Compania aeriană Delta AirLines solicită noilor angajați să fie vaccinați împotriva covid

Delta AirLines le solicită noilor angajați din Statele Unite să fie vaccinați împotriva covid-19, devenind astfel una dintre primele companii importante care emit o astfel de obligație.

Oricărui angajat care se va alătura Delta în viitor îi vom cere să fie vaccinat înainte de a putea să lucreze în companie”, a declarat Ed Bastian, șeful executivului, pentru CNN.

Delta nu cere aceasta și angajaților actuali, a spus el. Peste 60% dintre angajați sunt deja vaccinați, potrivit companiei. Delta a menționat că actualii angajați care nu sunt vaccinați ar putea să nu poată lucra în cadrul zborurilor internaționale, având în vedere posibilele cerințe de intrare din alte țări.

Compania consideră că obligația vaccinării pentru noii angajați este importantă, deoarece „afacerea noastră își revine și cererea de călătorii aeriene continuă să crească”.

Directorul executiv al United Airlines, Scott Kirby, a declarat în ianuarie că ar putea cere vaccinarea angajaților și a solicitat altor companii să procedeze la fel, dar nu a făcut încă o mișcare în această direcție.

American Airlines a declarat că nu intenționează să solicite vaccinarea angajaţilor decât dacă este obligatoriu pentru intrarea în anumite state. Pentru a încuraja vaccinarea, a oferit salariaților care primesc vaccinul o zi suplimentară de vacanță în 2022 și un card cadou de 50 de dolari.

Citiți și:
De ce vaccinarea va fi de fapt obligatorie
Ministrul Sănătății spune: Profesorii şi medicii ar putea fi vaccinaţi obligatoriu
Certificatul de sănătate va deveni normă și „ne va preschimba într-o turmă de animale”, avertizează filozoful Gaspard Koenig

yogaesoteric
28 iulie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More