Șefa CDC, criticată după ce a spus că 223 de persoane vaccinate au murit „cu covid”, nu „de covid”

Rochelle Walensky, director al Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA, a fost criticată pentru metoda sa de identificare a deceselor covid-19, făcând brusc distincție între cei care au murit „din cauza” virusului și cei care au murit „cu” virusul.

În timpul unui interviu pentru CNN, Walensky a fost întrebată despre americanii vaccinați care au contractat virusul – și dacă cineva a murit din cauza unei infectări, în ciuda faptului că a fost inoculat. Walensky a spus că CDC a fost informat în legătură cu 223 de decese survenite la americanii vaccinați, dar a subliniat că multe dintre aceste persoane au murit din alte cauze.

Nu toate cele 223 de cazuri cu covid au murit de fapt de covid”, a spus ea. „Este posibil să fi avut o formă ușoară, dar au murit, de exemplu, din cauza unui infarct.”

Afirmaţia lui Walensky nu a trecut neobservată.

După tot acest timp, vom începe să deosebim morții «cu» covid de morți «de» covid”, a scris un utilizator de Twitter. „Cum poate cineva să trăiască cu raportarea necinstită a cifrelor, este ceva ce mă depășește. Fie tratăm toate decesele cu aceeași măsură, fie cu niciuna dintre ele, punct.”

Un alt utilizator a scris: „Așa că a recunoscut literalmente că numărul de decese covid nu este un număr real al deceselor covid. Răspunsul la această pandemie devine mai descumpănitor pe zi ce trece”.

Alții au sugerat ca toate decesele covid-19 să fie reexaminate pentru a stabili dacă persoana a murit „din cauza” virusului sau „cu” acesta.

S-ar părea că 500.000 de cazuri necesită revizuire pentru a distinge mai exact dacă sunt «cu» sau «din cauza» covid”, a spus un utilizator.

Citiți și:
Vaccinurile omoară mai mulți oameni decât covid. STUDII
Infectările cresc după vaccinare. Studiu de caz: Seychelles, țara cu cei mai mulți vaccinați din lume, reimpune restricții din cauza explodării numărului de cazuri

yogaesoteric
28 iulie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More