Cecilia Tiz, marea vedetă a showului anti-MISA. Trista poveste a femeii care şi-a ratat viaţa pentru că nu a vrut ca soţul ei să facă YOGA.

Cum a ajuns Cecilia Tiz calomniatoarea plină de ură şi înverşunare a şcolii de YOGA MISA

de Cătălin Dobrescu

Pro Tv a declanşat împotriva şcolii noastre de YOGA o adevărată campanie mediatică. Aflaţi aici mai multe despre cum Pro Tv foloseşte în emisiunile anti-MISA subliminale sataniste dintr-un ritual masonic şi aici de ce Biroul de Presă MISA a refuzat invitaţia de a participa la o emisiunea de divertisment specializată în bârfe mondene.

Regretăm că nu am înregistrat discuţiile telefonice cu reportera Pro TV care se jura şi se dădea peste cap să ne convingă că nu există nici cea mai mică legătură între procesul de la Cluj şi lansarea acestei serii de emisiuni exact luni, 8 februarie 2010, ziua unei noi înfăţişări în procesul de la Cluj.
Întâmplare? Aşa cum spuneam şi în articolul precedent – nu, aceasta nu este o întâmplare.

Emisiunea? Construită pe o suită de minciuni, cu câteva palide crâmpeie de adevăr atunci când vine vorba despre evenimente din viaţa Ceciliei Tiz (foto), „vârful de lance” văzut al campaniei anti-MISA. Da, din nou Cecilia, un instrument jalnic în mâna adevăratului coordonator al acestei campanii.

Profilul Ceciliei va aduce cu siguranţă mai multă lumină în înţelegerea motivelor pentru care ea a putut fi racolată în această mocirlă mediatică. Să o luăm cu începutul emisiunii de luni: „Ea a aflat de MISA şi de amploarea pe care o avea această mişcare în România şi s-a gândit că putea face ceva bun şi pentru cei din Germania. De aceea s-a hotărât să aducă această mişcare şi în ţara ei adoptivă”.  
Dragă Măruţă, este evident pentru orice om de bun-simţ care vrea să fie obiectiv (şi se vede că în emisiunea voastră bunul simţ şi obiectivitatea lipsesc atunci când primiţi comenzi „de sus”) şi îşi face temele jurnalistice temeinic, faptul că Cecilia Tiz este o persoană pentru care trebuie folosită expresia „ratată de dinainte de a avea vreun contact cu YOGA” şi care, datorită urii împinse la extrem de-a lungul multor ani, a ajuns să aibă grave probleme psihice. Voi completa petele albe din emisiunea ta cu lucruri pe care le-ai omis cu bună ştiinţă sau dintr-o totală lipsă de profesionalism.

Germenii actualului mod de viaţă şi ai „marii tragedii” din viaţa Ceciliei se află cu mult înainte ca ea şi fostul ei soţ Vlad să se apuce de practica YOGA. Modul de viaţă larvar a fost alegerea ei cu ani buni în urmă, în perioada de tristă amintire a regimului comunist. În timp ce Vlad învăţa pe brânci la facultate, gândindu-se la responsabilităţile pe care le presupune o familie şi fiind conştient că va trebui să se integreze mai devreme sau mai târziu şi în plan profesional, Cecilia s-a culcat pe o ureche în aşteptarea răspunsului din partea autorităţilor române la cererea de reîntregire a familiei, prin care mama ei şi cei doi fraţi ai ei urmăreau să o aducă în Germania, împreună cu soţul ei. Ea abandonează facultatea cu gândul la mirajul vestului, unde spera să umble câinii cu covrigi în coadă. Cel puţin pentru ea. Deşi ştia că urmau să plece în Germania, Vlad şi-a continuat studiile ca şi până atunci, fiind printre cei mai buni studenţi din seria şi din grupa lui. A îndurat nedreptăţile care i s-au făcut în cadrul facultăţii de către anumite cadre didactice aservite regimului comunist, fiind în mod făţiş depunctat la examene la anumite materii şi spunându-i-se că asta este datorită cererii lui de emigrare. În idealismul lui, a sperat că o dată ajunşi în Germania, se va normaliza şi viaţa Ceciliei. A sperat să îşi echivaleze acolo o parte din studii, să termine o facultate şi să îşi găsească un loc de muncă. Cecilia a perseverat însă în a se complace în larvaritate şi lene.

După doi ani de hărţuieli din partea autorităţilor, au primit răspunsul favorabil la cererile lor de emigrare. Ajunşi în Germania, după o perioadă petrecută într-un fel de lagăr pentru emigranţi, au putut în sfârşit să înceapă efectiv o nouă viaţă acolo. Vlad a continuat să muncească intens şi şi-a echivalat o parte din studiile din România, şi-a perfecţionat vorbirea în limba germană, şi-a continuat şi şi-a finalizat studiile şi apoi a găsit un loc de muncă. Despre Cecilia nu se poate spune acelaşi lucru. Deşi ea stăpânea limba germană mai bine ca el, nu a mişcat niciun deget în nicio direcţie. Scuze, greşesc: ca să nu fie acuzată totuşi de lene şi incapacitate, la un moment dat Cecilia s-a înscris la o facultate (de data aceasta în Germania, evident). A abandonat-o la scurt timp după aceea, profitând de faptul că a rămas însărcinată şi, ca să evite vreo formă de studiu sau de integrare în plan social (căci şi rudele ei aduceau în discuţie aceasta), ea a promis că vor mai discuta despre asta după ce o să nască un copil şi o să se ocupe temeinic de creşterea lui vreo câţiva ani. Realizând că era o fiinţă incapabilă de muncă datorită stării ei de inerţie, Cecilia a considerat că poate evita să-şi rateze viaţa, crescând exemplar un copil şi fiind astfel o mamă model. Nu a ţinut cont şi de părerea soţului ei, care nu a fost deloc convins că această alegere este o soluţie pentru problemele Ceciliei, alegere prin care a aruncat astfel toată responsabilitatea situaţiei materiale a familiei lărgite în spinarea lui.

Receptiv la toate aspectele care i-ar putea îmbunătăţi viaţa, Vlad a descoperit YOGA, a devenit lacto-vegetarian şi a început să practice YOGA pe cont propriu, în Germania. Cecilia a acceptat acest hobby al lui, aderând şi ea la el pentru unele efecte benefice care nu necesitau prea multă muncă şi efort din partea ei şi, totodată, pentru a controla şi acest capitol al vieţii soţului ei. După scurt timp, păstrând legătura cu prieteni din România, Vlad a ajuns să cunoască YOGA predată în cadrul şcolii MISA şi s-a integrat la aceste cursuri prin corespondenţă. Cecilia l-a urmat, însă nu pentru că vroia neapărat să facă YOGA, ci mai degrabă ca să deţină controlul asupra oricărui aspect din viaţa lui. După ce au trecut câţiva ani de la naşterea copilului lor şi totodată ani de practică YOGA, Vlad a devenit instructor de YOGA în cadrul filialei germane a şcolii de YOGA MISA. Pentru ca Vlad să poată fi ajutat în activitatea de instructor în Germania, deoarece el a girat pentru soţia sa, a fost acceptată şi Cecilia ca instructor secund în acelaşi oraş în care Vlad avea cursuri. Este iarăşi bine de ştiut că Cecilia nu a practicat YOGA decât cu numele, căci frecvent le spunea prietenilor apropiaţi ca ea este leneşă şi nu are niciun chef să practice YOGA, iar cursanţilor nu era capabilă să le răspundă la întrebări, ea trimiţându-i la Vlad pentru răspunsuri. Toate aceste afirmaţii pot fi probate cu nume ale foştilor ei cursanţi din Germania şi mărturii ale lor, precum şi ale unor prieteni de-ai lor de atunci.

Aşadar, Cătălin Măruţă îşi începe emisiunea cu un prim neadevăr: Cecilia nu a jucat niciun rol în aducerea cursurilor MISA în ţara ei adoptivă, Germania, chiar dacă ulterior l-a ajutat pe Vlad o perioadă, dar falsificarea acestui adevăr dădea mai bine cu imaginea ei de victimă „după ce a făcut ce a făcut pentru MISA în Germania”.

Iniţial, Cecilia a fost încântată de transformarea lui Vlad în anumite direcţii. Frica de o prea mare socializare a lui Vlad, frica de contactele lui cu prea mulţi oameni, frica de un posibil ritm de evoluţie spirituală mult prea rapidă a lui, care ar duce la diferenţe prea mari între ei, au determinat-o să devină obsedată de a găsi modalităţi eficiente de a-l manipula şi controla. Aşa şi-a început cariera de „victimă”. Astfel, ea a devenit femeia care stă acasă pentru binele familiei şi se sacrifică, deoarece soţul ei are din ce în ce mai puţin timp. Şi pentru aceasta nu este de vină serviciul lui, căci acela e bun – aduce banii în casă – şi nici cursul de Aikido, un alt hobby de-al soţului ei, ci YOGA pe care o practică şi o împărtăşeşte şi altor fiinţe, ca instructor. A făcut demersuri spre a-l convinge pe Vlad să mai facă şi alţi copii, căci trebuia să-şi prelungească „paşaportul” pentru lenea ei, care deja nu mai avea scuze. Şi ca să îşi acopere această larvaritate s-a decretat mamă model, care se ocupă cu toată fiinţa ei să ofere fetiţei lor cea mai bună educaţie cu putinţă. Departe de a fi chiar şi în acest stadiu o fiinţă model, Cecilia îşi continuă cariera de grosolănie şi vulgaritate atât în limbaj (cei care o cunosc pot confirma că vorbea grosolan, obscen, fără niciun pic de rafinament şi asta cel puţin din timpul scurtei ei perioade de studenţie din România şi  chiar de mai devreme), cât şi în ceea ce ar fi trebuit să fie fuziunile amoroase cu soţul ei şi care erau din partea ei doar banale partide de sex animalic, lipsit de orice transfigurare. Această situaţie nu l-a încântat deloc pe Vlad care, de altfel, a menţionat această situaţie, tristă pentru el, în corespondenţa purtată cu prietenii din România. Cu toate acestea, el a continuat ani buni să rămână fidel familiei sale, sperând într-o transformare în bine a Ceciliei.

Prin urmare acesta este tristul personaj Cecilia Tiz pe a cărui mărturie vrea Măruţă ca alţii să pună bază.

După ce l-a cunoscut pe Grieg, Cecilia a fost nemulţumită că la anumite solicitări ale ei, el nu i-a răspuns aşa cum ea şi-ar fi dorit. Perseverând în totala absenţă a transfigurării şi a spiritualităţii, pentru a-şi defula obsesiile, deşi pe faţă vorbea decent cu Grieg atunci când se întâlneau cu el, în faţa soţului şi a altor persoane folosea un limbaj vulgar, obscen şi denigrator la adresa lui. Greşeala lui Vlad a fost că el, iubind-o cu toată mizeria din sufletul ei, a tot sperat, în naivitatea lui dincolo de orice limită, că într-o bună zi acest comportament al ei va înceta, însă josnicia şi gregaritatea Ceciliei s-au amplificat.

Chiar şi episodul prin care a ieşit la iveală meschinăria ei şi prefăcătoria ei faţă de Grieg arată că există o justiţie divină. Cecilia, căutând să îşi arunce veninul asupra lui Vlad prin denigrarea, bârfirea şi calomnierea a ceea ce pentru Vlad reprezenta atunci o sursă de lumină spirituală în viaţa sa, i-a scris într-un limbaj vulgar un mesaj mizerabil la adresa lui Grieg şi a vrut să i-l trimită soţului ei prin e-mail. Dar Dumnezeu a inspirat-o să fie atât de orbită încât, prin „greşeală divină”, a pus la destinatar adresa altei persoane, care, în integritatea ei, a demascat-o, trimiţându-i lui Grieg acea scrisoare. Aşa a ieşit la iveală chipul, pentru mulţi ascuns, al Ceciliei – acela de cutră, titlu cu care, în ignoranţa ei demnă de toată compasiunea, se mai şi mândreşte.

Acesta este de fapt adevărul despre acel episod în care Cecilia (care şi-a făcut singurică această diplomă de cutră şi s-a mândrit cu ea pe site-ul de propagandă anti-MISA) se laudă că „a vrut să-l testeze spiritual pe Grieg” şi în urma căruia el a numit-o cutră. Pentru cei care nu ştiu, iată şi definiţia cuvântului cutră, ce poate fi găsită, de exemplu, pe www.dexonline.ro: CÚTRĂ, cutre, s.f. Persoană prefăcută, făţarnică, intrigantă; lichea, secătură. – Din bg. kutra. Aşadar cuvântul a fost folosit de către Grieg cât se poate de corect în context.

Lovită în orgoliul ei de refuzurile lui Grieg, invidioasă pe faptul că Vlad era apreciat de un număr tot mai mare de oameni, în special dintre cei pe care îi coordona ca instructor, geloasă pe fiecare minut pe care Vlad îl petrecea cu orice altceva sau cu oricine altcineva decât cu ea, furia ei a atins apogeul când, în ajunul unui Crăciun, Vlad a primit un mesaj că o cursantă de-a lui care avea o problemă de sănătate şi era internată într-un spital şi-a exprimat dorinţa de a-l vedea câteva minute pe instructorul său, manifestând nevoia de afectivitate, susţinere, încurajare. Vlad a decis să o viziteze pe acea fiinţă aflată singură în spital de sărbători, iar Cecilia, turbată, l-a pus să aleagă între gestul de a merge la spital să îşi vadă cursanta şi ea. Evident că Vlad a ales să fie om, în timp ce Cecilia şi-a dezlănţuit întreaga furie aruncând toată vina pe YOGA şi pe şcoala de YOGA MISA. A urmat separarea ei de Vlad, luând şi copilul cu ea, iar ulterior divorţul.

Ce a urmat după aceea? Mamă „model”, de ani de zile, Cecilia îşi înveninează copilul, instigându-l împotriva propriului său tată, ca şi cum acesta ar fi un criminal şi determinând-o pe fata lor prin ură şi calomnii să rupă orice legătură cu acesta. Nu ştiu cum s-a mai ocupat de educaţia copilului. În orice caz sigur nu în spirit creştinesc. Căci la baza educaţiei pe care i-o dă şi astăzi se află inocularea urii în sufletul fetei împotriva tatălui său, culpabilizarea lui Vlad în ochii copilului pentru faptul de fi ales să aibă o relaţie cu o altă femeie (după ce ani de zile el a susţinut-o pe Cecilia moral, afectiv, spiritual şi material, timp în care ea a crescut doar monştri în sufletul ei), oferind un model de perseverenţă diabolică în acţiunile ei de răzbunare, folosind însemne satanice în toate acţiunile ei împotriva spiritualităţii. În campania ei furibundă de răzbunare a găsit (sau i s-au oferit, căci ea nu avea surse de venit – poate pe asta a cheltuit şi pensia alimentară primită de la Vlad, în loc să o folosească pentru fetiţă) resursele materiale pentru a veni în România pentru a-i instiga pe toţi prietenii comuni ai ei şi ai lui Vlad sau chiar şi numai pe cei ai lui Vlad împotriva lui şi împotriva şcolii de YOGA MISA. A mers până acolo încât, pentru a-l manipula şi a-l atrage de partea ei, i-a mărturisit unuia dintre ei, Cristi, practicant YOGA şi el, care a fost coleg de facultate şi prieten cu Vlad, ce îndrăgostită a fost de el şi ce mult îi plăceau atingerile lui când îl lua de mână pe vremea când era soţia lui Vlad (deşi acest coleg nu a manifestat faţă de Cecilia nimic mai mult decât o stare de pură prietenie). Am uitat să spun: Cristi a fost naşul de cununie pentru Cecilia şi Vlad şi de botez pentru fetiţa lor. Încă o dovadă a perversităţii Ceciliei. Aici fata ei ar trebui să mai ştie că banii din care este întreţinută, în afara pensiei alimentare de la tatăl ei, provin foarte probabil din plata Ceciliei de către serviciile secrete şi cercurile interesate din România, pentru serviciile ei de coordonare şi hrănire tenace a activităţii de denigrare a yoghinilor de la MISA şi de oferire a unor „suculente” informaţii-senzaţie pe internet şi în mass-media legate de aceştia, care, aşa cum ar vrea ea să creadă lumea, sunt nişte monştri care i-au distrus familia, nu un înger precum ea. Şi dacă cineva te mai şi plăteşte, ajutându-te să te răzbuni, este acesta un păcat?! În ochii mamei ei, nu.
Aţi ghicit cu toţii cine este vinovatul pentru tot ce a păţit Cecilia: şcoala de YOGA MISA şi mentorul ei, Gregorian Bivolaru.

Tot întâmplare, va spune Cătălin Măruţă, este şi utilizarea unei părţi din coloana sonoră a filmului Eyes Wide Shut – iată link-ul pentru o secvenţă din ritualul de magie neagră din film, cu muzica respectivă,


– pe fundalul emisiunii pe care o investeşte astfel cu o valoare de ritual de magie neagră pentru subconştientul telespectatorilor, tocmai în data de luni, 8 februarie, ziua procesului. Muzica din fundal la minutul 4:39, minutul 6:36 sau de la minutul 7:30 până la sfârşit este o slujbă ortodoxă românească derulată invers – o practică deja cunoscută de magie neagră, întâlnită în muzica rocker-ilor satanişti şi care se numeşte „reverse speech” – vorbirea inversă!!! Mai multe despre acest subiect puteţi citi în articolul nostru «Cu ochii larg închişi».

Iar în ce priveşte relatarea despre fetiţa lor, care vroia să se facă dansatoare la bară după ce a asistat de la balcon la aşa-zise scene de striptease de la concursul Miss Shakti – îi vom aminti Ceciliei cum se mândrea cu această precocitate a copilei ei care, în realitate, îşi avea sursa în emisiuni pe care aceasta le vedea la televizor în Germania sau chiar pe casetele video ale părinţilor ei şi totodată cum o punea pe fetiţa ei să le arate prietenilor care veneau la ei în vizită ce mişcări de „table dance” cunoaşte. Aceasta fiind educaţia de „mamă model” pe care ea a oferit-o, printre altele, fetei. Acum, la 43 de ani, mama ei e studentă – probabil că pentru credibilitate în lupta ei anti-MISA avea nevoie şi de o minimă imagine, căci până la vârsta asta şi-a găsit suficiente pretexte ca să nu înveţe şi să nu muncească. Cine este Cecilia? Ochii pierduţi şi incoerenţa exprimării arată unde a dus-o ura, iar vorbirea ei reflectă coeficientul ei de inteligenţă, pe care cei care i-au fost apropiaţi îl cunosc  bine. De exemplu, în finalul unui interviu din publicaţia Viaţa liberă, priviţi care este nota redacţiei: „Cecilia Tiz a ţinut să precizeze că în dialogul despre yoga cu Viaţa liberă a folosit intenţionat un limbaj colocvial, pentru a se comunica cât mai bine publicului larg”. Alte comentarii sunt de prisos…

Cum să găseşti un duşman MISA şi să îl faci să lucreze în slujba ta de bunăvoie, servindu-ţi interesele? Iată reţeta: găseşte un fost cursant sau cursantă care:
•    este un ratat care nu a făcut nimic în viaţă şi se consideră o victimă a altora;
•    datorită lenei şi complacerii într-o stare de larvaritate nu a practicat şi nu a aplicat deloc metodele practice şi informaţiile primite la cursuri sau le-a aplicat anemic, fără consecvenţa şi focalizarea adecvate şi nu a obţinut rezultatele scontate;
•    este invidios pe transformările spirituale ale celor care au practicat corect ceea ce au învăţat şi în special care este invidios pe cei apropiaţi pentru că s-au transformat în mai bine şi el a rămas de căruţă, cum se spune în popor;
•    după ce aplică o tehnică doar de câteva ori spune că nu simte efectele ei, deşi această fiinţă este o excepţie pe lângă zecile de mii sau sutele de mii de practicanţi de pe această planetă care au simţit şi simt efectele acelei tehnici, după o practică perseverentă, continuă de săptămâni sau luni la rând;
•    după ce face o meditaţie, fără să îşi focalizeze mintea adecvat, spune că nu are niciun efect acea meditaţie, deşi efectele ei sunt simţite de toţi cei care, prin antrenament zilnic, au reuşit să îşi reducă, măcar un pic, agitaţia mentală şi să elimine, măcar parţial, gândurile parazite;
•    după ce citeşte un tratat despre urinoterapie, aplicând superficial şi inconstant cele citite spune că nu simte efecte, când despre efectele benefice ale acestui mod natural de vindecare există şi congrese internaţionale, sute de cărţi şi mii de relatări;
•    după ce află despre continenţa amoroasă şi efectele ei benefice, continuă să facă sex într-un mod gregar, lipsit de transfigurare, străduindu-se să îşi determine partenerul să se descarce şi el, animalic, pentru a nu-i fi mai presus şi totodată spune despre continenţă că nu este bună la nimic, în condiţiile în care, despre efectele ei benefice vorbesc învăţăturile spirituale, unele dintre ele milenare, de pe cel puţin două continente – Europa şi Asia, iar prietenii săi apropiaţi de la cursul de yoga practică cu succes această modalitate de abordare a erosului transfigurator;
•    după ce află despre diferite modalităţi de explorare şi trezire a propriei feminităţi, cum ar fi dansul, dansul erotic sau stripteas-ul, belly dance-ul sau dansul la bară, alege să îşi reprime în continuare propria feminitate şi să considere că oricine practică acele forme de dans devine prostituată, completând că Hitler era mai bun, folosind femeile ca forţă de muncă şi ca maşini de făcut copii!!! Nu este de mirare că ai ajuns în halul ăsta de decădere… Penibil, Cecilia Tiz! Există concursuri internaţionale de belly dance şi dans la bară şi acelea nu sunt concursuri pentru prostituate. Este tot artă! Pictarea nudurilor este tot artă şi au făcut-o toţi marii pictori, deşi adesea au fost blamaţi de contemporanii lor! Iar a învăţa striptease pentru a oferi iubitului sau soţului un plus de savoare în întâlnirea cu ea, îi aduce unei femei o stare mai mare de libertate interioară şi încredere în sine. Probabil că tu ai fi preferat să fii o maşină de făcut copii, dar „nu ţi-a ieşit figura”, cum te exprimi tu.
•    mai puneţi-i coarne de diavol şi coadă şi o furcă în mână, aşa cum a făcut Cecilia pe site-ul unde îşi varsă otrava împotriva şcolii MISA, un „limbaj colocvial, pentru a se comunica cât mai bine publicului larg” (pe acel site foloseşte şi expresii obscene), cacofonii (emisiunea de luni, minutul 8:45 aproximativ, unde spune “o chestie geometrică care”) şi un fundal sonor dintr-un ritual satanic şi aţi obţinut profilul Ceciliei Tiz.

Domnul Măruţă ne spune că „în calitate de cursant (leneş, completarea noastră, pentru obiectivitate) şi fost instructor (incompetent, completarea noastră, tot pentru obiectivitate), ca şi de femeie frustrată dornică de răzbunare (completarea noastră), Cecilia Tiz este în măsură să ne povestească despre adevărata viaţă în mişcarea MISA. […] Pentru că a fost zece ani în MISA (şi pentru că lenea ei nu a dat rezultatele scontate şi nici frustrările rezolvate, completarea noastră), ea are o părere foarte clară.” OARE AŞA SĂ FIE? Răspunsul corect şi-l va da singur orice om cu bun simţ…

Într-adevăr, Cecilia (foto, aşa cum s-a ipostaziat singură pe site-ul anti-MISA la poza de profil) este o „supravieţuitoare MISA”, cum scria pe ecran, ca subtitlu, căci a „supravieţuit”, rezistând cu un trist succes, oricărui germene de transformare benefică din viaţa ei, rămânând aceeaşi fiinţă larvară şi decăzută.
Afirmaţiile ei au drept singură bază noţiunile „am auzit că…”, „mi s-a spus…”, „mi s-a povestit că…” – fără probe, cu interpretări personale denigratoare la adresa şcolii de yoga MISA. Relatările din propria ei experienţă sunt o dovadă în plus că tot ce a trăit ea în mod direct nu confirmă acuzaţiile pe care le aduce şcolii MISA. Deşi emisiunea revine obsesiv cu titlul că Guru-l i-a propus Ceciliei să facă sex, nicăieri nu apare afirmaţia asta la ea! Între o identificare şi sex este totuşi o diferenţă pe care şi un idiot ar sesiza-o. Consultaţi orice dicţionar. Cei care nu cred, să revadă singuri emisiunea. Prin urmare interpretarea îi aparţine Ceciliei, al cărei profil îl aveţi mai sus. Şi atunci afirmaţiile de genul:
•   minore virgine duse de mame la iniţiere,
•   îşi căutau iubiţii după reguli MISA, referitoare la zodiile neasimilate,
•   făceau sex în şapte,
•   femeile se consideră preotese, adică prostituate sacre,
•   femeile cu studii superioare sunt transformate în prostituate,
•   bărbaţii îşi duc iubitele sau nevestele, sau prietenele la Bivolaru să le iniţieze,
•   puştoaica ei cu vârsta între 5 şi 10 ani (asta e tare, hotărăşte-te, Cecilia, 5 sau 10 ani? – că e cam mare intervalul de aproximare, aşa cam ca lacunele tale, voite sau nu, de memorie) a văzut de la balcon striptease la concursul Miss Shakti şi vroia morţiş să se facă dansatoare la bară,
•   că soţul ei a vrut să o ducă de mână la Bivolaru ca să facă sex cu ea,
•   că e prea mare libertinaj la MISA deoarece bărbaţii şi femeile se îmbrăţişează pe stradă şi se pipăie (de aici deducem că atunci când, speriindu-te de nişte câini în Mangalia, te-ai aşezat între soţul tău şi un prieten de-al lui şi i-ai luat pe amândoi de mâini strângându-te în ei şi spunând „băieţi, nu mă lăsaţi”, acela a fost sex în trei)

ne amintesc, cu multă compasiune pentru tine, Cecilia, de un banc clasic: „Bulă se afla la şcoală, la ora de geometrie. Profesoara îl întreabă, arătându-i un pătrat: – Bulă, ce reprezintă figura aceasta? Bulă răspunde: – O cameră în care doi fac dragoste. Profesoara, iritată, îi arată un dreptunghi, punându-i aceeaşi întrebare. Bulă îi răspunde: – Un pat în care doi, un bărbat şi o femeie, fac dragoste. Profesoara, nervoasă foc, îi arată un cerc şi îl întreabă din nou ce reprezintă. – Gaura cheii, prin care se văd doi făcând dragoste. Profesoara, ultrafurioasă, îi arată un triunghi. Bulă îi răspunde: – Doamnă, cred că sunteţi obsedată sexual!”

Nu este de mirare că Vlad nu a cunoscut împlinirea alături de Cecilia… Că o astfel de jalnică fiinţă a ajuns să fie manipulată de un grup din umbră care orchestrează întreaga campanie anti-MISA, îl mărturiseşte chiar Cecilia, de data asta pentru a doua oară (prima dată a afirmat că nu e interzis să primeşti bani pentru asta, referindu-se la timpul uriaş petrecut pe internet pentru a calomnia MISA), când spune, în emisiunea de marţi, cităm: „Am făcut rost de documentul cu care a fost eliberat în 2006”. CUM AI FĂCUT ROST DE EL?!!! Căci noi nu am reuşit. Nu aveai decât două surse: autorităţile române sau cele suedeze. Mă îndoiesc că cele suedeze sunt atât de corupte încât să dea unui neavenit un act care nu-l priveşte. De cele române nu mă îndoiesc, având în vedere că au pus la dispoziţia presei întreg rechizitoriul din procesul intentat lui Gregorian Bivolaru şi mai multor yoghini de la MISA. De altfel, autorităţile suedeze au dat o palmă binemeritată celor române, afirmând că în România Gregorian Bivolaru nu poate avea parte de un proces echitabil, corect şi că există riscul să fie persecutat. Însă tu şi cei care te plătesc daţi dovadă de o perseverenţă demnă de o cauză mai bună…

Citiţi şi:
Cine este Cecilia Ghiţulescu Tiz, cea mai înverşunată calomniatoare de pe site-urile de propagandă împotriva MISA
Noi dovezi zdrobitoare privind implicarea unor agenţi ai serviciilor secrete şi mercenari în activităţile site-urilor de propagandă împotriva MISA

yogaesoteric
11 februarie 2010

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More