China a cerut SUA să prezinte public detaliile privind laboratoarele biologice militare deținute în Ucraina

China cere Statelor Unite ale Americii să prezinte public informații cu privire la laboratoarele biologice militare deținute în Ucraina și în alte zone, care au fost finanțate de Washington, a declarat Zhao Lijian, purtătorul de cuvânt al Ministerului chinez de Externe.

Potrivit acestuia, SUA este necesar să prezinte în mod special informațiile legate de „virusurile” care se găseau în bio-laboratoarele din Ucraina și despre „natura cercetărilor asupra acestora”.

Sub pretextul cooperării pentru reducerea riscurilor de securitate biologică și protejarea sănătății globale, SUA controlează 336 de laboratoare în 30 de țări”, a arătat Zhao Lijian.

În cadrul declarației, oficialul a solicitat părților implicate garantarea siguranței celor 26 de bio-laboratoare din Ucraina.

Declarațiile sale au venit după ce Ministerul rus al Apărării a prezentat dovezi potrivit cărora autoritățile de la Kiev au distrus toate urmele unui „program biologic militar implementat în Ucraina, finanțat de Departamentul de Apărare al Statelor Unite”.

Citiți și:
Documente scurse din laboratorul biologic ultrasecret din Ucraina arată că SUA făceau experimente biologice mortale pe soldații ucraineni
Ucraina e susținută de țările cărora le-a furat teritorii și guvernul mondial simulează apărarea suveranității ei
Ce ascund laboratoarele biologice americane din Moldova?

 

yogaesoteric
24 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More