O polițistă din Victoria, Australia, a demisionat pentru că nu mai suporta violențele săvârșite de colegi, la ordinul ocultei, împotriva comunității

Sergentul principal Krystle Mitchell a părăsit poliția orașului Victoria pentru că nu mai suporta ceea ce se petrece în organizație, ruptura deschisă între poliție și comunitate afectând-o profund.

Nu mai pot remedia ceea ce este în sufletul meu, modul în care este folosită organizația pe care o iubesc (datorită felului în care impune tirania) dar și daunele pe care le cauzează comunității.

Într-un interviu pentru Rebel News, Krystle relatează emoționant despre frica din ochii oamenilor atunci când se intersectează cu ei pe stradă, lipsa de încredere construită în comunitate ca urmare a violențelor aplicate de colegii polițiști și multe altele.

Nu mai suportă aceste tensiuni, frici, spaime. Nu pentru astfel de atitudini a ales cariera de polițist. Înainte lumea o respecta pentru ceea ce este, ce face, pentru uniformă, acum simte doar ură și anxietate în preajma tuturor.

Mulți polițiști s-au săturat să fie instrumente în mâinile tiraniei globaliștilor, dar puțini au curaj să facă pasul înapoi ca această tânără ofițer.

Semințele războiului civil au fost ferm plantate în toate țările lumii prin măsuri draconice și neconstituționale luate de autorități, însoțite de discursuri încărcate de ură și amenințări.

Ne-au torturat fizic și psihic 24/24 ore, cu sprijinul înfocat al presei plătite pentru propaganda crimei, toți știind foarte clar ce fac, în ce scop și ce rezultat așteaptă!

Războiul civil și rupturile din interiorul comunităților au fost parte din strategia urmărită de întunecați și sclavii lor. Criminalii globaliști lucrează numai împotriva oamenilor de rând. Guvernanții și multimiliardarii lumii nu se supun interdicțiilor pe care le impun celor mulți prin abuz de putere .

Trăim în timp real distopia din 1984 a lui George Orwell. Cine învinge?

Citiți și:
Avocat român din Australia: „Mai aveți încă timp să luați atitudine în România! Pentru noi… aici este prea târziu. Am fost proști”
Australia a renunţat la expresiile „extremism islamic” şi „extremism de dreapta”, care au fost înlocuite cu „extremism violent cu motivaţie religioasă” şi „extremism violent cu motivaţie ideologică”
O femeie se bate din pușcărie cu Mașinăria Infernală covid. Drama sa a trezit Australia

 

yogaesoteric
19 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More