Dr. Astrid Stuckelberger: Vaccinurile sunt arme biologice utilizate de guvernele lumii pentru exterminarea în masă a propriilor cetățeni!

Astrid Stuckelberger, de cetățenie elvețiană, este doctor în științe medicale și sănătate publică, în ultimii 30 de ani a condus diverse studii clinice și cercetări în domeniul epidemiologiei fiind colaborator al OMS, ONU, UE și al altor instituții din întreaga lume, susține uneori conferințe în domeniul medicinei.

Dumneaei declară într-un interviu șocant că aproape toate statele lumii sunt corporații; în această calitate au încheiat între ele contracte uluitoare – la Paris, Elveția, Vatican – prin care reprezentanții lor, guvernele, formate numai din marionete, și-au asumat implementarea mai multor acțiuni și măsuri împotriva propriilor cetățeni. Țările-corporații (inclusiv SUA) acționează ca un bloc unitar și funcționează similar unei rețele web. Este aproape imposibil să fie destructurate. Unitatea și funcționalitatea lor unidirecțională s-a observat și simțit perfect odată cu declanșarea „pandemiei”: toate țările-corporații au luat aceleași măsuri aproape simultan!

Dr. Stuckelberger afirmă că „pandemia” de covid este o farsă mondială și că „vaccinurile” scoase pe piață sunt de fapt arme biologice utilizate de guvernele marionetă, la ordin, pentru a extermina populația lumii.

De asemenea, ne înștiințează că atât la OMS cât și în statele lumii au fost anulate tacit toate drepturile și libertățile omului, înlocuindu-le cu un singur drept și anume DREPTUL DE A FI VACCINAT!

Mai jos puteți viziona un video în care dr. Astrid Stuckelberger înștiințează echipa avocatului german Fülmich că Bill Gates, din 2009, a început să facă donații masive către OMS. În 2016-2017 a pretins directorului general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus (declarat oficial terorist în SUA!), să fie admis în consiliul de conducere al OMS ca și STAT cu putere de decizie, date fiind sponsorizările sale uriașe! În loc să-i fie respinsă cererea ca inadmisibilă, s-a întrunit o ședință în care, oficial, i s-a respins solicitarea, dar neoficial Gates acționează peste tot în lume ca un stat. Dr. Stuckelberger își argumentează alegația cu următorul fapt: ONG-ul GAVI (al lui Gates!) care funcționează pe teritoriul Elveției are jurisdicție … diplomatică, deși NU este ambasada vreunui stat! Efecte: GAVI plătește ZERO euro taxe și impozite și nu se supune niciunei legi elvețiene. Astfel, GAVI & Gates au imunitate totală în Elveția!

Gates, ca reprezentant al GAVI, a încheiat un contract tripartit cu un medic elvețian & OMS care-i conferă dreptul de a desfășura acte și teste medicale oriunde în lume, FĂRĂ a răspunde civil sau penal pentru efectele cauzate de serurile sau medicamentația oferită prin fundația sa!

Când OMS a declarat oficial „pandemia” în martie 2020, a anunțat și utilizarea testului PCR prin care s-ar fi putut depista „infectații”. În acel anunț apărea la subsol și o alertă scrisă cu litere foarte mici privitoare la ciclul de amplificare – adică era o avertizare pentru cei care știau planul Event201 (adică cele 194 guverne-corporații!) și anume că trebuia mărit suficient ciclul de amplificare ca să înregistreze foarte multe rezultate fals pozitive!

Definiția imunității schimbată de OMS în timpul pandemiei se datorează insistențelor lui B. Gates, care avea interes să-și vândă serurile letale! Astfel, în 2020, Tedros a schimbat definiția imunității în sensul că aceasta se dobândește NUMAI prin vaccinare!!!

Citiți și:
Vaccinarea – armă pentru optimizarea populației
Revista «Scientific Research»: Vaccinuri cu substanțe chimice pentru depopulare (I)
De ce se lucra la un virus în laborator, pe bani americani și europeni și cu specialiști francezi în biotehnologie?

yogaesoteric
6 octombrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More