Conspirația, bat-o vina! Apariția prafului inteligent și a rețelei globale de control digital

Este praful inteligent real?

Nu numai că praful inteligent este real, dar una dintre aplicațiile sale practice, potrivit revistei Forbes, este aceea de a permite monitorizarea fără fir a persoanelor și produselor în scopuri de securitate. Comunicarea fără fir a datelor către cloud, o bază sau alte MEMs-uri (Micro Electro Mechanical Systems).

Ce este praful inteligent?

Din nou, conform revistei Forbes:

Imaginați-vă o lume în care dispozitivele wireless sunt la fel de mici ca un bob de sare. Aceste dispozitive miniaturizate au senzori, camere și mecanisme de comunicare pentru a transmite datele pe care le colectează către o bază pentru a fi procesate. Astăzi, nu mai este necesar să vă imaginați: sistemele microelectromecanice (MEMS), adesea numite „mote” (firimituri), sunt reale și ar putea foarte bine să ajungă într-un cartier din apropierea voastră.

Dacă se implementează o tehnologie de dispozitive miniaturizate cu senzori și camere de luat vederi care sunt concepute pentru a transmite datele înapoi la o „bază pentru a fi procesate”, ce ar putea facilita comunicarea acestor date la scară globală? Conform Statista, au fost lansați 1.735 de sateliți Starlink între 24 mai 2019 și 26 mai 2021.

Există un număr fără precedent de sateliți lansați pe orbită joasă. Folosind sateliți avansați pe o orbită joasă, Starlink permite apeluri video, jocuri online, streaming și alte activități cu viteză mare de date care, istoric, nu au fost posibile cu internet prin satelit. Utilizatorii se pot aștepta să beneficieze de viteze de descărcare între 100 Mb/s și 200 Mb/s și de o latență de doar 20 ms în majoritatea locațiilor.

Ce este Starlink?

Să vedem ce spune Wikipedia: Starlink este o constelație de internet prin satelit operată de SpaceX, care oferă acces la internet prin satelit în cea mai mare parte a Terrei. Constelația este formată din peste 1.600 de sateliți la mijlocul anului 2021 și, în cele din urmă, va consta din mai multe mii de sateliți mici produși în masă pe orbita joasă a Pământului (LEO), care comunică cu emițătoare-receptoare terestre desemnate.

În timp ce posibilitatea tehnică a serviciului de internet prin satelit acoperă cea mai mare parte a populației globale, serviciul efectiv poate fi furnizat numai în țările care au acordat licențe SpaceX pentru a furniza servicii în cadrul unei anumite jurisdicții naționale. Începând cu noiembrie 2021, oferta de servicii beta este disponibilă în 21 de țări.

Cum pot comunica datele colectate de dispozitive miniaturizate sub formă de praf inteligent către o bază?

Potrivit unui document al MIT, acest fapt poate fi realizat prin intermediul sistemelor reflexive pasive:

În cea mai simplă configurație pasivă, dispozitivul reflexiv pasiv este format din trei oglinzi ortogonale disjuncte. Lumina intră în CCR, ricoșează în fiecare dintre cele trei oglinzi și este reflectată înapoi paralel cu direcția inițială. În versiunea MEMS, dispozitivul are o oglindă montată pe un resort la un unghi ușor strâmb față de perpendicularitatea celorlalte oglinzi.

Acest sistem de semnalizare optică este implementat cu ajutorul sistemelor laser cu ghidaj activ:

Pentru comunicația mote-to-mote (firimiturilor) între ele, un sistem de comunicare cu laser cu direcționare activă utilizează o sursă de lumină de la bord pentru a trimite un fascicul de lumină perfect centrat către un receptor dorit. … Un fascicul emis de un Smart Dust mote ar avea o divergență de aproximativ 1 miliradian, permițând comunicarea pe distanțe enorme cu ajutorul unei puteri de ordinul miliwaților… Se poate concluziona că un „mote” aflat la sol care comunică cu un satelit Starlink de pe orbită joasă ar putea fi considerat o cale de comunicare la o distanță enormă.

Sunt sateliții Starlink echipați cu laser?

Potrivit Spaceflightnow, sateliții SpaceX Starlink sunt într-adevăr dotați cu laser:

Cei mai mulți sateliți nu comunică între ei direct… În schimb, ei folosesc comunicații prin frecvență radio cu o stație de la sol pentru a transmite comunicațiile între sateliți. Sateliții Starlink vor testa legături optice inter-satelit complet operaționale, cunoscute și sub numele de lasere spațiale, pentru a oferi comunicații directe între sateliți fără ca stațiile de la sol să acționeze ca intermediar.

În concluzie

Avem un sistem de dispozitive senzoriale miniaturizate, cunoscute sub numele de Smart Dust (praf inteligent), care comunică cu ajutorul laserelor, împreună cu o puzderie de sateliți Starlink dotați cu lasere, care sunt lansați pe orbita joasă într-un ritm amețitor. Ne putem imagina doar o altă intenție ascunsă și o uniune a acestor tehnologii revoluționare, problemele de confidențialitate și potențialele efecte adverse asupra sănătății generate de expunerea oamenilor la respectivele tehnologii.

Simptome asemănătoare gripei, poate?

Citiți și:
 
Infectați prin Chemtrails și Materie Neagră programabilă (I)
Raport Ben Fulford (18.01.2022) – Illuminati Gnostici au avut dreptate: ,,Avem de-a face cu o Inteligență Artificială (IA) malefică”
Se acreditează teoria că Inteligența Artificială este deja „conștientă”, cu avertismentul că este posibil generatoare de dictaturi nesfârșite

 

yogaesoteric
6 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More