Cel mai important expert sud-african în coronavirus: „Scopul vaccinurilor este de a controla și ucide o mare parte a populației”

Dr. Shankara Chetty a tratat 7.000 de pacienți cu covid, fără să se înregistreze apoi nicio spitalizare sau deces în rândul acestora. La fel ca toți experții care infirmă versiunea oficială a covidului, medicul sud-african a fost cenzurat atât de autoritățile sanitare, cât și de mass-media din țara sa. În ciuda acestui fapt, el este considerat cel mai mare expert în coronavirus din țară.

Shankara Chetty a denunțat într-o conferință că obiectivul campaniilor de vaccinare este „de a controla și ucide o mare parte a populației noastre fără ca nimeni să suspecteze că am fost otrăviți”.

În videoconferința desfășurată online, Chetty a început prin a pune următoarele întrebări:

Cred că perspectiva a ceea ce se petrece este de o importanță vitală. Este important să înțelegem care este scopul. Toată lumea știe că există inconsecvențe, că există constrângere, dar să înțelegem de ce. Pentru ce se petrec toate acestea?”.

El a identificat apoi „cel mai important” răspuns la aceste întrebări: „Patogenul care a cauzat toate decesele din cauza covid sunt proteinele spike comune atât în vaccin, cât și în virus”.

El crede că proteina spike este una dintre toxinele create de om. „Și scopul acestei toxine este de a ucide miliarde de oameni fără ca nimeni să observe”, a adăugat el.

Ceea ce pare să se fi petrecut aici este că au proiectat un virus și au introdus în el această armă biologică numită proteina spike”.

Reacția alergică cu eliberarea inițială a „toxinei mai elaborate” se produce la un număr mic de persoane, ducând la cazuri mai severe și deces atunci când se administrează vaccinul. Potrivit lui Chetty, această reacție apare de obicei la opt zile de la debutul simptomelor.

Medicii susțin că, din cauza primului lockdown internațional de 14 zile, persoanele infectate cu virusul covid au ajuns târziu la spital, mulți decedând din acest motiv, a continuat el.

Intervievez adesea medici pe internet, iar medicii Pierre Kory, Ryan Cole și Richard Urso au declarat că încep să vadă leziunile endoteliale ale mucoasei vaselor de sânge cauzate de acest vaccin cu proteină spike, care influențează receptorii ACE2. Acestea sunt decesele care vor urma. Și nu vor putea fi legate de proteina spike, o toxină foarte bine concepută”, a spus el.

Proteina spike este, de asemenea, o proteină membranară. Deci ARNm-ul o va distribui în tot trupul. Va fi fabricată în diferite țesuturi ale trupului nostru. Va fi încorporată în membrane din trupul nostru și în țesuturi specifice.”

Acele țesuturi vor fi recunoscute ca străine și vor declanșa o serie de răspunsuri autoimune. Prin urmare, decesele care urmează vaccinurilor nu vor putea fi atribuite otrăvii. Vor fi prea diverse, vor fi prea multe și vor apărea într-un timp prea lung pentru ca noi să înțelegem că am fost otrăviți”, a continuat el.

Această toxină, pe termen lung, va face ca starea oamenilor cu boli preexistente să se agraveze și chiar să se pricopsească și cu alte boli grave”, a spus medicul sud-african.

Datorită toxinelor, inclusiv „bucăți de proteină HIV” din această proteină „fabricată”, Chetty susține că „persoanele cu cancer vor avea o evoluție galopantă și se va spune că au murit de cancer”.

Oamenii cu leziuni vasculare sau predispoziție către aceasta, cum ar fi diabeticii și cei cu hipertensiune arterială, vor avea accidente vasculare cerebrale și atacuri de cord în momente diferite și le vom atribui bolilor lor preexistente”.

Oamenii vor dezvolta în timp afecțiuni autoimune, a căror diversitate nu va fi abordată de nicio intervenție farmaceutică, deoarece sunt prea specifice”.

Dar cred că dacă oamenii înțeleg care este intenția, atunci vor înțelege de ce s-a petrecut ceea ce s-a petrecut. Logica proastă, constrângerea, suprimarea, totul este clarificat dacă se înțelege că există un plan ascuns. Acest plan constă în a se asigura că vor putea controla și ucide o mare parte a populației  fără ca nimeni să bănuiască faptul că în realitate am fost otrăviți”, a subliniat expertul anticovid.

Și din această cauză, cred că explicația a tot ceea ce vedem se regăsește în înțelegerea jocului final; dacă nu, vaccinurile nu au niciun sens. Ne-au vândut vaccinul ca salvator de la bun început, iar dacă ne uităm la știință, promisiunile ei nu se împlinesc”, a adăugat medicul.

Citiți și:
Arhiepiscopul Viganò: „Obiectivul vaccinurilor este de a crea miliarde de bolnavi cronici și de a extermina milioane de oameni”
Cronologia unui genocid: covid-19
EMA avertizează: au apărut noi efecte adverse ale vaccinurilor!

 

yogaesoteric
24 mai 2022

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More