Cine sunt vinovații?

S-a trezit din marea puturoșenie, un ins, să facă o vizită. La un spital. Nici nu are importanță de ce. Nici el nu știe. Știe doar că a fost deranjat, preț de o oră, două, să citească niște foi. Pe care i le-a vârât unul sub nas. Pentru ca el, așa-zisul șef, să scoată un vinovat la lumină, prin augusta-i gură!

Și v-a zis numele vinovatului: Putin! E suficient! Vinovatul de serviciu în lumea terorismului global. Un singur om.

De opt ani, țara asta e abuzată de cine? În opt ani de mandat, insul care face figurație la Cotroceni a avut alt vinovat de serviciu: PeeeSeeeeDeee! Se pare că de la „peroadă” la „peroadă”, vinovatul se modifică! Acum e în mare iubire cu ciuma roșie! Acum sunt frați! Ciuma roșie a devenit aliat de nădejde! Îi face jocurile. Nu lui! Că el nu există! Altora! Din spatele lui! Este cineva care a uitat geaca roșie?

Este cineva care a uitat că „a fost nevoie să moară oameni” ca insul să aibă guvernul lui? Este cineva care crede vreo secundă că la Colectiv a fost doar un accident? Unde sunt vinovații? Nicidecum cei din dosar! Pe care justiția oarbă și presa „liberă” i-a aruncat la câini. Nu contează!

S-a pus în scenă marele spectacol numit PlanDemonie! Ați uitat? Raiul borfașilor! De la putere și opoziție! Terorism medical în toată regula! Genocid sub aparența binelui cu forța! „Achiziții” fără număr: lagăre de carton despre care Comandantul acțiunii, nevinovatul Arafat, ne spunea că au costat zeci de milioane de euro! Izoletele vieții livrate la prețuri astronomice! Botnițe și teste pe bani grei! Tătaru ne explica cum se face. Cercel ne spunea despre programul „Vacanța mare”. Exact proiectul pe care China îl pune în aplicare. Acum! Ați uitat?

Veșnicul nevinovat Arafat și șleahta lui cumpărau ventilatoarele vieții. Alea de s-au pierdut pe drum. Tirurile lui, lagărele lui, salvările lui, hotărârile lui, alea neconstituționale, amenzile lui. Vela ne explica cum te vor aresta hoardele lui dacă strănuți în metrou! Cum te vor arunca în temnițele numite spitale, dacă ai muci! Cum eroii îți vor da „shaorma cu de toate” la Balș în spital, să vadă cum reziști la tratamentul experimental, pe care ei au încasat miliarde de coco. Pentru că, nu-i așa?, haștagii urlau că vor „spitale, nu catedrale”!

Cîțu împrumuta miliarde de euro, Orban contrasemna, între două chermeze, armata era cu glonț pe țeavă și tancurile din dotare pe străzi, să te „apere” de virus! Da?

Îți cântau imnul la megafoane, hoardele lui Arafat umblau cu sirenele pornite, tu erai arestat la domiciliu! Nu aveai voie să muncești, să respiri, să trăiești! #StaiAcasă. Își doreau să fii infectat! Nu erai infectat, nu contai! Indivizii din presa „liberă” se „infectau” pe bani grei, ciocli apocaliptici, ziși și specialiștii vieții, urlau la tine că ești prost, nespălat, idiot, iresponsabil, conspiraționist, că vrei să o „omori pe bunica”.

Cea mai mare delapidare din banii publici nu se vede! Demolarea economiei, educației, a întregii societăți, pas cu pas, nu se pune! Vânzarea resurselor acestei țări, nu interesează. Morții carbonizați din spitale sunt uitați. Sacii negri în care ne-au fost îngropate familii, erau albi! Dar nu ați văzut voi! Atacul la credința ortodoxă s-a uitat.

De „echipa câștigătoare” vă aduceți aminte? Chiar a fost! A demolat România cu succes! Pas cu pas! Se uită, se iartă, se ascunde. Adevărul. Nu e nevoie de el, atât timp cât nimeni nu-l dorește!

A venit Sezonul 2 al filmului devenit serial! Războiul! Că așa e succesul! Te obligă! S-a găsit vinovatul! Nu contează! El v-a prefăcut în Salvatori! De la salvarea bunicii ați trecut la salvarea Ucrainei! Milioane de euro livrate către Ucraina! Pe bune? Chiar ne prostiți pe față?! Miliarde de euro livrate fabricilor de armamente numite BigPharma! Că doar au livrat „grămajoarele de grăsime”! Alea miraculoase! Vedem toți efectele lor. În întreaga lume!

Nu contează nimic! Nimeni nu e vinovat! Doar Putin! Numai nebuni pe tabla de șah a politicii! Și pioni! Noi! Vinovații suntem noi! Ei sunt purii! Fără pată, fără de păcate, fără vină!

Merităm tot ce primim. Pentru că nu am înțeles nimic din ce ni se petrece!

Un cretin e un cretin. Doi cretini sunt doi cretini. Zece mii de cretini formează un partid politic.” Spunea cândva Franz Kafka. Doar că de data asta cretinii suntem noi! Ei sunt Nevinovații de serviciu! Nouă nu ne rămâne decât să stingem lumina! Pentru că am devenit complici la toate astea! Prin tăcere, lașitate și prostie. Pentru că am uitat cât de puternici putem fi împreună! Cât de importantă este unitatea și mai ales cât de mult înseamnă să te unești în disperare!

Când realmente nu mai ai nimic de pierdut, devii cel mai puternic inamic! Până se va înțelege acest fapt, nu ne rămâne să spunem decât:
#SlavăProstiei!

Autor: Zoe Dantes

Citiți și:
Gheorghe Piperea: „Într-un viitor foarte apropiat, va deveni necesar un institut pentru studiul crimelor pandemiei”
Omenirea, între două crize iminente și un război hegemonic

 

yogaesoteric
3 decembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More