CIA și Pentagonul investighează atacurile energetice semnalate în Cuba în 2016. Cine se află în spatele atacului?

În 2016, în Cuba, mai mulți diplomații americani s-au plâns de o oboseală severă, amețeală, dar și de pierderea auzului sau a memoriei. Atunci, Casa Albă a impus presupuselor victime tratamente și, în unele cazuri, chiar pensionarea anticipată. Până în 2017, Trump expulzase deja 145 de diplomați cubanezi din SUA ca reacție la atacul energetic petrecut cu un an în urmă.

Și mai interesant este faptul că, la scurt timp după simptomele dezvoltate de diplomații americani, și 14 oficiali din Canada au experimentat același simptome în Cuba. Administrația de la Havana a contrazis zvonurile și, evident, a numit mișcarea de la Washington ca „eminente politică”.

Evenimentele s-au repetat și în 2018, de data aceasta în cazul unor diplomați din China, din cadrul consulatului american din orașul Guangzhou. Aceștia au declarat că au simțit simptome foarte asemănătoare cu cele ale diplomaților americani din 2016.

Ancheta se desfășoară deja de 4 ani, americanii speră că vor obține un rezultat în timpul administrației Biden. Raportul Academiei Naționale de Științe afirmă: „Chiar dacă nu suntem în măsură să evaluăm sau să comentăm cum au apărut astfel de cazuri, posibilitatea ca ele să fi fost cauzate de o sursă de energie direcționată de radiație RF pulsată reprezintă un scenariu care provoacă serioase semne de îngrijorare”.

În spatele acestor atacuri energetice, după spusele specialiștilor, s-ar putea afla , care este expertă în radiofrecvențe. De asemenea, în timpul Războiului Rece, Casa Albă s-a temut că Moscova ar putea transforma radiațiile cu microunde într-o armă disimulată care ar putea produce un impact neuronal. În această direcție, este cunoscut cazul lui Marc Polymeropoulus, fost director de operațiuni pentru Europa și al Centrului de Misiune Eurasiatică, care a suferit de migrene teribile și a fost nevoit să se pensioneze la 50 de ani.

Dr. Douglas H. Smith, directorul Centrului Universității din Pensylvania susține că simptomele pe care diplomații le-au simțit în Havana se datorează microundelor care au cauzat afectări extinse ale rețelelor neuronale.

Citiţi şi:
Rusia, ca inutilă imagine a inamicului (I)
Poate fi folosită tehnologia 5G pentru controlul insidios al conştiinţei?
China dezvoltă arme sonice portabile, pentru controlul mulțimilor

 

yogaesoteric
1 iunie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More