Cine doreşte al Treilea Război Mondial şi acţionează în sensul generării lui?

 

Devine din ce în ce mai clar că resursele financiare ale complexului militar-industrial-bancar american condus de jewmericani sunt pe sfârşite şi trebuie împrospătate…

Armata americană a câştigat un singur război la nivel mondial începând de la sfârşitul celui de al Doilea Război Mondial şi anume războiul din Golf împotriva Irakului, din perioada 1990-1991. Dar contractorii militari ai armatei americane, industria militară, în strânsă legătură cu sistemul bancar, continuă să câştige „războaie” permanent. Chiar dacă SUA nu câştigă niciun război, aceşti jewmericani putrezi de bogaţi câştigă permanent şi lasă contribuabilul american în sărăcie din ce în ce mai mare, promiţându-i următorul război şi chiar creionându-i în minte un adversar pe măsură (Rusia), pentru ca aceste cheltuieli la care îl supune pe contribuabil să pară justificate şi astfel ele să fie din ce în ce mai mari. În fiecare an, bugetul militar al SUA este tot mai mare şi este aprobat cu largheţe de un congres american iresponsabil, aflat în directă legătură cu patroni care sunt implicaţi major în industria militară şi în sistemul financiar, și care sunt practic și patronii acestor congresmeni. Nimic nu poate rezista lobby-ului făcut de aceşti criminali din Congresul American şi al patronilor lor, care fără îndoială deţin şi mass-media.

Pentru a ne imagina la ce scară financiară discută aceşti generatori ai morţii a milioane de oameni la nivel internațional, trebuie să spunem că, în „marşul lor victorios”, numai un singur proiect militar şi anume fabricarea de către Lockheed Martin a bombardierului F35 din dotarea Air Force, Navy şi Marine a costat în total 1.000 de miliarde de dolari. NUMAI UN SINGUR PROIECT, CEL AL ACESTUI AVION DE LUPTĂ.

Cu aceşti bani, liderii politici americani puteau plăti taxele şcolare ale tuturor americanilor, absolvenţi şi în curs de pregătire în universităţile şi colegiile americane. Puteau plăti toate debitele la cărţile de credit ale americanilor. Puteau plăti şcolarizarea în vederea pregătirii profesionale de înaltă calificare pentru milioane de americani şi multe altele. Dar au preferat să aibă acest proiect care vom vedea ce înseamnă.

Mai mult, Congresul doreşte ca Air Force să achiziţioneze peste 2.400 de asemenea aparate de zbor militare, și vă puteți da seama cu ușurință ce înseamnă aceasta pentru bugetul american deja deficitar cu mii de miliarde de dolari.

Dar în final, după plăți astronomice către Lockheed Martin pentru acest proiect, prototipul nu se ridică nici pe departe la înălţimea aşteptărilor armatei şi nu are nici pe departe performanţele promise. Această informaţie nu este „dezinformare rusească”, ci reprezintă realitatea, fiind opinia specialistului militar de top şi evaluator al Pentagonului, Michael Gilmore.

Pe data de 9 august 2016, Gilmore a publicat în Bloomberg News un articol în care avertizează compania Lockheed Martin asupra erorilor majore ale programului bombardierului F35.

El afirmă în respectivul articol că programul este mult întârziat şi nu mai sunt suficienți bani pentru finalizarea acestui proiect şi a modificărilor care trebuie aduse. Dar ce contează, jewmericanii din Congres vor face gălăgie maximă şi, împreună cu mass-media, vor aduce alte dovezi mincinoase ale ameninţării ruse, pentru ca alţi jewmericani să ofere bani pentru continuarea proiectului militar, lăsând la o parte sărăcia din ce în ce mai mare a oamenilor de rând.

La testele militare care au avut loc, în lupta simulată dintre acest nou bombardier F35 şi cel cu mult mai vechi, F16, ultimul a câştigat detaşat. Aparatul de zbor testat în regim de luptă a avut, printre altele, incendiu la bord, instabilitate a motoarelor şi sistemul de protecţie a piloţilor nefuncţional.

Un articol din National Review arată că pericolul la care ar trebui să facă faţă armata americană NU este arsenalul militar sofisticat deţinut de armata rusă sau chineză, ci faptul că se investesc sume incredibile, astronomice pentru a fabrica numai un singur bombardier care are probleme tehnice și este cu mult mai lent decât un F14 Tomcat, fabricat mult, mult mai ieftin în anii ʼ70.

Colonelul Air Force, Dan Ward recunoaşte marile probleme cu care se confruntă armata SUA datorită proiectelor deficitare şi costului enorm al dotării, care nu se justifică, ba mai mult, pune în real pericol viaţa piloţilor în regim de luptă.

Analistul militar Dan Goure analizează critic, în National Interest, planurile eşuate şi banii inutil cheltuiţi de Pentagon pentru realizarea unor proiecte fantomă. Dar contractorii militari jewmericani au câştigat de fiecare dată „lupta” cu contribuabilii, care nici măcar nu realizează până la ce nivel al cheltuielilor s-a ajuns.

Dan Goure se prezintă ca fiind vice preşedinte al Lexington Institute, care se doreşte a fi o organizaţie de politici publice non-profit, localizată în Arlington, Virginia. Dar Goure uită să ne spună că acest institut la care el este vice preşedinte, primeşte finanţări pentru a minţi, chiar de la Lockheed Martin, Boeing, Northrop Grumman şi alţi, după cum arată Politico. Deci chiar oamenii lor, ai acestor investitori criminali sunt cei care recunosc fragilitatea sistemului militar american şi sumele incredibile furate de o gaşcă jewmericană de „contractori militari”.

Pe de altă parte, publicaţia Harper’s arată printr-un articol al lui Ken Silverstein, că aceşti contractori militari care realizează tehnica de luptă americană reprezintă o industrie de apărare sau, mai bine zis, de propagandă pe principiul „pay to play”, adică spun numai minciuni legate de tehnologia militară americană, în ideea de a prosti contribuabilii şi a absorbi sume de neimaginat de la guvernul american.

Vedem foarte bine ce se petrece peste ocean, cine doreşte Războiul Rece şi sub ce formă se desfășoară jaful asupra contribuabilului american. Aceşti criminali pun Rusia în poziţie ofensivă falsă, pentru ca afacerile lor să continue, creând o confuzie mondială care a început să fie demontată bucată cu bucată de către preşedintele Putin. Dar propaganda lor continuă şi doresc să arate zilnic fapte care să justifice scorneala că Rusia este un pericol mondial şi că ei trebuie să se înarmeze și mai mult, chiar dacă aceasta înseamnă tipărirea în neștire de dolari şi foamete în ţară. Pentru aceşti criminali numiţi contractori militari, care cu siguranţă nu şi-ar trimite fiii sau fiicele în război şi mai ales să lupte cu aceste aparate de zbor, nu contează absolut deloc dezastrul pe care îl provoacă politicile lor demente de înarmare.

Evident că aceşti contractori din industria de armament trimit permanent scrisori la Casa Albă pentru a-l anunţa pe președintele Obama, o simplă marionetă în mâinile lor, de necesitatea creşterii de fonduri. Iar dacă nu le primesc, transmit prin Center for European Policy Analysis (finanţat, evident, de Pentagon) rapoarte alarmist prin care îl informează pe Obama despre pericolul din ce în ce mai mare al unei invazii militare ruse de proporţii.

Pe de altă parte, o publicaţie majoră a propagandei americane, Atlantic Council, finanţată de Lockheed Martin, Raytheon, US Navy, US Army, Air Force, Marine şi chiar Ukrainian World Congress, susține tot felul de minciuni pe care nu le mai cred nici ei, cu privire la așa-zisul pericol reprezentat de Rusia, în articolul: „Why Peace is Imposible with Putin”. Aceasta în timp ce liderul rus bombardează ISIS, iar americanii îi înarmează şi merg la turci să îi roage să lase în pace ISIS, al Nusra şi alte grupări teroriste, pentru că acestea sunt sub comanda CIA.

Acest gen de politici se derulează începând de la încălcarea promisiunilor pe care americanii le-au făcut ruşilor după 1990, că nu vor avansa cu NATO mai departe de Germania. Dar aceea a fost o mare minciună după cum putem vedea, iar președintele Putin a fost pus în final în situaţia dificilă de a accepta arme nucleare la graniţa Rusiei cu Ucraina, ceea ce a fost şi este inacceptabil.

Până şi una dintre cele mai mari publicaţii americane ale minciunii, The New York Times, raportează situaţia financiară dezastruoasă creată de proiectele militare americane în bugetul statului federal şi sumele care se învârt pentru a-i satisface pe contractorii militari criminali.

Companiile contractoare din domeniul militar au aruncat o parte din banii primiţi de la buget în lobby-ul desfășurat la Congres - în jur de 32,3 milioane de dolari, comparativ cu 26,9 milioane de dolari pe care prea-cinstiţii congresmeni i-au primit cadou de la industria tutunului.

Însă minciunile repetate de mafia militară lucrează destul de bine în creierul americanilor şi iată că în ciuda opoziţiei Rusiei ca NATO să avanseze spre estul Europei, în 1999 NATO a luat Cehia, Ungaria şi Polonia, în 2004 a luat Bulgaria, Letonia, Estonia, Lituania, România, Slovacia şi Slovenia, iar în 2008 a invitat Ucraina să se alăture organizației, pentru a încerca să genereze un conflict de proporţii cu Rusia şi a justifica cheltuielile care trebuie făcute pentru umplerea buzunarelor jewmericanilor.

Ba mai mult, în 2014, România a celebrat sosirea în ţară a sistemului de rachete Lockheed Martin Aegis Shore, în valoare de peste 134 de milioane de dolari, în timp ce întreaga economie a zonei unde sunt amplasate nu valorează nici 1% din această sumă, ba chiar în zona respectivă transportul se face cu căruţe cu roţi de fier. Dar de ce să investească americanii binevoitori în şcoli, industrie, agricultură sau infrastructură, când mai bine înarmează o ţară ai cărei lideri pot fi cumpăraţi cu două perechi de jeanși.

Chiar Washington Business Journal raporta toamna trecută situaţia fără precedent a investiţiilor în armata americană, cât de mult câştigă aceşti infractori denumiţi contractori militari şi cum evoluează stocurile lor pe Wall Street, Lockheed Martin Corp (definit la NYSE cu indexul LMT) poziţionându-se printre companiile cu cel mai mare profit.

Este de vină liderul de la Kremlin pentru această situaţie devastatoare pe care o generează în economia americană un grup de jewmericani fără scrupule, generatori ai morţii şi distrugerii a milioane de familii pe întregul glob?

Lockheed Martin continuă să pompeze bani în lobby la Washington, numai între 2008 şi 2015 cheltuind pentru lobby peste 13 milioane de dolari. Acești bani vin evident tot de la contribuabili, care nu au fost întrebaţi dacă sunt de acord să dea şpagă la Washington pentru a fabrica arme inutile.

Însăşi senatorul socialist Bernie Sanders a fost implicat, cel mai probabil prin şantaj, să discute despre așa-zisele avantaje legate de forţa de muncă angajată de Lockheed Martin în Vermont, pentru construirea unor subansamble ale avioanelor F35.

Cam aşa arată porumbeii păcii, americanii, şi cioclii internaţionali din jurul lor, aşa-zişii contractori ai publicării minciunii şi promovării morţii pe glob.

Deci, cine promovează şi doreşte un al Treilea Război Mondial şi în favoarea cui? America inconştientă în favoarea unui grup de jewmericani nesătui după sume de necrezut pentru omul de rând.

Informațiile prezentate în acest articol merită să fie citite cu luare aminte mai ales de cei care până acum s-au lăsat înșelați de propaganda militară americană. Față în față cu realitatea crudă, se vor vedea nevoiți să se trezească și să dezaprobe aceste practici criminale şi sumele astronomice cheltuite. 

Este interesant de anticipat dacă Rusia va fi vreodată o ameninţare pentru vreo ţară europeană paşnică şi fără instalaţii militare care să ameninţe integritatea Rusiei. Nimeni nu crede că preşedintele Putin îşi va schimba politica „soft power”, în condiţiile în care americanii ar arăta un singur semn că vor pacea. Dar ce s-ar face jewmericanii în acest caz şi cum și-ar justifica investițiile? Ce s-ar petrece cu profitul calculat de ei?

Răspunsul va trebui să îl daţi chiar dumneavoastră, ținând cont de informațiile de mai sus, culese chiar de la „sediile” de propagandă jewmericană.

Citiţi şi:
«Vestul promovează minciuna agresiunii ruse pentru a întări forțele NATO în Europa»
UE și SUA pun la cale, în secret, un tratat prin care multe drepturi fundamentale ale oamenilor vor fi anulate, totul în beneficiul corporațiilor
Cinci adevăruri ascunse și tragice despre Israel, SUA și Europa

 

yogaesoteric
6 noiembrie 2016


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More