Contoarele aşa-zis inteligente – o nouă modalitate de spoliere, îmbolnăvire, subjugare şi control total al fiinţelor umane de pe această planetă (III)

 

Citiți a doua parte a articolului


Daunele extrem de grave ce sunt aduse sănătății de contoarele aşa-zis inteligente

Începând din anii ʼ30 și până acum au fost publicate peste 6.000 de studii științifice privind efectele microundelor asupra sănătății și majoritatea semnalează daune biologice. Nu mai există niciun dubiu că ele sunt nocive. În anul 1972, Marina SUA publica un raport desecretizat care rezuma peste 2300 de studii despre efectele microundelor asupra organismului uman, iar 5 pagini dintr-un asemenea studiu în special menționează dureri de cap și insomnii.

Un alt caz, petrecut tot în SUA, vine în completarea celui de mai sus. Imediat după instalarea contorului inteligent, o doamnă ce a vrut să-i fie păstrat anonimatul a început să aibă palpitații și stări de anxietate. Devenise nervoasă și nu mai putea dormi. Avea dureri în piept. A început apoi să aibă dureri intense în torace, modificări în operarea pace-maker-ului implantat. Inima ajungea până la 170 de bătăi pe minut. În mod normal, ea putea să-și controleze aritmia prin meditație și relaxare, însă după instalarea CI a scăpat-o de sub control. Această situație a început la 8 luni după instalarea contorului, și s-a mai petrecut o dată 6 luni mai târziu. Apoi la 4 luni, la 2 luni etc. Devenise din ce în ce mai sensibilă odată cu trecerea timpului. Nu a fost nicio surpriză că, după schimbarea contorului, situația s-a ameliorat…

O altă serioasă plângere legată de aceste contoare este electricitatea „murdară“, dată de conversia curentului DC în AC, care poate afecta sănătatea. Se pare că acest aspect este ocultat în documentația companiilor de electricitate. Electricitatea „murdară“ este de fapt poluarea electrică. Aerul poate fi poluat sau nepoluat. La fel, există electricitatea benefică și electricitate nocivă. Electricitatea „murdară“ este principalul poluant care circulă prin firele electrice din casa noastră, pe frecvența de 60 Hz.

Adevăratul rău este că guvernanţii vor să ne instaleze în mod obligatoriu tuturor un astfel de contor „inteligent“. În fiecare casă sau apartament urmează să fie instalat unul, la nivel global, în fiecare țară, oraș, sat. Fiecare CI e dotat cu un sistem de alimentare în comutație și toate sunt mari generatoare de electricitate murdară – au inclus un dispozitiv care transformă curentul alternativ în curent continuu.

După instalarea a 12 contoare inteligente în peretele de la dormitor, Rosa Peric din SUA a început să aibă dureri de cap și insomnii. Cităm din sesizarea depusă de Rosa: „Am supraviețuit naziștilor, comuniștilor, soldaților, cazacilor, dar nimeni nu mi-a afectat sănătatea mai mult decât contoarele inteligente. Trebuiau să fie anii mei «de aur», dar dimpotrivă sunt cei mai răi. Nu mi-ați dat de ales, ați venit și le-ați instalat, nu am nicio ieșire. Ați venit să mă distrugeți, m-ați înșelat. Nici nu mai pot să dorm în patul meu. Trebuie să închid ușa la dormitor și să dorm pe scaune sau în sacul de dormit în salon.“

Un alt caz este cel al unui apicultor… De fapt, al unui fost apicultor. Timp de peste 10 ani a avut doi stupi, pe veranda laterală, feriți de ploaie. După ce i-a fost instalat un contor inteligent fără acordul său, cu emisie electromagnetică, a pierdut toate albinele. Nu poate demonstra dacă este vorba de „sindromul dispariției coloniilor“ sau este din cauza radiațiilor contorului inteligent, dar este suspectă coincidența. Un tribunal olandez ar interzice amplasarea unei antene din cauza efectului mortal asupra albinelor. Consecințele au fost prezise de numeroase decenii și nu mai pot fi ignorate. Albinele și alte insecte dispar, păsările evită unele zone și sunt dezorientate în altele, oamenii suferă de tulburări funcționale și boli grave.

În ciuda probelor zdrobitoare despre nocivitatea acestui tip de radiație electromagnetică, companiile electrice afirmă că aceste contoare „inteligente“ sunt sigure, fără a efectua nici cel mai mic test. În ultimii 29 de ani, dr. De Kun Li a întreprins cercetări inedite în epidemiologie la Kaiser Permanente, în Oakland, California. „După părerea mea, un producător este obligat să furnizeze consumatorilor un produs garantat netoxic, mai ales când este impus la toată lumea. Au datoria să se asigure că produsul este nevătămător şi sigur înainte de punerea lui pe piață. Nu e treaba consumatorilor să dovedească contrariul. Este o tehnologie fabricată și instalată de companii private care-și atribuie dreptul de a vi-l instala pe proprietatea dvs., distrugându-vă sănătatea, fără să dea apoi socoteală.

Cum industria a omis să ceară studii despre efectele CI asupra sănătății, un număr important de cercetări independente s-au acumulat în timp. Experiența noastră ca medici spune că toți sunt în mod egal electrosensibili. Odată ce vi s-a instalat acest aparat, veți fi afectat. Studiem acum parametrii foarte sensibili precum TGF-Beta 1, un indicator al inflamației. Am constatat că el crește enorm odată cu instalarea unui astfel de aparat, de asemenea și MMP-9 (metaloproteineaza matriceală 9) crește foarte mult. Sunt indicatori ai inflamației. Nivelul cuprului crește în serul sangvin, semn de inflamare cronică produsă de ceva care apare brusc. Sistemul hormonal este și el destabilizat, la fel și neurotransmițătorii. Deci avem probe de laborator clare!

Avem aici un pacient aflat sub observație de 10 ani, care înainte era normal. I s-a instalat contorul inteligent, iar în șase luni părea că este pe moarte. Găsim aceste schimbări chiar la oameni care spun: «Nevastă-mea s-a îmbolnăvit de la schimbarea contorului, dar eu n-am nimic.» Dar analizele de laborator arată rezultate la fel de proaste. Unii oameni sunt conștienți de sănătatea și bunăstarea lor, iar alții nu. Din experiența noastră, toată lumea este afectată, nu este vorba doar de un procent de 2-3% sensibili la poluarea electromagnetică.

Am aflat despre afecțiuni corelate cu instalarea contoarelor inteligente și am dorit să verificăm prin măsurători de câmp. Am măsurat câmpul energetic la 30 de persoane care s-au apropiat la circa 30-40 cm de acest aparat și, de fiecare dată, câmpul lor era puternic perturbat. Apoi am testat la nivel biologic sângele pacienților la un ultramicroscop. Am format în acest scop și un grup de control, care avea în casă vechile contoare, pentru a vedea dacă și acelea aveau aceleași efecte în sânge. Astfel, înainte de expunere vedem celule sănătoase, cu o structură normală, și asta este ceea ce ne-am aștepta de la o mostră normală. Atunci când oamenii se află la 30-40 cm de contorul analog, nu se constată schimbări evidente în niciuna dintre cele trei mostre testate. În al doilea set de teste am utilizat un contor inteligent. Înainte de expunere, vedem ce am văzut și la primele mostre. Pereți celulari normali, destul de separați, arătând sănătos. După două minute de expunere la radiaţia contorului inteligent, la circa 30-40 cm, observăm o modificare clară. În primul eșantion observăm o degradare a celulelor, membranele celulare sunt sparte și observăm schimbări în micoplasme, mutații ale celulelor. În al doilea eșantion observăm un alt tip de degradare a membranelor. Se poate observa o striere, o formațiune specifică ce apare datorită oxidării sau expunerii la radicali liberi. La al treilea subiect, persoana a trebuit trasă din fața contorului după 45 de secunde, deoarece se plângea de o durere de cap ce creștea. Aici se observă un fenomen numit rulou, unde celulele roșii se aglomerează, ceea ce face foarte dificil transportul oxigenului la țesuturi, adică funcția normală a acestor celule. Fiecare dintre acestea reprezintă o degradare, fiecare arată o traumă a celulelor sanguine. A provenit de la ceva, iar singura variabilă este contorul inteligent. Vestea bună în toate acestea este că pacientul și sângele pot reveni la normal odată ce au fost eliminați factorii stresanţi.“

Privitor la electro-hipersensibilitate și la faptul că doar 3-5% dintre oameni sunt afectați, poate că restul populației nu se plânge sau nu urmărește să-i facă pe alții conștienți de problemă, dar aceasta nu-i face să fie mai puțin afectați. În timp ce companiile recurg la fel de fel de tertipuri pentru a evita responsabilitatea, o transformare a paradigmei are loc în întreaga lume. 60.000 de medici din Academia Americană de Pediatrie au devenit interesați. În sindicatele din învățământ, peste 45.000 de profesori se ridică împotriva sistemului Wi-fi în sălile de curs. Unele regiuni fac pași pentru a impune reducerea intensității antenelor GSM cu 90%, iar în multe locuri s-a obținut demontarea acestor antene. Dar guverne precum cel din SUA vor ca rețeaua de contoare inteligente și cea Wi-fi să împânzească toată țara, în timp ce industria se camuflează cu abilitate ca să disimuleze suferințele provocate. Uluitor, unele spitale își „scaldă“ nou-născuții în unde Wi-fi. Aceasta e posibil pentru că minciuna oficială spune că microundele sunt inofensive.

Un studiu asupra radiațiilor RF a fost finanțat de Motorola. Relația dintre oamenii de știință și cei de la Motorola era colegială și fără divergențe, dar asta până când au apărut primele rezultate. Atunci cei de la Motorola au devenit foarte deranjați, au început să vorbească despre cum să gestioneze situația, sub ce unghi să prezinte rezultatele ș.a.m.d. Din acel moment, totul s-a schimbat. Motorola a început să aibă din ce în ce mai mult control asupra muncii cercetătorilor, să le spună ce să facă, cum să își scrie rapoartele și ce să scrie, ce să spună în documente, cum să își facă treaba. Devenise inacceptabil! Când au terminat studiul asupra modificării ADN-ului, cercetătorii au trimis raportul la Motorola. Cei de la Motorola nici măcar nu au vrut să le accepte interpretarea asupra studiului, respingând evaluarea făcută de ei și experiența științifică pe care o aveau. Ei au căutat să-i convingă pe cercetători să nu publice acest studiu, pretinzând că „nu e gata pentru publicare“. Spuneau că vor să mai fie făcute cercetări în plus, tergiversând astfel publicarea.

Motivul pentru care studiile asupra efectelor telefoanelor mobile sunt atât de dificil de realizat în acest moment este că statul nu mai alocă fonduri pentru cercetare, iar studiile sunt finanțate doar de sectorul privat. Care este consecința? Puțini oameni au încredere în studii. Când au fost depuse primele plângeri, firma furnizoare de electricitate a răspuns pe 250 de pagini, explicând celor care au depus plângerile de ce acele contoare nu prezintă niciun pericol. Ei au angajat firma de consultanță științifică Exponent, care a reprezentat și industria tutunului și cea a azbestului. Deci aceasta este o firmă pe care industria o angajează pentru a face să pară inofensive produsele nocive. „Îndoiala este produsul nostru, întrucât este cel mai bun mijloc de a lupta cu convingerile care există în mințile oamenilor“, declara un reprezentant al Brown & Williamson Tobacco Corporation.

În anul 1996, Congresul a adoptat Legea Telecomunicațiilor ce includea articolul 704, care anula dreptul statelor și guvernelor locale de a se opune instalării antenelor GSM pe motiv că afectează sănătatea sau mediul. Acel proiect de lege a fost scris chiar de oameni din industrie. A fost pentru prima dată în istorie când reprezentanții industriilor au fost invitați în Congres și au fost întrebați care sunt dorințele lor. Iar industria de telecomunicații, la fel ca și alții, a alergat cu propria listă de cereri. Această lege a eliminat dreptul statului și al guvernului local de a ne proteja pe noi și pe copiii noștri, de a ne proteja școlile și mediul de poluarea electromagnetică. Este ridicol și neconstituțional, dar aceasta reflectă puterea pe care o are industria telecomunicațiilor asupra Congresului. Și acum există în SUA un nou proiect de lege numit Legea McNerney pentru Rețele Inteligente, din 2013, care va acorda puteri fără precedent guvernului federal, pentru a extinde forțat acest program de microunde inteligente și supraveghere asupra tuturor statelor, regiunilor și cetățenilor.

Despre ce este vorba, în realitate, aici? Este vorba despre un aparat cu transmisie radio care nu a fost testat științific, iar dovezile existente arată că are un potențial nociv și este nesigur. Prin urmare, înainte de a fi oferit publicului larg, ar trebui făcute studii serioase. „Băieții deștepți“ au numit această tehnologie „inteligentă“ ca să sune intimidant pentru omul de rând și nimeni să nu o pună la îndoială. Un isteț din publicitate a venit cu ideea și a încasat 300.000 de dolari pentru că le-a numit „contoare inteligente“, așa încât noi să ne simțim mai puțin cunoscători. Ei știu că așa ne simțim, și atunci nu-i vom mai suspecta pe „băieții inteligenți“ care ni le instalează. Ele nu sunt în realitate contoare inteligente, ci contoare extrem de periculoase pentru sănătatea fiinţei umane.

Un alt caz cu probleme grave în urma instalării CI, este cel al unui student la Universitatea de Stat din San Diego. Într-o zi a sunat la mama sa și i-a zis: „Mamă, mă doare capul îngrozitor și am vomat peste tot în cameră“. A ajuns la spitalul Sharps, la camera de gardă, unde a fost diagnosticat cu hemoragie cerebrală, fiind operat în acea seară. După operație, medicul a spus că era vorba de o tumoare pe creier, una dintre cele mai grave forme. A mai supraviețuit încă șapte luni. A murit pe 11 octombrie 2008. Pe 7 august 2009, mama sa a căutat pe internet informaţii despre focarele de cancer și a descoperit cazurile de cancer de la Universitatea de Stat din San Diego. Ea declară: „Am citit acel articol de nenumărate ori și cred că m-a șocat teribil, pentru că am zăcut pe podea tot restul zilei. Mă scuzați… Am înțeles că vorbeau despre fiul meu, așa că am contactat de îndată administrația universității și ei m-au plimbat de colo-colo, căci nimeni nu voia să aibă de-a face cu mine. Așa că m-am urcat în mașină și am mers în San Diego pentru întreaga lună octombrie din 2009. Am mers direct în campusul universitar, pentru că în articol vorbeau despre antene GSM. Am mers acolo și am văzut un stâlp uriaș de antene, amplasat în afara clădirii, exact deasupra reședinței Nasatir și a camerei 131, unde erau toți acești copii, şi unde toţi ajungeau să sufere de tumori pe creier. Fiul meu, Rich Farver, a murit pe 11 octombrie 2008. El locuia în reședința Nasatir, camera 131. Profesorul Charles Cutter a murit pe 19 iunie 2008, tot în reședința Nasatir, la camera 131. Lou Terrell, diagnosticat cu limfom canceros primar în 2008, a locuit în camera de lângă camera 131. Dwight Anderson a murit în 2008, la reședința Nasatir. Laurel Amtower a murit pe 29 august 2010. Richard Funston a fost şi el cazat în camera 131 din reședința Nasatir şi a murit. Cred că ar trebui să studiem aceste tehnologii de radiofrecvențe și să avertizăm publicul. Tot ce îmi doresc este ca părinții să știe, copiii să știe că toate aceste tehnologii sunt foarte periculoase. Și ele se află în multe campusuri universitare. Jurnalistul de la San Diego Tribune pe care l-am contactat m-a sunat acasă și mi-a spus că povestea nu va fi niciodată făcută publică în San Diego. L-am întrebat: «De ce?» și mi-a spus: «Pentru că sunt bani în joc». După ce am intervievat peste 70 de persoane din patru țări, fiind martorul emoțiilor intense provocate de atâtea vieți distruse, am ajuns să mă întreb dacă vom putea face vreodată ceva împotriva acestor corporații care sunt atât de puternice și atât de dornice să pună banii mai presus de viața însăși.“

O „inteligentă“, dar monstruoasă înşelătorie mondială

Companiile din domeniul electricității s-au lansat într-un act monstruos de înșelăciune. Ei spun una, dar primim cu totul altceva. Și aceasta este ca o formă de extorcare: „Fie luați energia de la noi în forma pe care vrem să v-o dăm, fie o să vă deconectăm!“ Aceasta este extorcare! Este o infracțiune penală. Apare firesc întrebarea – când se vor trezi, oare, oamenii la realitate? Bogătaşii fabrică o poveste care este ilegală, și noi ce facem? Este clar că ei or să continue tot așa, or să ne privească în ochi și or să ne mintă.

Ce putem să facem? Trebuie să știm cu toţii că putem schimba acele contoare și că trebuie să o facem. Aceasta este partea cea mai importantă, să schimbăm acele contoare, în cazul în care ele deja au fost instalate. Firmele de utilități publice au un mecanism legal numit „consimțământ implicit“, în care tăcerea noastră este de aur pentru ei. Dacă tăcem, le dăm consimțământul nostru. Dar acum nu ne putem permite să tăcem. Trebuie să acționăm. În felul acesta schimbăm regulile jocului. Aceste companii mizează pe acordul nostru tacit pentru campania lor de instalare a acestor contoare pe proprietatea noastră. După lege, avem cu toţii dreptul să refuzăm contorul inteligent, indiferent de motivul pe care-l invocăm. Dar ce s-ar petrece dacă mii sau zeci de mii sau milioane de oameni ar refuza cu toții? Sistemul ar cădea cu siguranţă într-o zi. Nimeni nu poate instala aparate de supraveghere ce emit radiații ucigaşe în casele tuturor, dacă oamenii își cer drepturile!

Trăim într-o perioadă foarte stranie a istoriei, în care firma distribuitoare de electricitate, care ar trebui să fie un inocent furnizor de curent electric, a devenit agresorul nostru. Și pentru a ne proteja, suntem nevoiţi să luptăm împotriva ei. Este nevoie să ne opunem, să luăm atitudine și să spunem răspicat: „Nu, aşa ceva nu este corect și refuzăm categoric să vă permitem să ne instalaţi acest aparat nociv!“ Aşa-zişii „iluminaţi“ încearcă, prin agenţii lor slugarnici plasaţi strategic în funcţii cheie în guverne, să instaleze cu forţa în casele noastre, ale tuturor, un aparat care transmite și receptează necontenit semnale radio, fără ca acesta să ne folosească la ceva, fără acordul nostru și fără să fi fost testat științific. Este o încercare fără precedent şi fără şanse de izbândă a corporatocraţiei tehnologice de a ne subjuga, îmbolnăvi şi controla ca pe o turmă de dobitoace cu faţă umană.

În final, vă oferim un semnificativ semnal de alarmă, un text-manifest adresat de către regizorul Josh del Sol tuturor oamenilor de pe această planetă:

DRAGĂ BIG BROTHER,

Mi-ar fi plăcut să pot spune că te porți ca un frate, dar din păcate tu ai devenit un foarte rău «frate mai mare» ce este orwellian. Problema este că tu îți închipui că ai dreptul să iei decizii care dăunează calității vieților noastre, sănătății noastre și a copiilor noștri, pentru simplul motiv că tu ești responsabil cu distribuția resurselor energetice necesare pentru viața noastră. Nu contează ce motiv invoci. Nu există nicio justificare pentru instalarea forțată a unei tehnologii netestate și periculoase, și asta la scară mare. Iar istoria ne-a arătat că regretele tardive pentru efectele nocive pe care le au medicamentele și tehnologiile netestate asupra oamenilor nu mai ajută cu nimic. Nu ai destui bani pentru a răscumpăra tot răul pe care-l faci ființelor umane. De la efectele nocive cunoscute ale Organismelor Modificate Genetic la împiedicarea apariției noilor tehnologii de producere a energiei, la aparate de monitorizare și control care în plus au efecte nefaste netestate, tu ai creat probleme și apoi ne-ai silit să acceptăm false soluții în numele salvării planetei, al luptei împotriva terorismului sau al creșterii eficienței corporatiste. Chiar ai plasat lobby-iști de carieră și executanți corporatiști la conducerea agențiilor care ar fi trebuit să protejeze oamenii. Iar acum împânzești lumea cu aparatele de supraveghere și transmisie radio digitale care ne urmăresc mișcările, fără să ne spui măcar. Acesta este un atac premeditat asupra principiilor unei societăți libere și o încălcare a drepturilor noastre de a lua decizii. Nu ai dreptul să iei aceste decizii în locul nostru. Acționând astfel te-ai transformat dintr-un patron care ajută societatea într-un tiran ce acționează sub acoperirea «libertății corporatiste». Ai trecut de la fraternitatea umanității la «fratele mai mare» orwellian, care profită de încrederea și bunăvoința noastră pentru a obține bani și control totalitar.

Așa ceva nu mai poate fi acceptat! Tu și agenții tăi veți fi trași la răspundere financiar și juridic pentru acțiunile voastre, ca persoane fizice sau corporații. Scuza că ai executat pur și simplu ordinele nu îți va mai folosi la nimic. Suntem acum la un punct de răscruce, în care foarte mulți oameni, chiar și angajații tăi, care sunt implicați în campania ta de minciuni și pseudoștiință, încep să vadă mai mult, sunt inspirați să-și exprime părerea și să năruie visurile tale dictatoriale prin soluții curajoase și creative. Și acesta este doar începutul! Acționările în justiție împotriva companiilor care impun instalarea contoarelor așa-zis inteligente se înmulțesc. Dar, pe măsură ce începem să dăm la o parte vălurile, începem să realizăm că problema contoarelor pretins inteligente este mai degrabă un simptom decât o boală. Acum am înțeles în sfârșit și putem vedea ce se ascunde în spatele vălului.

Milioane de oameni au început să înțeleagă ce se petrece. Jocul a început și mingea este în terenul nostru. Avem o oportunitate extraordinară, dar trebuie să intrăm în joc. În timp ce făceam acest film, o parte din mine vroia să privească în altă parte și să pună la loc capacul cutiei pe care o deschisesem. Dar, când am realizat gravitatea problemei, m-am gândit la toți oamenii dragi din viața mea și am știut că trebuie să răspândesc informațiile cât de mult puteam. Indiferent de orientarea politică sau de credința noastră, suntem cu toții în aceeași barcă. Indiferent de motivul implicării în această mișcare, fie că a fost vorba de protejarea drepturilor, a intimității, sănătății, a siguranței ori a situației financiare, asta nu contează. Ceea ce are importanță acum este să lăsăm la o parte orice diferende și să oprim răspândirea și impunerea acestei tehnologii.

Singurii oameni care sunt în favoarea acestui program erau fie prost informați, fie beneficiază pe termen scurt de pe urma lui. În locul acestor contoare și rețele așa-zis inteligente, avem nevoie de oameni înțelepți care să vadă ce anume se petrece și să înțeleagă că ne stă tuturor în putere să îndreptăm această situație. Iar transformarea apare atunci când luăm hotărârea fermă: «Nu vom accepta aceste aparate în casele noastre!» De obicei, oamenii își pierd drepturile atunci când nu și le cunosc. Nu există nicio lege care să ne oblige să ne instalăm aceste contoare, chiar dacă firmele încearcă să intimideze oamenii ca să le accepte, ca și cum ar fi vorba de vreo lege. Pentru a ne afirma alegerea și pentru a ne proteja drepturile și sănătatea, este necesar să depunem o declarație de neacceptare a contoarelor așa-zis inteligente la distribuitorii de electricitate, altfel ei vor decide în locul nostru. Totul începe cu noi. Și nu suntem singuri. Peste tot în lume, aceasta este o perioadă de trezire spirituală. Este un val ce traversează planeta și inspiră milioane de oameni să se ridice împotriva guvernelor corporatiste corupte. Vălul iluziilor se ridică și noi ne regăsim vocea. Nu numai că putem să facem aceasta, dar este necesar să o facem. Împreună vom construi o lume mai sigură și mai prosperă. Pentru noi, pentru copiii noștri și pentru toate generațiile viitoare.“


(va urma)


Articol preluat din Programul Taberei spirituale yoghine de vacanță, Herculane 2016, publicat la editura Shambala, tipărit de Ganesha Publishing House.


Citiți și:

WiFi-ul ne poate deteriora și ADN-ul 
Poluarea electromagnetică dăunează grav sănătății 
Armele electromagnetice şi drepturile omului (I)
 

 


yogaesoteric
17 iunie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More