Continuă propaganda Marii Resetări Alimentare: Bill Gates promovează porumbul modificat genetic, care ne va scăpa de foamete în timpul crizei climatice

Bill Gates a publicat un videoclip în care promovează porumbul modificat genetic. Gates apare în videoclip făcând playback pe versurile unei melodii cântate de un copil, în timp ce se află într-o bucătărie și poartă un tricou pe care scrie: „Întrebați-mă despre porumb”.

Este porumb!” exclamă Gates, în timp ce ia o mușcătură mare dintr-un știulete de porumb. „Are suc!

Videoclipul de 26 de secunde prezintă, de asemenea, o fotografie cu Gates în copilărie, ținând în mână un știulete, într-un lan de porumb.

Porumbul reprezintă 30% din alimentele consumate în Africa. Dar este în pericol. Cercetătorii africani în domeniul culturilor creează un nou tip de porumb, mai rezistent”, se arată în legenda videoclipului.

Videoclipul reprezintă o altă manevră a lui Gates, a patra cea mai bogată persoană din lume și principalul finanțator al Organizației Mondiale a Sănătății, de a condiționa publicul să accepte agenda Marii Resetări.

Cel de-al șaselea raport anual Goalkeepers Report, publicat de Fundația Bill și Melinda Gates la 12 septembrie, evidențiază modul în care sunt atinse două dintre obiectivele de dezvoltare durabilă ale Națiunilor Unite, securitatea alimentară și egalitatea de gen.

Raportul laudă ceea ce Gates numește „semințele magice”, culturi, inclusiv porumbul și orezul, care au fost modificate genetic pentru a rezista la climatele mai calde și mai uscate, ca remediu pentru a atenua foametea în lume.

Desigur”, scrie Gates, „semințele nu au fost de fapt magice, dar prin reproducerea unor soiuri selecționate de culturi, cercetătorii au crezut că pot produce un porumb hibrid care să fie mai rezistent la climatele mai calde și mai uscate. Au reușit cu brio.

Citiți și:
Bill Gates și nucleara progresistă: Încă 20 de miliarde pentru hrana manipulată genetic, „combaterea bolilor” și egalitate de gen
Covid-19 a fost doar începutul: Bill Gates anunță noi pandemii, bioterorism, cenzură acerbă pe Internet și o nouă generație de vaccinuri

 

yogaesoteric
7 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More