Contract de 105 milioane de dolari între Guvernul Trudeau și Forumul Economic Mondial pentru introducerea identității digitale

Guvernul canadian condus de premierul Justin Trudeau a recunoscut în scris că a încheiat un contract de 105,3 milioane de dolari cu Forumul Economic Mondial pentru a contribui la crearea unui sistem de identificare digitală pentru călători, transmite LifeSiteNews.

Guvernul a recunoscut în cele din urmă că are un contract de 105,3 milioane de dolari cu Forumul Economic Mondial pentru Known Traveler Digital ID. Aruncați o privire la acest document de comandă. Nu mai este o teorie a conspirației – este un fapt contractual!”, a scris Leslyn Lewis, membru al Partidului Conservator, pe Twitter.

Prin intermediul unei anchete, Lewis a cerut informații guvernului Trudeau și ministrului Transporturilor, Omar Alghabra, cu privire la participarea sa la programul pilot Known Traveler Digital Identity al Forumului Economic Mondial.

Bugetul pe 2021 prevede 105,3 milioane de dolari pe o perioadă de cinci ani, începând cu 2021-22(…) pentru a colabora cu partenerii internaționali pentru a avansa în continuare proiectul pilot KTDI”, se arată în documentul anchetei.

Citiți și:
Canada: Guvernul Trudeau instituie un „program național de identitate digitală”
„Portofelul de identitate digitală” european, un coșmar totalitar

 

yogaesoteric
9 decembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More