Australia refuză pacienților nevaccinați transplantul de organe

Transplanturile de inimă, rinichi sau plămâni au fost limitate la persoanele complet vaccinate în statul Queensland, Australia.

Ministerul Sănătății din Queensland a declarat că măsurile sunt în conformitate cu protocoalele naționale și internaționale, potrivit unei declarații pentru Epoch Times.

Un primitor este foarte imunosupresat după transplant, motiv pentru care este extrem de important ca persoana să fie vaccinată înainte de transplant”, a declarat un purtător de cuvânt, precizând că Queensland Health este preocupat de siguranța pacienților înainte, în timpul și după operația de transplant.

Acesta este motivul pentru care Queensland Kidney Transplant Service a aprobat o cerință minimă de două doze de vaccin covid-19 aprobat înainte de a primi un transplant de rinichi, plămâni sau inimă”, a adăugat acesta.

Înainte de transplant și conform procesului normal, primitorul este necesar să se asigure că toate vaccinurile sale sunt la zi. Vaccinarea covid-19 nu este diferită.”

Decizia a fost susținută de clinicieni, grupuri de consumatori și reprezentanți indigeni în cadrul unui forum clinic al Rețelei renale la nivel de stat.

Pacienții renali nevaccinați vor fi plasați „în așteptare” până când vor fi complet vaccinați sau dacă politicile actuale se modifică.

Chris Thomas, directorul executiv al Transplant Australia, o organizație caritabilă care oferă sprijin beneficiarilor de transplanturi, a declarat că organizația este „foarte înțelegătoare” față de persoanele nevaccinate care așteaptă un transplant.

Citiți și:
Scenarii pentru viitoare pandemii, testate în laboratorul Australia
Chris Perry, medic australian de renume, a avertizat nevaccinații: „Nu veți putea să vă ascundeți. Veți avea o viață foarte, foarte singuratică”
Atenție! După vaccinare obligatorie, ni se mai pregătește ceva: Modificarea legii transplantului. Se vrea introducerea acordului prezumat

 

yogaesoteric
6 iunie 2022

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More