Colaboratorul lui Fauci de dinainte de pandemie, Peter Daszak, recunoaște că a direcționat milioane de dolari către Institutul de Virusologie din Wuhan pentru a crea nanoparticule militarizate

O înregistrare video scoasă la iveală de The National Pulse îl prezintă pe Peter Daszak, președintele EcoHealth Alliance, vorbind despre cercetările sale.

Am găsit alte coronavirusuri la lilieci, o mulțime, unele dintre ele arătau foarte asemănător cu SARS. Așa că am secvențiat proteina spike: proteina care se atașează de celule. Apoi am… Ei bine, nu eu am făcut această lucrare, ci colegii mei din China. Se creează pseudoparticule, se inserează proteinele spike din aceste virusuri, se vede dacă se leagă de celulele umane. La fiecare pas, vă apropiați din ce în ce mai mult de acest virus care ar putea deveni cu adevărat patogen la oameni… Ajungeți la un număr mic de virusuri care chiar arată ca niște ucigași.

Daszak descria în esență preschimbarea în armă a proteinei spike a SARS-CoV-2, despre care se știe acum că provoacă leziuni vasculare, cheaguri de sânge, accidente vasculare cerebrale și alte leziuni tisulare, în timp ce atacă ovarele, testiculele, glandele suprarenale și țesutul neurologic.

Pe măsură ce tot mai multe înregistrări și e-mailuri continuă să apară, acestea descriu o operațiune globală de spălare de bani și o conspirație criminală pentru a eluda legile americane care interzic cercetarea de „câștig de funcție”, prin direcționarea banilor NIH (National Institute of Health) către China comunistă, unde armata a supravegheat experimentele de fabricare a armelor biologice.

Intenționat sau nu, acest virus „militarizat” a scăpat din laboratorul Wuhan și s-a răspândit rapid devastând lumea datorită toxicității „încărcăturii” sale de nanoparticule proteice spike. În timp ce motorul de replicare a virusului în sine pare a fi aproape inofensiv, încărcătura de proteină spike este toxică și mortală, iar aceasta este nanoparticula care este folosită în vaccinurile anticovid.

Astfel, ceea ce Peter Daszak recunoaște în esență este o conspirație internațională pentru a oferi Chinei comuniste finanțarea și cunoștințele necesare spre a crea nanoparticule militarizate (proteina spike) care sunt apoi introduse în așa-numitele „vaccinuri” și injectate în oameni din America și din întreaga lume, ceea ce ar putea duce la depopulare și infertilitate la nivel global.

Dr. Byram Bridle este unul dintre medicii care, printre mulți alții, trage un semnal de alarmă cu privire la această proteină spike, deoarece noile studii de biodistribuție arată că aceasta circulă prin întregul trup, atacând creierul, inima, glandele suprarenale, splina, intestinul gros, ficatul, ovarele și testiculele, printre alte organe.

Fauci și Daszak par să fi ajutat China comunistă să construiască o armă biologică pentru a decima Occidentul într-un atac global de război biologic care ar putea fi deja declanșat

Nu este o coincidență faptul că China comunistă a căutat de mult timp să dezvolte arme biologice pornind de la coronavirusuri pentru a ataca Occidentul.

După cum informează LifeSiteNews:

Documente dezvăluie că oamenii de știință chinezi au discutat despre manipularea coronavirusurilor pentru a obține o armă biologică cu 5 ani înainte de pandemie

Intitulat «Originea nenaturală a SARS și noile specii de virusuri create de om ca arme biologice genetice», documentul ar fi sugerat că al treilea război mondial va fi purtat cu arme biologice, dezvăluind modul în care oamenii de știință chinezi discutau despre armarea coronavirusului SARS cu cinci ani înainte ca pandemia covid-19 să lovească.

Directorul executiv al Institutului australian de politică strategică (ASPI), Peter Jennings, a declarat că acest document este cât se poate de asemănător cu o «armă fumegândă». «Cred că este semnificativ, deoarece arată în mod clar că oamenii de știință chinezi se gândeau la aplicații militare pentru diferite tulpini de coronavirus și la modul în care ar putea fi desfășurate», a declarat Jennings, citat de news.com.au.”

Și apoi, de la Daily Mail din Marea Britanie:

China se pregătea pentru un al Treilea Război Mondial cu arme biologice – inclusiv coronavirusuri – în urmă cu ȘASE ani, potrivit unui dosar realizat de Armata Populară de Eliberare în 2015 și dezvăluit de Departamentul de Stat al SUA.”

Toți cei care promovează vaccinurile anticovid lucrează, în esență, pentru a ajuta China comunistă să își desfășoare atacul împotriva Occidentului, promovând injectarea americanilor cu arme biologice cu proteine spike dezvoltate de cercetătorii militari chinezi comuniști.

Citiți și:
Un virusolog chinez acuză: SARS-CoV-2 a fost produs de armată
Dr. Astrid Stuckelberger: Vaccinurile sunt arme biologice utilizate de guvernele lumii pentru exterminarea în masă a propriilor cetățeni!
Din 2015, China se pregăteşte pentru un al Treilea Război Mondial cu arme biologice şi genetice, inclusiv coronavirus

 

yogaesoteric
17 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More