Stat penal: La Berlin s-au deschis două creșe LGBT pentru „copii mici”. Ele vor avea un reprezentant pro-pedofilie în conducere!

Două „Centre LGBT pentru copii mici” vor fi deschise în Berlin anul viitor, iar scopul lor este acela de a-i forma pe micuți în spiritul ideologiei LGBT. Ideea pe care o urmăresc aceste centre de zi este aceea de a arăta întregii lumi cum este „să fii gay sau lesbiană”.

De exemplu, există zece cărți obișnuite pentru copii și trei în care prințul se căsătorește cu un prinț”, a explicat Marcel de Groot, directorul general al organizației „Gay Counseling Berlin”, deținătoarea acestor două creșe.

Un alt scop al acestor centre este acela de a facilita o eventuală „descoperire că sunt LGBT” a copiilor mai târziu în viață. „În esență, conceptul nostru este același ca în alte centre de zi. Modul de viață LGBT ar fi nevoie pur și simplu să fie puțin mai vizibil”, a spus de Groot.

Potrivit aceluiași Marcel de Groot, nu este neapărat necesar ca respectivii copii care vor fi preluați de aceste creșe să aibă orientări de tipul LGBT, scopul lor fiind, așa cum am spus, acela de a forma caracterele copiilor nevinovați.

Până în prezent, 63 de copii au fost înscriși în aceste două creșe. Marea problemă, pe lângă ideea promovării LGBT, este faptul că acționarul organizației „Gay Counseling Berlin” este „Centrul psihosocial pentru homosexuali”. Unul dintre membri conducerii acestui „centru” este chiar Rüdiger Lautmann, un sociolog german în vârstă de 86 de ani, care este unul dintre cei mai înverșunați promotori ai pedofiliei.

Timp de ani de zile, birourile de asistență pentru tineret din Berlin au plasat copiii și adolescenții în „grija” infractorilor pedofili, care i-au abuzat sexual. Creierul din spatele acestei rețele de pedofili a fost Helmut Kentler, care a fost asociat cu unul dintre cele mai mari scandaluri de abuz pedofil din întreaga istorie a Germaniei.

Aceste dezvăluiri vin în contextul în care, în Marea Britanie, s-a descoperit că un profesor de la London School of Economics, care era și membru al unui ONG pro transgenderism la copii, a fost susținător al unui grup pro-pedofilie.

Citiți și:
Experimentul Kentler. Copii plasați în mod intenționat pedofililor de autoritățile din Berlin cu presupunerea că vor fi «părinți adoptivi ideali»
Stonewall, principala organizație britanică LGBT+: „Copiii de doi ani își pot da seama dacă sunt transgenderi”. Organizația a primit finanțări de 1,25 milioane de lire sterline din bani publici

 

yogaesoteric
9 decembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More