«Cineva trebuie să fi uns frânele…»

 

O carte scrisă de biograful regal Ingrid Seward relevă faptul că atunci când a apărut ştirea legată de cumplitul accident suferit de Prinţesa Diana, la Paris, regina ar fi spus, ca pentru sine, „cineva trebuie să fi uns frânele”.

Prinţesa Diana a fost ucisă într-un teribil accident, în august 1997, iar tragedia a provocat stupoare în întreaga lume şi, deşi în Marea Britanie a fost decretat doliu naţional, familia regală a fost dur criticată pentru reacţia lipsită de emoţie cu privire la acest eveniment dramatic.

În cartea sa, Ingrid Seward susţinea că regina a făcut observaţia după ce a  auzit iniţial la ştiri că Diana a fost rănită într-un accident.
„La început s-a crezut că deşi accidentul petrecut în tunelul Pont de l’Alma a fost unul serios, Dodi al-Fayed şi Lady Di nu au fost ucişi”, relatează The Mirror.

Potrivit unui martor, citat de biograful regal, care se afla alături de regină când aceasta a auzit vestea iniţială, ea a spus cu voce tare: „Cineva trebuie să fi uns frânele”.


Citiţi şi:

Simboluri francmasonice la nunta prinţului Marii Britanii

Illuminatii şi sinistra aristocraţie neagră a planetei

 

yogaesoteric
10 noiembrie 2015


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More