Continenţa sexuală – un record al sexualităţii

Psihoneurologii au studiat în ultima vreme cu multă atenţie efectele benefice multiple care apar în cazul fuziunii amorose numai cu continenţă, confirmând valoarea cu totul excepţională a acesteia mai ales în cadrul cuplurilor care o practică în mod consecvent. De asemenea, este demn de remarcat că, potrivit unor opinii recent publicate în presa engleză şi germană, abia curând, medicina, psihologia şi sociologia timpurilor noastre au început să înţeleagă trăirile sublime profunde şi foarte ample care însoţesc de regulă zile în şir dragostea cu continenţă între un bărbat şi o femeie. Toate acestea şi multe altele i-au făcut totodată să-şi dea seama că, de fapt, continenţa sexuală este un factor foarte important care restabileşte, menţine şi determină pe o cale naturală sănătatea omului.

Cercetătorii americani au demonstrat că dragostea realizată numai cu continenţă favorizează succesul în muncă. Potrivit spuselor lui Howard Glesser, specialist în neurofiziologie, “la scurt timp după o fuziune amoroasă intensă, care a fost realizată în totalitate cu continenţă”, cei doi iubiţi se simt extraordinar de puternici şi regeneraţi. După o scurtă perioadă de timp, la nivelul întregului corp şi, mai ales la nivelul creierului, începe să se manifeste o puternică reacţie de răspuns care îi face mai activi şi mai întreprinzători, asigurându-le astfel 5-7 zile în şir un mare succes în comparaţie cu cei care nu practică continenţa sexuală.

Psihoneuroimunologia este o nouă ştiinţă care cercetează atent şi sistematic ce înrâurire au sentimentele asupra sistemului imunitar, care, fără îndoială, este cel mai important garant al sănătăţii noastre. Psihoneuroimunologii au explicat că astfel starea îmbunătăţită în care ajunge şi se menţine zile în şir organismul nostru datorită actului amoros realizat numai cu continenţă, influenţează într-o măsură pe deplin controlabilă sănătatea, bunăstarea şi aspectul exterior al oamenilor. Ca urmare a stării profunde de fericire foarte mare şi nuanţate creşte considerabil numărul celulelor protectoare. Datorită acestui aspect şi din cauza secreţiilor masive de cortizon care se produc după aceea, la îndrăgostiţii care practică sistematic continenţa sexuală, de exemplu, zgârieturile şi diferitele inflamaţii se vindecă mult mai repede decât la oamenii care nu practică deloc continenţa. Guturaiul şi gripa survin, de asemenea, mai rar la iubiţii care practică mereu continenţa amoroasă. Desigur că cei sceptici vor spune că pentru protecţia unor infecţii se poate utiliza un vaccin, dar să nu uităm totuşi că în fond amorul cu continenţă este perfect natural, cu mult mai plăcut şi nu prezintă nici un fel de risc.

În vederea realizării unui studiu prin care se urmărea să se vadă cât anume durează în mod normal o fuziune sexuală (un act amoros) până în momentul ejaculării, o echipă de specialişti finanţaţi de Organizaţia Mondială a Sănătăţii a evaluat cât durează în medie un contact amoros-sexual în Europa. Rezultatele care au fost centralizate de ei în urma acestui studiu sunt foarte interesante cu menţiunea că ţările nordice nu au fost incluse în acest studiu statistic şi nici România.
Cu această ocazie s-a constatat că este necesar ca acest studiu să fie completat de către noi, românii, prin realizarea unui sondaj printre practicanţii actului amoros cu continenţă. Rezultatele pe care le-am obţinut astfel ne permit să afirmăm că cei care practică în mod constant continenţa sexuală bat toate recordurile în această direcţie. Astfel, dacă rezultatele acestor cercetări realizate de specialişti O.M.S. au evidenţiat că în Europa cei mai înzestraţi pentru efortul erotic sunt englezii, fiind urmaţi la mică distanţă de francezi şi de germani, noi am realizat la rândul nostru acest studiu statistic pe un eşantion de 6000 de oameni care practică continenţa sexuală în mod constant, după ce s-au antrenat pentru a ajunge la aceasta prin procedee Yoga prezentate în cadrul şcolii noastre de Yoga (M.I.S.A.). În urma acestui studiu am descoperit cu bucurie că media statistică este de 323 min. Iată diagrama completă care prezintă rezultatelor efectuate:
România – 323 min.
Anglia – 19 min.
Franţa – 14 min.
Germania – 13 min.
Spania – 12 min.
Ungaria – 9 min.
Italia – 7 min.

yogaesoteric

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More