Orgasmul cu continenţă – mai bun decât orice medicament

Dragostea fizică realizată numai cu continenţă de către un cuplu unit şi iubitor, poate apăra organismul uman, pe o cale naturală, de boli, de depresiuni psihice sau de dureri. Unii dintre oamenii de ştiinţă sunt la ora actuală de acord că o activitate sexuală intensă şi regulată, care este realizată numai prin continenţă, printre alte efecte minunate, ne poate apăra de tensiuni şi totodată ne dezvoltă creativitatea individuală, inteligenţa şi puterea benefică interioară. Trăirea orgasmului multiplu, intens, profund şi în mod constant fără ejaculare, îmbunătăţeşte, de asemenea, activitatea sistemului imunitar. În acelaşi timp, fiinţele care practică în mod perseverent continenţa sexuală sunt mai puţin stresate, au o mai mare încredere în propriile forţe şi sunt mult mai optimiste. Mai ales pentru persoanele pentru care prelungirea ore în şir a actului sexual în sine şi finalizarea acestuia fără EJACULARE nu constituie deocamdată un argument destul de puternic în sprijinul realizării activităţii sexuale numai cu continenţă, oferim în cele ce urmează informaţii referitoare la efectele benefice pe care dragostea fizică realizată cu continenţă le are asupra organismului atât în cazul femeilor, cât şi în cazul bărbaţilor.

O viaţă sexuală regulată, care este angrenată numai cu continenţă are drept efect dispariţia completă a stresului

Mulţi cercetători consideră că apariţia stresului este în general legată de unele tulburări, cum ar fi durerile de cap, de stomac sau de cap, până la apariţia unor probleme cardiace sau sterilitate. Majoritatea terapiilor antistres se bazează mai ales pe relaxarea muşchilor. Dragostea fizică care este realizată numai cu continenţă este una dintre cele mai relaxante activităţi pentru muşchi, conform declaraţiilor specialiştilor în fiziologie. „Durerile de cap, care cel mai adesea sunt cauzate de stres, vor fi fără îndoială înlăturate într-o seară care se încheie în pat, alături de persoana iubită”, declară expertul sexolog american, dr. Ruth Westheimer.

Orgasmele prelungi, fără ejaculare, care sunt atinse prin activitate sexuală realizată cu continenţă, anulează pentru totdeauna efectul stărilor emoţionale negative

Dificultăţile apărute în plan emoţional şi sentimental se manifestă adeseori prin misterioase dureri, ce au o manifestare psihosomatică mai ales atunci când încercaţi să le reprimaţi cu orice preţ. Pe lângă multe cazuri de durere fizică, care este gradat atenuată de contactele sexuale ce sunt realizate cu continenţă, multe probleme ale „inimii” se rezolvă ca prin farmec prin intermediul orgasmelor profunde care sunt trăite fără ejaculare. De exemplu, în cazul golurilor chinuitoare lăsate în suflet de persoana iubită care a părăsit cuplul sau căminul conjugal, înlocuirea acesteia cu o fiinţă minunată din toate punctele de vedere, în situaţia acelora care practică sistematic continenţa sexuală, va conduce rapid la reîntregirea personalităţii „păgubaşului”, precum şi la dispariţia gândurilor negre care aveau tendinţa să îşi facă apariţia.

Orgasmul fără ejaculare face să se îmbunătăţească în mod simţitor creativitatea individuală şi inteligenţa Din cele mai vechi timpuri poeţii au simţit adeseori nevoia să scrie despre dragoste şi fericire. Oare de ce nu au compus ei versuri referitoare la finanţe? Răspunsul la această întrebare ar putea fi acela că impulsul spontan de a ne exprima creativitatea în dragoste se poate transforma foarte uşor într-o formă a expresiei artistice. Stimulul sexual sublimat face parte din nevoia firească a oamenilor de a stabili relaţii şi de a comunica profund unii cu alţii. Cercetările recente referitoare la fenomenele complexe care se petrec în creier, au relevat faptul că, în general, bărbaţii tind să folosească mai mult emisfera stângă a creierului (care, după cum ştim, este un organ vital), pe când femeile folosesc de multe ori ambele emisfere. Surprinzător este însă faptul că în timpul orgasmului profund, fără ejaculare, s-a constatat creşterea considerabilă a creativităţii, şi atunci atât bărbaţii, cât şi femeile folosesc ambele emisfere ale creierului. După cum se ştie, sentimentele intense de plăcere îşi au sediul în sistemul limbic, în jurul zonei aflate între cele două emisfere ale creierului. Totodată s-a constatat că după 4-5 orgasme fără ejaculare sau descărcare, atât la bărbat, cât şi la femeie se dinamizează considerabil inteligenţa.

Multe femei au constatat că dacă viaţa lor sexuală este regulată, părul le devine mai lucios, pielea strălucitoare şi mai curată, iar înfăţişarea lor generală este mult mai plăcută, magnetică şi plină de farmec

Aceasta se produce atât datorită faptului că în aura lor vor fi atrase energii subtile benefice, cât şi pentru că circulaţia sanguină se îmbunătăţeşte, irigând astfel mult mai bine extremităţile corpului. Aceste rezultate apar şi datorită creşterii secreţiei de estrogen în organism, care în cazul continenţei are legătură directă cu timpul mult mai mare de desfăşurare a actului sexual, având efecte benefice asupra corpului femeii, pe care îl fortifică. De exemplu, o seară petrecută în mod activ în braţele fiinţei iubite este echivalentă cu o întreagă şedinţă de gimnastică. Siguranţa şi încrederea în sine pe care le afişează în mod spontan o femeie care este foarte conştientă de frumuseţea corpului său, are în plus avantajul de a atrage foarte tare bărbaţii, într-un mod irezistibil.

Sexualitatea realizată cu continenţă este un excelent remediu natural împotriva insomniei

Chiar şi asupra acelora care sufereau de o insomnie rebelă, activitatea sexuală realizată numai cu continenţă are un efect profund binefăcător. Orgasmul fără ejaculare are un efect soporific asupra acelora la care „Moş Ene” ajunge mai greu, echilibrând cantitatea de sânge şi limfă în organism. Efectele complexe care apar după orgasmul fără ejaculare sunt direct răspunzătoare de realizarea comenzilor către creier pentru perioadele de pauză. Cei care experimentează săptămânal astfel de stări, ştiu că grijile care provoacă insomnii nu mai par aşa de importante, după ce în cadrul jocului amoros au avut loc 7-8 orgasme fără ejaculare.

Oasele corpului se întăresc şi se regenerează

Indiferent de vârstă, organismul femeilor care au cel puţin un contact sexual pe săptămână, care este realizat cu continenţă, produce o cantitate dublă de estrogen, comparativ cu cele mai puţin active din acest punct de vedere şi care nu practică deloc continenţa sexuală. Estrogenul ajută foarte mult la întărirea şi regenerarea sistemului osos şi prin urmare, chiar femeile tinere care prezintă mici deficienţe ale compoziţiei oaselor, riscă să sufere mai puţin din cauza osteoporozei, după apariţia menopauzei. Winnifred Culter, o reputată cercetătoare americană în domeniul biologiei şi totodată membru fondator al Institutului Athena pentru Sănătatea Femeii, a ajuns la o concluzie uimitoare: femeile cu un conţinut scăzut de estrogen nu sunt neapărat celibatarele, ci mai ales acelea care alternează perioadele de saţietate sexuală cu abstinenţa totală. Cu cât perioada de „ospăţ” săptămânal este mai bogată în acte sexuale realizate cu continenţă, cu atât mai mult va fi avantajat sistemul endocrin. O femeie care face dragoste de 2-3 ori pe săptămână numai cu continenţă, îşi va regenera şi armoniza astfel organismul. Această angrenare va elibera cantităţi mari de hormoni în timpul zilelor în care ea face dragoste cu continenţă.

yogaesoteric 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More