să vă facă minuni în conștiințele voastre pe care i le-aţi pus la dispoziţie cu contract definitiv.

Va fi foarte greu să rezişti ispitei de a te lega cu simţurile şi trupul la holograme şi aplicaţii de analiză administrate remote (de la distanţă), va fi foarte greu să rezişti tentaţiei de a lua pecetea şi să te izolezi ca un sălbatic.

Dar mai bine sălbatic şi în legătură cu Duhul Sfânt, singurul mediu de transmisie adevărată, veşnic.

Şi înainte de a face contract la 6G, întrebaţi la asigurări, nu cum aţi făcut la vaccin, vă asigură cineva contra efectelor nocive cauzate de 6G? Dacă la vaccin v-aţi dus fără să vă testaţi de anticorpi după ce trecuse baba cu colaci şi toţi viruşii, măcar la 5G şi 6G să vă duceţi la furnizori şi la guvern să vă testeze comportarea ADN-ului în prezenţa traficului de date care vă priveşte. Că se vede şi ziua în care moartea va veni pe calea undelor, ferească Dumnezeu!

Orașele inteligente (smart city) în viziunea Great Reset se axează pe analiza senzorilor. Deciziile le vor lua corporaţiile publice deoarece senzorii vor fi parte integrantă a infrastructurii ce este proprietatea corporaţiilor. Cetăţeanul cu senzori şi patent genetic este în folosinţa corporaţiei.

Poate fi oprit 6G politic? Nu. 6G face parte din minciuna societăţii verzi Gaia. Soluţia este desfiinţarea statului actual prin voinţa marii adunări a poporului şi conceperea altei societăţi bazate pe principiile dumnezeiești. Doar aşa ne putem desprinde din contractele satanice cu organismele internaţionale şi de corporaţiile coloniale care urmăresc să obțină proprietatea asupra ţării.

Citiţi şi:
Mark Zuckerberg dezvoltă un univers paralel, virtual, în care oamenii vor interacționa sub formă de avataruri
6G va aduce «gemenii digitali» – Samsung anunță că va replica oameni, obiecte, locuri într-o lume virtuală
6G: Monstrul care va fi de 8.000 de ori mai rapid decât 5G. Se lucrează deja la crearea lui

 

yogaesoteric
17 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More